Obrazna maska opica (iz Planeta opic) - za otroke in odrasle za noč čarovnic ali karneval

Koda: 88-285
29,00 € Cena brez DDV: 24,17 €
razprodano Žal je ta izdelek razprodan. Ta izdelek ni več na voljo.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards

Maska za obraz Opica s planeta opic - za otroke in odrasle za noč čarovnic ali karneval. Otroški in odrasli kostum (maska) Opica s planeta opic​ iz 100% naravnega lateksa.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Obrazna maska opica (iz Planeta opic) - za otroke in odrasle za noč čarovnic ali karneval. Otroški in odrasli kostum (maska) Opica s planeta opic iz 100% naravnega lateksa, ki je okolju prijazen in nestrupen. Gledanje in dihanje skozi usta in nos maske je udobno in zračno.

otroška maska opica s planeta opic

Maske za noč čarovnic za dečke/deklice (otroke) ali odrasle

Opica iz maske Planet of the Apes je fascinanten kos za ljubitelje te kultne filmske serije. Izdelan je z osupljivimi podrobnostmi, ki zajemajo značilnosti opice Planet of the Apes, vključno z njenimi izrazitimi očmi in izrazom. Maska iz lateksa v obliki opice s planeta opic je zato popolnoma idealna in izvirna izbira za noč čarovnic, karneval, maskenbal, razne zabave, rojstnodnevne zabave ipd. Naše maske, kot je Opica s planeta opic, najbolj izstopajo na noč čarovnic, karnevalu, diskoteki, v klubu, na zabavi ali festivalu, so prava naložba za vas, če želite narediti vtis in predvsem biti kul.

Maska opice za noč čarovnic s planeta opic

Pustne maske - Pustne maske iz lateksa za otroke in odrasle

Primeren tudi kot izvirno darilo za najdražje. Maske lahko kupite preko spleta v naši spletni trgovini. In pripravite se na veliko fotografij in video posnetkov, kjer boste v središču pozornosti. Posebna mešanica naravnih materialov iz lateksa zagotavlja vpadljiv in ne le odličen kroj, ampak tudi udobno nošenje. Pustni kostumi (maske) so bili skrbno oblikovani in z veliko neverjetnimi vzorci se lahko spremenite v svoje najljubše superjunake ali strašne filmske pošasti.

Pustna maska opice s planeta opic

Vsebina paketa:

1x maska Opica s planeta opic

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene