Obročna lučka - SELFIE RING Light s stojalom - 120 LED s stojalom za telefon

Koda: 71-079
49,00 € 39,00 € Cena brez DDV: 32,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Obročna lučka - SELFIE RING Light s stojalom - 120 LED s stojalom za telefon​. Pametna okrogla LED Ring Light s stativom spada med najboljše foto luči.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Obročna lučka - SELFIE RING Lučka s stojalom - 120 LED s stojalom za telefon​. Pametna okrogla LED Ring Light s stativom spada med najboljše foto luči. Uporabljajo ga youtuberji, vlogerji, pa tudi ustvarjalci videoposnetkov, povezanih z vižo. Izstopa z vrhunsko kakovostjo slike, ki zagotavlja popolno snemanje selfijev, portretov in video posnetkov. Sence na obrazu sploh ne bodo vidne. Ne glede na to, ali uporabljate profesionalni fotoaparat ali mobilni telefon, boste z LED foto lučko vedno ustvarili video posnetke popolne kakovosti.

LED lučka za selfije

SELFIE lučka s 120 LED

LED Ring Light s stativom ustvari svetlobni učinek s 120 LED diodami . Za določen trenutek lahko izbirate med 10 stopnjami prilagajanja svetlosti , na voljo pa so tudi 3 vrste svetlobe z barvno temperaturo . Temperaturo svetlobe je mogoče nastaviti v območju od 3000 do 6000 K.

Okrogla LED lučka za fotografiranje s stanom za telefon

Kakovostna obdelava

Okrogla foto lučka je izdelana iz visokokakovostnega SPCC jekla, ki luči zagotavlja daljšo življenjsko dobo. Napajalni kabel ima daljinski upravljalnik, s katerim lahko prižigamo in ugašamo luč, zatemnimo svetlobo ali izbiramo različne načine. Tako svetloba omogoča enostavno manipulacijo med fotografiranjem brez nepotrebnega odlašanja.

Okrogla LED luč z držalom za stojalo

Praktičnost in enostavnost v enem

Del foto lučke je praktično mobilno stojalo , ki ga lahko uporabljate tako na nagnjenih kot gladkih površinah. Noge so gibljive, zahvaljujoč temu jih lahko enostavno pritrdite na drevo, ograjo ali druge predmete. LED foto lučka je vodoodporna, nastavite jo lahko v navpični in vodoravni položaj. Stativ lahko služi tako kot stativ kot monopod. Kroglična glava stojala je vrtljiva za 360°.

Okrogla foto lučka z držalom za telefon

Funkcija namizne svetilke

Ta krožna luč se napaja prek USB-ja , napajate pa jo lahko s prenosnikom, računalnikom, power bankom in USB polnilnikom. Zato se bo odlično obnesla kot namizna svetilka za vaše ličenje ali druge spletne videoposnetke, ki bi jih morali dokončati na svoji mizi.

Foto lučka s stojalom


Specifikacija:

  • Material: jeklo SPCC + svetleč ABS
  • LED: 120 kosov
  • Nastavitev svetlosti svetlobe: 10 načinov
  • Izhodna moč: 0,2W
  • Barva: črna


Vsebina paketa:

1x krožna luč
1x stojalo
1x stojalo za mobilni telefon

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene