Razveseljiva pametna žoga za pse in mačke - samodejno (3 stopnje aktivnosti)

Koda: 11-336
99,00 € Cena brez DDV: 82,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Razveseljiva pametna žoga za pse in mačke - samodejno. Inteligentna žoga s tremi stopnjami aktivnosti zagotavlja, da vaš ljubljenček nikoli ne bo žalosten in sam.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Razveseljiva pametna žoga za pse in mačke - samodejna (3 stopnje aktivnosti) . Nesmiselna inteligentna žoga s tremi stopnjami dejavnosti zagotavlja, da vaš hišni ljubljenček nikoli ne bo žalosten in sam . Vsi poznamo svoje hišne ljubljenčke, ko smo z njimi, to je za njih najboljši čas . Na žalost mora večina od nas hoditi v službo, v šolo ali v druge naloge, in ko smo odsotni, nam kosmati družinski član postaja dolgčas. Takšen dolgčas lahko povzroči številne nevšečnosti - raztrgan čevelj, poškodovano pohištvo ali kavč, v najslabšem primeru pa rezultat depresije živali.

Pametna samodejna kotalna žoga za pse in mačke

pas pametna žoga vesela

Zahvaljujoč najsodobnejši tehnologiji igrača za žival ni več le kost, žoga ali teniška žoga. Nova pametna žoga je ravno takšna igrača, s katero se bo vaš ljubljenček zabaval ure in ure, tudi ko niste tam . Razigrana žoga ima v notranjosti poseben motor , ki daje priložnost za prosto gibanje in se tako spremeni v veselega partnerja vašega ljubljenčka.

Če bo vaš hišni ljubljenček žogico potisnil ali dotaknil, bo majhna žoga tekla po celotnem območju in nore lov se lahko začne. Če žoga naleti na oviro, spremeni svojo smer, zato se ne bo nikamor zataknila ali nehala premikati. Pametno žogo lahko nastavite na tri stopnje aktivnosti . ZELENA - žoga se le nežno kotali po tleh in spodbudi vašega ljubljenčka k akciji. MODRA raven - poveča aktivnost žogice na normalno raven, inteligentna igrača je nekoliko bolj aktivna in vašega kosmatega prijatelja spodbuja k večji aktivnosti. PURPLE pomeni popolno norost - preklopite žogo v ta položaj in začela bo skakati (odvisno od izdelka) in tekla hitro, vaš ljubljenček pa se bo resnično znojil. Nivoje lahko nadzirate s pritiskom gumba na motorju.

vesela žoga

Vendar veliko živali ne pozna tovrstnih igrač in jih lahko spontano gibanje ali zvok motorja sprva odvrne. O tem je razmišljal tudi proizvajalec te inovativne igrače, zato si je sestavil pametnega pomočnika - luknjo na strani kroglice, kamor lahko vstavite nagrado ali delikat, da svojemu ljubljenčku pokažete, da naj ga ne skrbi in žoga je za zabavo . Ko se štirinožni ljubljenček naveliča, bo žoga prešla v stanje spanja in ostala neaktivna, dokler se ga ne dotakne znova. Pustite dolgotrajno aktivno zabavo svojemu psu ali mački, saj vam bodo v zameno hvaležni, da boste lahko spočiti spali.

žoga za mačke pametna navijala

Lastnosti

plus Interaktivna igrača za hišne ljubljenčke
plus Prilagodljiva raven aktivnosti
plus Luknja za poslastico
plus Visoka odpornost na žogo

Tehnične specifikacije

Teža: 200 g (vključno z motorjem)
Dimenzije: 77mm - premer kroglice
Akumulator: Li-Polymer 3,7v 300mAh
Delovna temperatura: 0-40 °

Vsebina paketa:

1x Živa žoga
1x USB za polnjenje

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene