Ventilator s stojalom Hawk

Koda: 94-011
28,00 € Cena brez DDV: 23,33 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Ventilator s stojnico Hawk je praktično orodje za vse ljubitelje rdečih vin. Vsako rdeče vino je treba pred uporabo porabiti z uporabo priročnega aeratorja.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Ventilator s stojnico Hawk je praktično orodje za vse ljubitelje rdečih vin. Vsako rdeče vino je treba pred uporabo porabiti z uporabo priročnega aeratorja. Primeren je za vse standardne velikosti steklenice. To je praktično orodje za vsako gospodinjstvo.

Gazirano vino je bolj okusno. Ker vino diha, se odpre in sprosti vonj in okus. Tradicionalno za degustacijo vin se uporabljajo gazirana vina. Vendar je ekstrakcija dolgotrajna, neprijetno in ni mogoče storiti v udobju doma.

Vsak vinski gurman ve, da mora vino dihati, potem pa okusi toliko bolje. Odpira se dihanje vina in sprosti okus in okus. Postopek prezračevanja z vinom je precej dolgotrajen, vendar s tem orodjem gre zelo hitro in enostavno. Takoj boste občutili razliko: močnejša aroma in boljši okus. In mimogrede, znebite se kapljic vina, ki tečejo po steklenici na prt. Zahvaljujoč inovativni obliki lijaka se prelije in enostavno vino. Zaradi njene lepe embalaže je odlično darilo.

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene