Plavajoči globus magnetni (lebdeči) s svetlobo in svetilko

Koda: 11-362
145,00 € 129,00 € Cena brez DDV: 107,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Plavajoči globus magnetni (lebdeči) s svetlobo in svetilko. Edinstvena vrtljiva anti gravitacija in lebdeči zemeljski globus s knjigo Enciklopedija kot podlago.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Plavajoči globus magnetni (lebdeči) s svetlobo in svetilko. Edinstvena vrteča se gravitacija in lebdeči zemeljski globus s knjigo Encyclopedia kot podnožjem je odličen dodatek za notranjo opremo vaše sobe, pisarne ali podjetja, ki bo pritegnil pozornost vseh okoli sebe . Galileo Galilei je izrekel legendarni stavek - "Pa vendar - premika se" (vrti se) , ki je dal povsem novo smer, kako človek dojema planet Zemljo in okoliško vesolje. Zahvaljujoč temu lebdečemu globusu lahko imate naš vrtljivi planet doma . Zaradi magnetne indukcije globus plava nad ploščadjo približno 2 cm . Je pravi dodatek za vse, ki se želite odlikovati in pritegniti pozornost okolice!

Proti gravitacijski svet sveta spontano plava in se zaradi magnetov vrti nad ploščadjo.

plavajoči globus magnetni s svetlobo

Poleg tega, da je globus popolnoma primeren za vsak prostor , lahko služi tudi kot nočna svetilka, saj tudi ta model sveti . Ne glede na to, ali gre za obisk ali kupca s to dodatno opremo, boste zagotovo osvojili točke. Lebdeči globus je popoln okrasni dodatek za ljudi, ki imajo radi nenavadne in zanimive stvari. Osnova sveta je v obliki enciklopedije, kar prispeva k njenemu oblikovalskemu videzu.

Poleg tega, da je popoln dodatek, primeren za vsak prostor, lahko globus uporabite tudi kot nočno svetilko, saj ta model tudi sveti . Ne glede na to, ali gre za obisk ali stranko, boste s to dodatno opremo zagotovo osvojili točke. Plavajoči globus je popoln okrasni dodatek za ljudi, ki imajo radi nenavadne in zanimive stvari. Osnova sveta je v obliki enciklopedije, kar daje svetu oblikovalski videz.

Lebdeči globus se spontano vrti okoli svoje osi, tako kot naša Zemlja.

lebdeča svetilka

Tehnične specifikacije:

Luč: LED 3W
Življenjska doba: 50000 ur
Vhod: AC100-240V
Izhod: DC 12V 1,5A
Poraba: 12W
Velikost globusa: 13 cm (6 ")
Obseg: 44 cm
Višina globusa nad dnom: približno 2 cm
Velikost podlage: 15,5x21x2,8 cm


Vsebina paketa:

1x lebdeči globus
1x napajalnik
1x Globe platforma
1x uporabniški priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene