Smile - LED neonska lučka z logotipom, ki se sveti na steni Smiley

Koda: 78-097
99,00 € Cena brez DDV: 82,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Smile - LED neonska svetlobna reklama na steni Smiley - svetlobni napis za komercialne lokale (restavracije, klubi, diskoteke).

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Smile - LED neonska svetlobna reklama, ki sveti na steni Smiley - svetlobni napis za komercialne lokale (restavracije, klube, diskoteke), za privabljanje potencialnih strank. Reklamni svetlobni napis in LED svetlobni dekorativni in informativni napisi, ki bodo vašemu prostoru dali piko na i in pritegnili vsakogar. Elegantna dekoracija, ki jo običajno najdete v barih in nočnih klubih, je zdaj na voljo tudi za vaš dom ali podjetje.  

Klasične reklamne pasice ali plakati postajajo doživetje in mnogi jih zaradi njihove vizualne prenatrpanosti sploh ne opazimo več. Vsak od nas se rad razlikuje po nečem drugačnem, tako za posameznike kot tudi za podjetja, kjer je to dobesedno potrebno. Zahvaljujoč LED osvetljenim okrasnim napisom ali logotipom lahko popestrite prostor ali pritegnete pozornost vseh okoli sebe. LED reklame, ki vas bodo izpostavile.

LED svetleči NEON napisi - najboljša LED reklama

smeška lučka LED napis logotip reklamni nasmeh

LED svetlobni okrasni napisi - ki zahvaljujoč svetlobi izstopajo od običajnih reklamnih in informacijskih nosilcev. Njihova velika prednost je možnost, da jih večkrat postavite kamor koli želite . Primerne so za pisarne (za prijetnejše okolje), poslovne prostore (kot učinkovit oglas ali plakat) ali za vaš dom (kot moderen dizajn). Služili bodo tudi kot navigacijski led svetlobni znaki za privabljanje strank. LED okrasne napise lahko postavite praktično povsod.

Svetlobni napis - SMILEY

Neonski znak sveti rumeno. Napaja se preko USB priključka, bodisi na adapter, USB vhod na računalniku ali USB power bank. Napajalni kabel je dolg 200 cm.

Smiley LED neonski napis na steni

Tehnični podatki:

Motiv: Smeško
Barva svetlobe: rumena
Dimenzije: 30 x 2 cm
Napajanje: 5V USB kabel
Dolžina napajalnega kabla: pribl. 200 cm

Vsebina paketa:

1x LED svetlobni napis

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene