Cat Ball - Cheerble + Smart Automatic (3 stopnje aktivnosti)

Koda: 11-415
95,00 € Cena brez DDV: 79,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Cat Ball - Cheerble + Smart Automatic (3 stopnje aktivnosti) - avtomatska žoga kot idealna igra za mačke.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Cat Ball - Cheerble + Smart Automatic (3 stopnje aktivnosti) - avtomatska žoga kot idealna igra za mačke. Navihana inteligentna žoga s tremi stopnjami aktivnosti zagotavlja, da vaš ljubljenček ne bo nikoli žalosten in sam . Vsi poznamo svoje hišne ljubljenčke, ko smo z njimi, to je najboljši čas zanje . Na žalost mora večina od nas v službo, šolo ali imeti druge obveznosti, medtem ko smo zdoma, se naš dlakavi družinski član dolgočasi. Takšno dolgočasje lahko povzroči številne nevšečnosti – strgane čevlje, poškodovano pohištvo ali kavč, v najslabšem primeru pa je posledica živalske depresije.

Rolling ball za mačke - (podloga je iz umetne volne, odporna na praske) z baterijo

žoga za mačko wicked cheerble

Zahvaljujoč najsodobnejši tehnologiji igrača za žival ni več le kost, žogica ali teniška žogica. Nova pametna žoga je prav takšna igrača, ki bo vašega ljubljenčka zabavala ure in ure, tudi ko vas ni . Igriva žoga ima v notranjosti poseben motor , ki omogoča prosto gibanje in se tako spremeni v veselega partnerja vašega ljubljenčka.

avtomatska igrača za mačko - vesela žoga

Če bo vaš ljubljenček potisnil ali se dotaknil žogice, bo žogica tekla po vsem območju in noro preganjanje se lahko začne. Če žoga naleti na oviro, spremeni svojo smer, zato se ne bo nikamor zataknila ali se nehala premikati. Pametno žogo je mogoče nastaviti na tri stopnje aktivnosti . ZELENA - žogica se le nežno kotali po tleh in spodbuja vašega ljubljenčka k akciji. MODRA raven - poveča aktivnost žoge na normalno raven, inteligentna igrača je nekoliko bolj aktivna in spodbuja vašega dlakavega prijatelja k večji aktivnosti. VIJOLIČNA pomeni popolno norost – preklopite žogico v tem položaju in začela bo skakati (odvisno od izdelka) in hitro teči, vaš ljubljenček pa se bo res preznoil. Nivo lahko nadzirate s pritiskom na gumb na žogi.

žoga za mačko veselje

Ko se vaš štirinožni ljubljenček utrudi, bo žogica prešla v stanje mirovanja in ostala neaktivna, dokler se je ponovno ne dotakne. Privoščite svoji mački dolgotrajno aktivno zabavo, za katero boste nagrajeni z mirnim spanjem in nasmehom na tem sladkem obrazu.

Lastnosti

plus interaktivna igrača za hišne ljubljenčke
plus nastavljiva raven aktivnosti
plus odporna na praske
plus visoka odpornost na žogo

Tehnične specifikacije:

Model: Cheerble Ball M1
Teža: 60 g (vključno z motorjem)
Dimenzije: 42 mm - premer krogle
Baterija: Li-Polymer 3,7V 100mAh
Delovna temperatura: 0 do 40°C
Barva: rdeča
Material površine kroglice: umetna volna

Vsebina paketa:

1x Cheerble žoga
1x USB kabel za polnjenje
1x obesek - zvonec
1x priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene