Originalna vrečka za ledvice v obliki piva

Koda: 200-013
65,00 € 15,00 € Cena brez DDV: 12,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Izvirna ledvična vrečka v obliki pivskega trebuha je najnovejši trend za moške, ki so vedno želeli po izgledu resničnega gurmana.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Izvirna ledvična vrečka v obliki pivskega trebuha je najnovejši trend za moške, ki so vedno želeli po izgledu resničnega gurmana. Vreča za ledvice dejansko zagotavlja pozornost mimoidočih, saj ima zelo kakovosten in natančen način obdelave zelo realen vtis . Videz vrečke prikazuje previsni trebuh pod oblačili in hkrati zagotavlja prostor za shranjevanje osebnih predmetov, kot so mobilni telefon, ključi, denarnica, očala in pivo.

Dadbag

Si kdaj pomislil, kako bi izgledal s pivskim trebuhom? Vzemite to edinstveno ledvično vrečo in vaše ideje bodo postale resničnost brez kakršnih koli zdravstvenih zapletov ali dolgotrajnega prehranjevanja nezdrave hrane. Da bi izbrali pravo senco, ki najbolje ustreza vaši koži, proizvajalec ponuja do šest modifikacij z različnimi odtenki in lasmi. Lahko ste prepričani, da boste izbrali pravi in ​​boste zagotovo zabavali svojo družino ali prijatelje s svojim novim videzom.

pivski pivski lavvinka

Izključno v ponudbi v naši spletni trgovini po ugodni ceni. Imate edinstveno priložnost, da kupite najnovejši trend v moško modo in občutite občutek pivskega trebuha s praktično uporabo za osebne stvari.

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene