LED stenska trikotna lučka - Smart set 9pcs (Android / iOS)

Koda: 11-335
290,00 € Cena brez DDV: 241,67 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Luč stenskih LED trikotnikov - Smart set 9pcs (Android / iOS), da posvetli vsak prostor! Stenska dekoracija, ki bo osupnila vse.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Zakaj smo najboljši?

Več kot 35.000 YT naročniki Več kot 1000 YT video ocene 10 milijonov pogledi
Strokovno svetovanje
Vodja na trgu že 12 let
Vsi izdelki testiramo

Opis izdelka

Luč stenskih LED trikotnikov - Smart set 9pcs (Android / iOS), da posvetli vsak prostor! Stenska dekoracija, ki bo osupnila vse. Inteligentni LED 10 "svetlobni paneli so odličen dodatek vašemu domu ali podjetju. Posebnost je ta, da jih lahko sestavite v različne oblike in daste svobodo ustvarjalnosti. Osupnite svoje goste ali začnite svojo najboljšo zabavo s pametnimi svetlobnimi ploščami. Povežite se plošče za napajanje in posamezni deli se povežejo s priloženimi konektorji. Način, kako jih povežete, vam omogoča, da jih sestavite v različne oblike in edina omejitev je vaša domišljija. V enem kompletu je do 9 LED plošč , tako da lahko prosto jih kombinirajte.

Osvetlite okolico in razveselite svoje goste ali prijatelje

led stenske plošče - trikotnik

Pametne plošče lahko nadzorujete s pomočjo aplikacije, ki je na voljo za Android in iOS. Aplikacija komunicira s ploščami prek vmesnika bluethooth . Po seznanitvi aplikacije lahko uporabite 3 načine . AUTOMATIC MODE ponuja do 180 prednastavljenih svetlobnih efektov med katerimi lahko izbirate, v tem načinu lahko spremenite odtenek ali hitrost izbranega svetlobnega učinka. ONE COLOR MODE je možnost nastavljanja svetih plošč v eno barvo. Aplikacija vam bo ponudila 7 barv, ki jih lahko prilagodite svojim potrebam, in 7 trajnih barv ter lahko spremenite njihovo svetlost.

vodila trikotna luč

Če boste imeli praznovanje doma ali zabavo v vašem podjetju, boste cenili MUSIC MODE . Plošče se samodejno odzovejo na ritem predvajane pesmi . Na glasbo se lahko odzovejo s pomožnim kablom ali vgrajenimi mikrofoni. Izbirate lahko med več prednastavljenimi profili in prilagodite odzivnost pametnih svetlobnih plošč.

Oblika ali barvna ločljivost, vse je odvisno od vaše domišljije

uporaba svetlečih trikotnikov

Namestitev tega pametnega sistema razsvetljave je zelo preprosta. Najbolje izstopajo na steni, kamor jih lahko pritrdite s priloženimi 3M lepilnimi trakovi. Priložene so tudi predloge iz trikotnikov, ki jih lahko prilepite na steno, preden nalepite LED luči, da boste lažje prikazali idealno postavitev plošč. Velika prednost tega sistema je široka paleta uporabe in eleganten sodoben dizajn, ki zagotavlja izvirnost in drugačnost vašega doma ali podjetja.

Eleganca in oblika svetlobnih plošč zagotavljata njihovo vsestranskost

osvetljeni trikotniki na steni modernega oblikovanja

Tehnične specifikacije:

Združljivi sistemi: Android, iOS
Delovna temperatura: -20 / + 60 ° C
Napajanje: 5,0V / 7A
Velikost plošče: 24 cm (trikotna roka)

Vsebina paketa:

9x LED trikotne plošče 10 "
9x LED trikotne predloge za pritrditev na steno
11x konektor
1x zvočni adapter Bluetooth
1x napajalni kabel
30x 3M lepilne nalepke
1x priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene