Nočna svetilka NOX Aroma z umetno inteligenco in WiFi (Alexa združljiva)

Koda: 72-004
159,00 € Cena brez DDV: 132,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Nočna svetilka NOX Aroma z umetno inteligenco in WiFi (združljiv z Alexa) bo vaše trenutke sprostitve pripeljala do popolnosti

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Nočna svetilka NOX Aroma z umetno inteligenco in WiFi (združljiva z Alexa) bo vaše trenutke sprostitve popeljala do popolnosti, njene naravne arome bodo vaš um in telo usmerile v pravi sproščujoči val. Prijetna rdeča svetloba ustvarja valovno dolžino in posnema zahajajoče sonce, kar seveda spodbuja proizvodnjo melatonina (hormona spanja) in skupaj s pomirjujočimi toni patentirane glasbe za sprostitev naravna vaš bioritem do globokega spanja, lahko se celo povežete z WiFi, kaj zagotavlja večji doseg kot povezava Bluetooth ali nadzor prek Alexa . Električna aroma svetilka z difuzorjem za miren spanec.

Nočne svetilke NOX AROMA za vaš miren spanec

namizna svetilka za aromo nox

Aroma namizna svetilka - vloga tega asistenca za spanje se ne konča samo s spanjem. Po seznanitvi z aplikacijo lahko nočna svetilka tudi sam nadzoruje postopek spanja . Upošteva njegovo kakovost in cikel ter gibanje telesa - celovito oceni celoten postopek in vam ponudi nasvete in nasvete za izboljšanje kakovosti spanja. Prepoznajte razliko, prebudite se iz močnega, globokega spanca ali iz šibkega vmesnega spanca. Po zaspanju se svetilka sama izklopi . Aromatična, pomirjujoča svetilka Nox Aroma bo vaš spremljevalec tudi, ko se boste zbudili, in vas znova pomirila v vsakodnevno življenje s pomirjujočo svetlobo in prijetnimi glasbenimi toni.

Nočna LED svetilka nox aroma

Osvežujoče dišave lahko vsak dan sprostijo prijetnejše, pa naj bo to branje knjige ali vadba joge. Zvočnik sprostitvene svetilke lahko uporabite za poslušanje patentiranih pesmi ali preprosto predvajate svojo glasbo prek Bluetooth. Aplikacijo za upravljanje namiznih svetilk, ki jo lahko preprosto najdete v Istoreju ali Googleplayu in podpira IOS 7+ ali Android 4.3 ali novejšo različico. Aromatične vrečke zdržijo do 30 dni. Ni treba dodajati vode v vrečke, da se izognete neprijetnim težavam z vlago ali plesni. Pomočnik za sprostitev in spanje Nox Aroma ne sme manjkati v nobenem gospodinjstvu, ne oklevajte in ga naročite tudi za vas.

Nočna LED svetilka z difuzorjem

Tehnični parametri:

Model: Sleepace Nox Aroma SA1001
Velikost: 12,2x12,2x11,7 cm
Barva: belo-siva
Teža: 320g
Povezljivost: Alexa, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 (doseg približno 10 m)
Adapter: 110 ~ 240v 50 / 60HZ 0.6A
Moč: 5V 1A
Napetost: 5W
Sistem: Android 4.3 ali novejši, iOS 8 ali novejši


Vsebina paketa:

1x svetilka Nox Aroma
1x polnilec
1x Aromatična kapsula
1x Priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene