Birdie alarm mini - osebni prenosni računalnik s prostornino do 100 db

Koda: 11-411
36,00 € 26,00 € Cena brez DDV: 21,67 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Birdie alarm mini - osebni prenosni prenosnik z volumnom do 100db kot obesek - žepni alarm v obliki otroške race (ptice).

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Birdie alarm mini - osebni prenosni prenosnik z volumnom do 100db kot obesek - žepni alarm v obliki otroške race (ptice) za vašo zaščito. Opremljen s (3x baterijami LR44) - takojšen zvočni alarm v primeru nevarnosti! Je zelo uporabna naprava, ki lahko zaščiti najbolj ranljive skupine prebivalstva. Vsak od nas ima svoje ljubljene, ki se jih bojimo. Svet je lep, a nevaren kraj in vsi nimamo odločnosti ali moči, da bi se branili pred potencialno grožnjo.

Na trgu obstaja vrsta zaščitne opreme - poper ali solze, ki so učinkovite, vendar prinašajo določena tveganja. Mini žepni alarm z volumnom do 100 db je odlično sredstvo za zaščito - če je potrebno, če aktivirate alarm - bo sprožil glasen pisk .

Nevsiljiv osebni alarm, ki je videti kot klasičen obesek za ključe ali obesek na torbici, torbici ali nahrbtniku

Birdie alarm - Mini osebni pametni alarm

Če ste v nevarnosti, menite, da vas nekdo lovi ali pa ste v nevarnosti, bo glasen zvok prestrašil potencialno grožnjo in pritegnil pozornost ljudi okoli vas - ki vam bodo morda lahko zagotovili pomoč, ki jo potrebujete. Je tudi odlično orodje za starejše, ki v primeru potrebe (v primeru poškodbe ali druge nesreče) živijo sami, lahko z alarmom opozorijo svoje sosede in pokličejo potrebno pomoč. Uporablja se lahko tudi za pohodništvo ali ekstremne športe , kjer morate v primeru nesreče poklicati tudi pomoč ali določiti svojo lokacijo.

Žepni mini alarm - takojšen zvočni alarm v primeru nevarnosti + opozorilna lučka LED

ptičji mini alarm z LED lučko

Mini alarm je majhen, kompakten in popolnoma neopazen . Alarm ima živalski motiv - ptico, kot klasičen modni dodatek v obliki obeska za ključe ali obesek na nahrbtnik ali torbico. Napaja se iz 3x baterij LR44, ki so vgrajene neposredno v alarm .. Alarm preprosto aktivirate, v primeru nevarnosti izvlecite varovalko - kovinsko palico, vstavljeno v plastični alarm, zasliši se glasen pisk in istočasno bo rdeča luč zasvetila iz oko na alarm in utripala tudi kot opozorilni signal. Če želite izklopiti alarm, vstavite kovinsko palico nazaj v telo alarma.

Tehnične specifikacije:

Napajanje: baterija LR44 x3 kosov (priložena)
Raven zvoka: 100 dB Glasen zvok alarma do 40 minut neprekinjeno z LED lučko
Življenjska doba baterije: 1 leto.
Velikost izdelka: 45 x 56 x 25 mm
Material alarma: ABS
Neto teža: 32 g

Vsebina paketa:

1x alarm
1x priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene