24K kolo - Gold Racing

Koda: 200-002
30 000,00 € Cena brez DDV: 25 000,00 €
Kmalu v naši ponudbi

24K kolo - zlato dirke - originalno in edinstveno moško britansko dirkalno kolo je okrašeno s 24-kilogramskim zlatom, prihaja v omejeni izdaji z mehkim sedežem San Marco in dirkalnimi pnevmatikami SR4.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

24K kolo - zlato dirke - originalno in edinstveno moško britansko dirkalno kolo je okrašeno s 24- kilogramskim zlatom, prihaja v omejeni izdaji z mehkim sedežem San Marco in dirkalnimi pnevmatikami SR4. Ljudje pravijo, da gre za zlato v figurativnem smislu, kot so kolesarji, ki želijo dobiti najboljšo zlato medaljo. In seveda so obrtniki sledili temu izrazu in ustvarili čudovito in moram reči dragoceno kolo.

zlati kolo

Moško britansko dirkalno kolo je okrašeno s 24-kilogramskim zlatom, tako da lahko enostavno dihate, lahko pa boste še vedno postali "elegantni gospodar". Zahvaljujemo se oblikovalcem za svoja prizadevanja za izvirnost in nekaj resnično edinstvenega - kot zlato kolo. To kolo bi lahko rekli "ima srce zlata", ker je bilo za njegovo proizvodnjo uporabljeno absolutno žareč sloj 24 k zlata na celotni strukturi. Od konca krmila do zadnje strani zobne verige. Da, vemo, kaj mislite - vau!

Gold konstrukcia kolo

In najboljši del? To kolo je neverjetno in navdihujoče lepo, ko je v gladkem gibanju. In ko bodo sončni žarki padli na kolesarski okvir med jutranjo vožnjo, bodo ljudje okoli presenetili svoja usta in verjetno bodo zamenjali za popolno "absolutnost".

Več informacij
Prosimo, upoštevajte: kdorkoli je rekel "ni vse, je zlato, ki se razbije", je bilo očitno narobe ...


Lastnosti izdelka:
Moško dirkalno kolo, okrašeno z zlatom 24K
Na celotno strukturo kolesa je bil uporabljen 24-kilogramski zlati sijajni premaz
Zmešana s prefinjenimi poudarki v črni barvi v omejeni izdaji z mehkim sedežem San Marco in dirkalnimi pnevmatikami SR4.
Zlatno kolo je primerno kot edinstveno darilo za vas ali za nekoga, ki je res poseben.

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (5)

78%