Plavajoča rastlinska posoda - lebdeča 360 ° cvetlična posoda na magnetni leseni podlagi

Koda: 11-354
99,00 € 85,00 € Cena brez DDV: 70,83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Plavajoča rastlinska posoda - lebdeča 360 ° cvetlična posoda na magnetni leseni podlagi popolna notranja dekoracija - Lebdeča rastlina

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Plavajoča rastlinska posoda - lebdeča 360 ° cvetlična posoda na magnetni leseni podlagi popolna notranja dekoracija - Lebdeča rastlina. Njegova ena najbolj izvirnih okraskov, kar ste jih kdaj videli. Odličen notranji dodatek bo pritegnil pozornost vseh - ne glede na to, ali gre za vaš obisk ali stranke. Rastline so bile vedno med najljubšimi okraski za domove, pisarne, poslovne prostore itd.

Bolj zanimiva je oblika in barva, tem bolje. Zakaj ne bi estetskega dela sebe razvili na še višjo raven? Zahvaljujoč temu lebdečemu loncu boste svoje rastline plavali po zraku, podobno kot v breztežnem stanju. Cvetlični lonček levitira s pomočjo najsodobnejše levitacijske tehnologije (serija elektromagnetov) v vseh okoliščinah in se lahko nenehno vrti ali ostane na enem mestu - po vaši izbiri.

Levitirajoča rastlinska posoda - plavajoča cvetlična posoda, ki se vrti za 360 °

Lebdeča rastlina

Vse, kar morate storiti, je, da v lonec položite manjšo rastlino, nato magnetno blazinico priključite na elektriko in lonec previdno usmerite nad blazinico ter pustite, da plava. Ta eleganten dodatek je primeren za gospodinjstva, restavracije ali sprejeme in bo pritegnil vsakega obiskovalca. Prednost je, da je izbira rastline odvisna od vas, seveda morate izbirati med manjšimi vrstami. Vendar vam ni treba uporabiti cvetličnega lončka za rastline, v posodo lahko položite vse, kar želite - ustvarjalnost ni omejena. Podarite sebi in svojim najdražjim očarljivo izkušnjo.

levita rastlinski lonec

Specifikacije:

Vhod: AC100-240V
Izhod: DC 12V 1,5A
Barva blazinice - temen hrast
Dimenzije blazinice: 13,5 x 13,5 x 2,6 cm

Vsebina paketa:

1x lebdeča cvetlična posoda (brez rastline)
1x magnetna lesena blazinica
1x napajalnik
1x uporabniški priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

100%