O nas

Podjetje

Cool-mania je eden izmed največjih spletnih prodajalcev LED izdelkov za zabave in elektronskih pripomočkov. Podjetje Cool-mania je bilo ustanovljeno leta 2009 in ima sedež na Slovaškem (cenralna Evropa). Naša poslovna filozofija je preprosta: dajte potrošnikom in podjetjem, kar želijo, ko to želijo. Nikoli ne prenehamo izboljševati našega upravljanja svetovnega razreda, ker na prvo mesto postavljamo naše stranke in njihove potrebe.

cool-mania ekipo

Media Leaders d.o.o. ima mednarodno priznan certifikat sistema vodenja kakovosti ISO 9001:2015

Certifikat ISO media leaders

Izdelki

Našim strankam nudimo na stotine izdelkov, naš seznam kategorij izdelkov in ponudb izdelkov pa narašča vsak dan. Stranke spletne trgovine Cool-mania vedo, da dobivajo najboljše cene in ekskluzivne ponudbe na široko paleto izdelkov, kot so LED izdelki, pripomočki, darila, dodatki za avte, vohunska oprema, modni izdelki in še veliko več. Poleg tega ponujamo tudi druge "vroče" izdelke, kot so LED majice, žareče EL žice in tako naprej.

Naši odlični odnosi z vsemi glavnimi prodajalci pomenijo, da bodo naši kupci vedno našli posebne ponudbe za vroče izdelke iz vsakega oddelka izdelkov. In da bi svojim strankam pomagali izbrati prave izdelke, olajšamo iskanje razpoložljivosti, cen, mnenj in ocen izdelkov.


Storitve

Na Cool-mania smo vedno osredotočeni na pomoč strankam pri prihranju časa in denarja. Zato smo investirali v izgradnjo spletne strani, ki jim omogoča varno upravljanje njihovih računov brez posredovanja. Krepitev, 24-urni samopostrežni pristop je tisto, kar zagotavlja zadovoljstvo naših kupcev in konkurenčnost naših cen .

cool mania naslov

cool mania trgovina trgovina cool mania e-trgovina cool mania