Angel dekanter aerator

Koda: 94-004
39,00 € Cena brez DDV: 32,50 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Angel aerator dekanter - ko boste poskusili ta izdelek, vam bo všeč. Znano je, da je vino bolj okusno, ko je prezračeno. Decanter ponuja točno to.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Angel aerator dekanter - ko boste poskusili ta izdelek, vam bo všeč. Znano je, da je vino bolj okusno, ko je prezračeno. Decanter ponuja točno to. Če se pripravljate na zabavo doma in hočeš pritegniti pozornost gostov, je to odličen način, kako izboljšati zabavo. Vaši gostje bodo uživali v dobri zabavi in ​​še več, cenili bodo kakovosten okus vin.

angel decanter

Kako dekantirati vino brez profesionalnega dodatka sommelierja in izkušenj? Poskusite uporabiti naš aerator Angel, uporaba je zelo preprosta in dekantacija vina se zmanjša na minimum. Dekantacija vina v carafe lahko traja nekaj minut, da doseže pravi učinek. Odličen aerator lahko poudari okus in aromo vina neposredno iz steklenice tako, da v vino skozi aerator vlije v steklo. Dekantni lijak je opremljen s sito, ki ujame celo najmanjši sediment v vinu, zračni kanali pa v trenutku v celoti izpihajo vino. To je preprost postopek, ki lahko poudari okus in aromo vašega vina, da ima odlične izkušnje.

Če imate okus dobrega vina, vendar imate malo časa, je to idealna naprava za varčevanje z energijo. Pozabite na čakanje na uro, dokler vino ne bo dihalo. Preprosto ga morate odpreti in vliti v kozarec.

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene