Osebni alarm - prenosni žepni mini alarm kot žepni pliš z volumnom do 100 db

Koda: 11-410
39,00 € 29,00 € Cena brez DDV: 24,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Osebni alarm - prenosni žepni mini alarm kot žepni pliš z volumnom do 100db (3x baterija LR44) - takojšnji zvočni alarm.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Osebni alarm - prenosni žepni mini alarm kot žepni pliš z volumnom do 100db (3x baterija LR44) - takojšnji zvočni alarm v primeru nevarnosti! Je zelo uporabna naprava, ki lahko zaščiti najbolj ranljive skupine prebivalstva. Vsak od nas ima svoje ljubljene, ki se jih bojimo. Svet je lep, a nevaren kraj in vsi nimamo odločnosti ali moči, da bi se branili pred potencialno grožnjo.

Na trgu obstaja vrsta zaščitne opreme - poper ali solze, ki so učinkovite, vendar prinašajo določena tveganja. Mini žepni alarm z volumnom do 100 db je odlično sredstvo za zaščito - če je potrebno, če aktivirate alarm - bo sprožil glasen pisk .

Mini žepni alarm - neopazen osebni alarm, ki izgleda kot klasičen modni dodatek

žepni alarm osebni obesek mini prenosna zaščita

Če ste v nevarnosti, menite, da vas nekdo lovi ali pa ste v nevarnosti, bo glasen zvok prestrašil potencialno grožnjo in pritegnil pozornost ljudi okoli vas - ki vam bodo morda lahko zagotovili pomoč, ki jo potrebujete. Je tudi odlično orodje za starejše, ki v primeru potrebe (v primeru poškodbe ali druge nesreče) živijo sami, lahko z alarmom opozorijo svoje sosede in pokličejo potrebno pomoč. Uporablja se lahko tudi za pohodništvo ali ekstremne športe , kjer morate v primeru nesreče poklicati tudi pomoč ali določiti svojo lokacijo.

Žepni mini alarm kot obesek za ključe - takojšen zvočni alarm v primeru nevarnosti

mini alarmni obesek prenosni žep osebni

Mini alarm je majhen, kompakten in popolnoma neopazen . Izgleda popolnoma kot plišasta igrača - klasičen modni dodatek v obliki obeska za ključe ali obesek na nahrbtnik ali torbico. Napaja se s 3x baterijami LR44, ki so vgrajene neposredno v alarm. Vstavite plastično ohišje alarma v plišasti pompon in preprosto aktivirajte alarm, samo nastavite stikalo v položaj VKLOP in v primeru nevarnosti izvlecite varovalko - kovinsko palico, vstavljeno v alarm iz plastične krogle, se oglasi močan pisk zvok. Če želite izklopiti alarm, vstavite kovinsko palico nazaj v telo alarma.

Tehnične specifikacije:

Napajanje: baterija LR44 x3 kosov (priložena)
Raven zvoka: 100 dB Glasen zvok alarma
Življenjska doba baterije: do 1 leta
Neprekinjena sirena: do 40 minut
Velikost plišastega pompona: 80 mm x 80 mm
Material alarma: ABS
Neto teža: 28 g

Vsebina paketa:

1x alarm
1x priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene