Digitalni fotookvir z digitalnim dotikom z WiFi-7-palčnim zaslonom + 8 GB pomnilnika in nadzorom aplikacij za mobilne naprave

Koda: 11-272
140,00 € 125,00 € Cena brez DDV: 104,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Digitalni fotookvir z dotikom z WiFi-7-palčnim zaslonom + 8 GB pomnilnika in nadzorom aplikacij za mobilne naprave v mobilnih napravah z vnaprej nameščeno programsko opremo Frameo.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Digitalni fotookvir z digitalnim dotikom s WiFi-7-palčnim zaslonom + pomnilnik 8 GB in nadzorom aplikacij za mobilne naprave s predhodno nameščeno programsko opremo Frameo ponuja edinstveno priložnost, da fotografijo iz vašega mobilnega telefona neposredno daste v svoj domači fotookvir. V digitalni dobi, ko mobilni telefon slike še boljše od fotoaparatov, imamo na razpolago veliko fotografij, zato je res težko izbrati pravega v okvir. Ampak s tem inovativnim zaslonom na dotik, to ne bo problem zaradi integriranih 8 GB pomnilnik, lahko naložite več sto fotografij in izberete idealno fotografijo za različne priložnosti ali nastavite diaprojekcijo fotografij.

Predstavljajte si, da imate čudovito priložnost, da delite čudovite posnetke s svojimi prijatelji iz kjerkoli na svetu.

digitalni touchscreen wifi

Digitalni fotookvir ima funkcijo WiFi, ki omogoča, da ste vedno na spletu in da ste blizu prijateljem, ki jih lahko dodate v Frameo in jim omogočite, da pošljejo svoje fotografije neposredno v okvir. Preprosto je preprosto prenesti aplikacijo, imenovano »Frameo« (iOS / Android) na mobilni telefon, nato pa dodajte edinstveno številko iz svojega okvirja v omrežje in fotografije in opise lahko pošljete neposredno v okvir. Samo vi lahko določite, kdo ima dostop do okvirja in ima možnost pošiljanja oddaljenih fotografij.

Izkoristite to priložnost in pošljite najnovejše fotografije iz poletnih počitnic ali različnih priložnosti svojim prijateljem neposredno v svoj dom

wifi photorama na dotik

Dotaknite se TFT LED zaslona z ločljivostjo 1024 x 600, prikaže fotografije v najboljši luči. Obračanje okvirja na višino ali širino samodejno prilagodi pogled slike z vgrajenim senzorjem položaja. Okvir ponuja številne nastavitvene možnosti , kot je svetlost zaslona glede na vaše potrebe, diaprojekcijo s časovnikom, pa tudi časovnik za vklop in izklop okvirja, da se izognete nepotrebnim prekinitvam v nočnem času. Frameo je v obliki novega družabnega omrežja, ki temelji na fotografijah - fotografiranje fotografij neposredno v digitalni okvir.

Lastnosti:

plus Dotaknite se foto okvirja
plus Podpora za WiFi
plus Daljinsko skupno rabo fotografij
plus Vgrajen 8 GB pomnilnika
plus Predstavitev fotografij (diaprojekcija)

Specifikacije:

Zaslon: TFT LED zaslon 7 "
Razločljivost zaslona: format 1024 x 600/16: 9
Operacijski sistem: Android 6.0
RAM: 512MB
Vgrajeni pomnilnik: 8 GB
Zunanji pomnilnik: podpora za kartice micro SD do 32 GB
USB: mikro USB 2.0
Napajalna napetost: DC 5V
WiFi: 2,4 GHz 802.11b / g / n
Oblika slike: JPG, BMP, PNG
Dimenzije: 20,4 cm (W) x 14,3 cm (H) x 1,5 cm (D)
Teža: 328 g

Vsebina paketa:

1x digitalni fotookvir
1x napajalni kabel
1x stojalo
1x Navodila za uporabo

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene