Digitalni merilnik razdalje z Bluetoothom in IP65

Koda: 11-322
149.00 € Cena brez DDV: 124.17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Laserski digitalni merilnik razdalje z Bluetoothom in IP65 je prenosni ročni merilnik z integriranim merilnim kolesom in velikim digitalnim LED prikazovalnikom.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Laserski digitalni merilnik razdalje z Bluetoothom in IP65 je prenosni ročni merilnik z integriranim merilnim kolesom in velikim digitalnim LED prikazovalnikom. Zahvaljujoč robustnemu ohišju in kompaktni izvedbi , merilna naprava zagotavlja odlično odpornost proti vodotesnosti ali padcem in potencialnemu razpadu. Merilnik ima velik barvni digitalni 2,4-palčni LCD zaslon z odlično čitljivostjo izmerjenih podatkov in avtomatsko rotacijo glede na položaj naprave. Inovativna naprava ponuja kombinacijo laserske merilne tehnologije in merilnika razdalje, za meritve brez težav od ravna površina do ukrivljene površine in ponuja do 11 funkcij, ki ustrezajo različnim potrebam merjenja.Laser se uporablja za natančno merjenje razdalje ali štetje območja hitro in udobno.Odmerjenost doseže do 60 metrov in preklapljanje med merjenjem enote - noge, palci, metri med merjenjem.

digitalni laserski merilnik

Laserski merilnik ima Bluetooth povezavo , tako da lahko pošiljate meritve prek aplikacije " Mileseey Pro" v telefon in nato zapiske merjenih podatkov. Napravo napajajo akumulatorske baterije (3x AAA) , ki jih zlahka napolnite s priključkom Micro USB za gumijastim pokrovom , ki je odporen proti prahu in vodoodporen IP65 , kar podaljša življenjsko dobo naprave . Digitalni laserski merilnik je praktičen dodatek vsakemu domu, delavnici za merjenje različnih razdalj, vendar se tudi uporablja pri gradnji, pregledu, vizualizaciji projekta in podobno.

Merilno kolo

S tem kolesom lahko merite razdaljo s premikanjem kolesa na površini od začetne točke do konca, ne glede na to, ali je površina ukrivljena, okrogla ali neravna.

laserski merilnik z merilnim kolesom

laserski merilnik

Linijski laser

Vgrajena rdeča laserska črta je projicirana na površino, da vam pomaga ugotoviti kot realnega časa za nadaljnjo postavitev in označevanje.

Od točke do točke

Laserski merilnik lahko meri posredno razdaljo med izbranimi točkami. Lahko zajame natančnejše meritve z ene lokacije, na primer na ulici lahko enostavno dobite dolžino, širino ali višino stavbe ali oken, medtem ko boste stali na enem mestu.

digitalni laserski števci

laserski merilnik z bluetoothom

Bluetooth povezljivost - mobilna aplikacija

Uporabite fotoaparat na mobilnem telefonu " Mileseey Pro ", da posnamete sliko meritev in prejmete merilne podatke prek Bluetootha z laserja, da označite meritve v aplikaciji. Meritvam lahko dodajate različne opombe in jih delite s prijatelji prek e-pošte, WhatsApp, Skype in drugih.

Glasovni podatki

Izmerjene podatke lahko človeški glas preberejo, da bi slišali rezultate meritev, ko trenutno ne morete videti prikaza merilnika laserja.

prenosni laserski merilnik

Lastnosti:

plus Laserski meter 60m
plus Visoka merilna natančnost + -2mm
plus Akumulatorske baterije
plus Merilno kolo
plus Ustreza standardu IP65
plus Bluetooth mobilna povezava prek aplikacije
plus Kakovostna in trajna oblika
plus 2,4 "LED barvni zaslon

Specifikacije:

Model: R2B
Laser: Razred 2
Lasersko merjenje razdalje: 60 metrov
Merilna natančnost: + -2 mm
Delovna temperatura: 0 ° C - 40 ° C
Baterije: 3x AAA akumulatorska baterija
Digitalni 2,4-palčni LCD zaslon: barvni zaslon
Dimenzije: 25 mm (višina) x 55 mm (širina) x 135 mm (dolžina)
Teža: 330 g

Paket vključuje:

1x laserski merilnik
1x Micro USB kabel
3x AAA baterija
1x prenosni kovček
1x trak
1x uporabniški priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene