Aroma svetilka - NOX z Bluetooth in difuzorjem

Koda: 72-005
139.00 € Cena brez DDV: 115.83 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
+

Aroma svetilka - NOX z Bluetooth in difuzorjem bo vaše trenutke sprostitve dovršil, njegove naravne arome bodo prilagodile vaš um.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Aroma svetilka - NOX z Bluetooth in difuzorjem bo vaše trenutke sprostitve dovršil, njene naravne arome bodo vaš um in telo usmerile v pravi sproščujoči val. Prijetna rdeča svetloba ustvarja valovno dolžino in posnema zahajajoče sonce, kar seveda spodbuja proizvodnjo melatonina (hormona spanja) in skupaj s pomirjujočimi toni patentirane glasbe za sprostitev usmerja vaš bioritem v globok spanec.

Električna žarnica difuzorja dišav NOX za miren spanec

Aroma lampa wifi


Aroma svetilka - vloga tega asistenca za spanje se ne konča samo z vašim spanjem. Po seznanitvi z aplikacijo lahko nočna svetilka tudi sam nadzoruje postopek spanja . Upošteva njegovo kakovost in cikel ter gibanje telesa - celovito oceni celoten postopek in vam ponudi nasvete in nasvete za izboljšanje kakovosti spanja. Prepoznajte razliko, prebudite se iz močnega, globokega spanca ali iz šibkega vmesnega spanca. Po zaspanju se svetilka sama izklopi . Aromatična, pomirjujoča svetilka Nox Aroma bo vaš spremljevalec tudi, ko se boste zbudili, in vas znova pomirila v vsakodnevno življenje s pomirjujočo svetlobo in prijetnimi glasbenimi toni. Osvežujoče dišave lahko vsak dan sprostijo prijetnejše, pa naj bo to branje knjige ali vadba joge. Zvočnik sprostitvene svetilke lahko uporabite za poslušanje patentiranih pesmi ali preprosto predvajate svojo glasbo prek Bluetooth.

nočne namizne svetilke

Aplikacija za nadzor pametne svetilke Nox Aroma, ki jo lahko preprosto najdete v Istri ali Googleplayu in podpira IOS 7+ ali Android 4.3 ali novejšo različico. Aromatične vrečke zdržijo do 30 dni. Ni treba dodajati vode v vrečke, da se izognete neprijetnim težavam z vlago ali plesni. Pomočnik za sprostitev in spanje Nox Aroma ne sme manjkati v nobenem gospodinjstvu, ne oklevajte in ga naročite tudi za vas.

nox aroma svetilka

Tehnični parametri:


Model: Sleepace Nox Aroma SA1001-2
Velikost: 12,2x12,2x11,7 cm
Barva: belo-siva
Teža: 320g
Povezljivost: Bluetooth 4.0 (doseg približno 10 m)
Adapter: 110 ~ 240v 50 / 60HZ 0.6A
Moč: 5V 1A
Napetost: 5W
Sistem: Android 4.3 ali novejši, iOS 8 ali novejši

Vsebina paketa:

1x Nox Aroma svetilka
1x polnilec
1x Aromatična kapsula
1x Priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene