Bluetooth kostna prevodna očala za poslušanje glasbe + klicanje

Koda: 11-339
129,00 € Cena brez DDV: 107,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Očala s kostno prevodnostjo Bluetooth za poslušanje glasbe + telefoniranje omogočajo, da ste videti kul kjerkoli in kadar koli.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Bluetooth kostna prevodna očala za poslušanje glasbe + telefoniranje omogočajo, da ste med poslušanjem glasbe ali komunikacijo po telefonu kjerkoli in kadar koli videti kul. Očala imajo vgrajene zvočnike, s pomočjo katerih lahko poslušate glasbo, ne da bi motili okolico. To je revolucionarna tehnologija, s katero boste prijetno presenečeni. Velika prednost pred tradicionalnimi slušalkami je, da tudi ko poslušate glasbo, lahko zaznate tudi okoliške zvoke - na primer približajoč se avto ali vlak in zato ostanete pozorni na okolje okoli sebe in izgledate elegantno. Živimo v natrpanem svetu, kjer nošenje klasičnih slušalk postane precej nepraktično, a s temi luksuznimi očali ne boste ničesar pogrešali.

Očala predvajajo glasbo - Ni več motečega potiskanja ušes, kot se to dogaja z običajnimi slušalkami

očala, ki igrajo glasbo

Tudi če jih nosite in poslušate glasbo skozi njih dlje časa - zaradi poškodb sluha vam ni treba skrbeti - saj zvok ne prehaja direktno v ušesa. Omogočajo učinkovito zaščito oči, izgledajo elegantno in skozi njih lahko poslušate glasbo, ne da bi motili okolico - dodatek, ki bi ga moral imeti vsak ljubitelj najnovejše tehnologije. Sončna očala povežite s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom prek Bluethooth-a in za njihovo uporabo vam ni treba namestiti dodatnih programov.

Vrhunsko oblikovanje slik, poslušanje glasbe ali nadzor klica

nadzor klica v sončnih očalih

Druga prednost je, da lahko s sončnimi očali nadzorujete klic , s čimer postanete večfunkcionalna naprava višjega cenovnega razreda . Slušalke so v telefoniji naredile revolucijo in tudi ta očala so prav tako inovativna. Vsak klic se opravi s pritiskom na en gumb brez nepraktičnega slušalk v ušesu. Dejstvo, da slušalke niso vstavljene neposredno v ušesa, odpravlja neprijeten občutek, ki se pojavi pri nošenju klasičnega prostoročnega kompleta (bolečine v ušesih, neprijetno draženje).

očala za kostno prevodnost bluetooth

Ta sodobna sončna očala poganja baterija 120 mAh. Za popolno napolnitev potrebujete približno dve uri, življenjska doba baterije pa je približno 5 ur - kar lahko večina uporabnikov enostavno uporablja za en dan. Zahvaljujoč posebnemu steklenemu materialu (TR90) so lahke in trpežne. Seveda očala razpolagajo tudi s filtrom UV400 , tako da razen tehnološke funkcionalnosti izpolnjujejo tudi praktične zahteve uporabnika.

Vsak klic lahko upravljate s pritiskom na en gumb

sončna očala bluetooth glasba

Lastnosti:

plus Prostoročni Bluetooth
plus Poslušanje / telefoniranje / glasovni nadzor
plus Eleganten in vsestranski dizajn očala
plus Enostavno upravljanje
plus Zaščita oči (UV filter400)

Tehnične specifikacije:

Bluethooth - 5,0
Združljivi sistemi - Android, iOS
Baterija - 120 mAh
Število zvočnikov - 2
Mikrofon - stereo
Dimenzije - 143x16x48 mm
Teža - 48g

Vsebina paketa:

1x sončna očala
1x Tekstilna torbica
1x polnilni kabel
1x Priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene