Obrazna maska grozljivega klovna - za otroke in odrasle za noč čarovnic ali karneval

Koda: 88-297
29,00 € Cena brez DDV: 24,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Obrazna maska grozljivega klovna - za otroke in odrasle za noč čarovnic ali karneval. Strašljiv kostum (maska) za otroke in odrasle iz 100% naravnega lateksa.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Obrazna maska grozljivega klovna - za otroke in odrasle za noč čarovnic ali karneval. Kostum (maska) strašnega klovna za otroke in odrasle iz 100% naravnega lateksa, ki je okolju prijazen in nestrupen. Gledanje in dihanje skozi usta in nos maske je udobno in zračno.

maska klovna za pustne odrasle

Maske za noč čarovnic za dečke/deklice (otroke) ali odrasle

Maska klovna za noč čarovnic vzbuja grozo s svojim strašnim nasmehom in žalostnimi očmi, ki so prekrite s temnim ličilom. Njegov srhljiv dizajn ustvarja vtis, da gre za klovna, ki vam bo namesto smeha prinesel nočne more. Klovnov nasmeh je tako ostudno ukrivljen, da te zmrazi v prsih. Maska iz lateksa v obliki strašnega klovna je zato povsem idealna in izvirna izbira za noč čarovnic, karneval, maškarado, razne zabave, rojstnodnevne zabave ipd. Naše maske strašnega klovna najbolj izstopajo na noč čarovnic, karnevalu, diskoteki, klubu, zabavi ali festivalu. So prava naložba za vas, če želite narediti vtis in predvsem biti kul.

Maska klovna za noč čarovnic

Pustne maske - Pustne maske iz lateksa za otroke in odrasle

Primeren tudi kot izvirno darilo za najdražje. Maske lahko kupite preko spleta v naši spletni trgovini. In pripravite se na veliko fotografij in video posnetkov, kjer boste v središču pozornosti. Posebna mešanica naravnih materialov iz lateksa zagotavlja vpadljiv in ne le odličen kroj, ampak tudi udobno nošenje. Pustni kostumi (maske) so bili skrbno oblikovani in z veliko neverjetnimi vzorci se lahko spremenite v svoje najljubše superjunake ali strašne filmske pošasti.

Obrazna maska za odrasle Strašljiv klovn grozljivk

Vsebina paketa:

1x grozljiva maska klovna

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene