Glasovni prevajalec mini - ZERO za pametni telefon Android / iOS - 40 jezikov / 93 naglasov

Koda: 70-017
149.00 € Cena brez DDV: 124.17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Glasovni prevajalec mini - NULA za pametni telefon Android / iOS - 40 jezikov / 93 naglasov Plug & Play + APP nadzor - prostoročni prenosni prevajalec.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Glasovni prevajalec mini - NULA za pametni telefon Android / iOS - 40 jezikov / 93 naglasov Plug & Play + APP nadzor - prostoročni prenosni prevajalec. Če pogosto potujete, ne glede na to, ali gre za službo, izlet ali preprosto za svoj hobi, potem veste, kako problematično je lahko, ko obiščete znamenitosti države, v kateri se nahajate, ali če želite spoznati novo kulturo in ljudi, lahko naletijo na tujejezično oviro. In zato je prenosni mini priročen prevajalec ZERO na voljo za vas!

Prenosni mini govorni (glasovni) prevajalec ZERO - Kompaktna oblika in mini dimenzije

Glede na vaš novi mini žepni prevajalec se lahko zanesete na njegovo popolnoma prenosno obliko, ki se prilega vaši denarnici, žepu ali torbici. Razvit z majhnim, a zmogljivim občutljivim mikrofonskim sistemom , prevajalec ZERO iz 40 svetovnih jezikov učinkovito ločuje glasovne vnose, ki prihajajo iz štirih različnih smeri , s popolnoma integriranim sistemom za zmanjšanje hrupa, ki zagotavlja vhodne podatke jasno in natančno. Tega ne boste dosegli z uporabo katere koli razpoložljive skupne aplikacije za prevajanje.

močan občutljiv mikrofonski sistem - ničelni prevajalec

Inteligentna komunikacija je preprosta - prostoročno

Opremljen z inteligentno tehnologijo predvajanja , bo vaš prostoročni prevajalec ZERO enostavno posnel glas in ga predvajal v vašem maternem jeziku neposredno prek vašega pametnega telefona. Uživajte v prostoročnem pogovoru, hkrati pa ohranite očesni stik in vam ni treba nehati govoriti ali se omejevati, ker ZERO prevaja v realnem času . Še nikoli ni bil prevajalec s tako inteligentnimi funkcijami predvajanja!

prostoročni pametni prevajalec nič

3 Kompleksni načini

Vaš novi prenosni mini instant instant prevajalec ZERO ima tri zapletene načine, ki vam pomagajo pri navigaciji v različnih situacijah. Idealno za sestanke, pogovore in celo za vsakdanje pogovore. ZERO Translator podpira tehnologijo Plug and Play za pametne telefone, tako da lahko kadar koli dostopate do prevedenih pogovorov.

prevajalec zero - plug and play tehnologija za pametne telefone

Način prevajanja

Način prevajanja je popoln, če iščete hiter prevod stavkov v druge jezike. Preprosto v telefon priklopite NULO in začnite govoriti. ZERO glas prevajalnika bo natančno zapisati, prevesti in predstaviti svoje kazni v realnem času neposredno na zaslonu vašega pametni, da bi bilo lažje za vsakogar, da razumejo in gledajo, kaj je bilo rečeno.

mini prevajalnik nič - način prevajanja

Način sestanka

Prebojna tehnologija 4-mikrofona ZERO vam omogoča snemanje in razdelitev glasov do štirih različnih zvočnikov v katerem koli pogovoru v načinu sestanka. Tako boste lažje pozorni na sestanek in preverili, kaj je bilo povedano v vašem maternem jeziku, pregled, kdo je kaj rekel. ZERO lahko posnamete več jezikov za vas ob istem času. In potem lahko celo izvlečete dnevnik, ga shranite v telefon ali pošljete kolegom po e-pošti!

nič glasovni prevajalec - način srečanja

Način razgovora

Za snemanje pogovorov se ne zanašajte na svoj pametni telefon ali ročno napravo - namesto tega bo za vse poskrbel prevajalec ZERO! Prevajalnik ZERO mini takoj posname vaš pogovor , loči glas vprašane osebe od sogovornika in jih vse shrani neposredno na vaš pametni telefon ! Ni vam treba skrbeti za jasno snemanje v napravi - ZERO je posebej zasnovan s prilagodljivim zmanjševanjem šuma, ki zagotavlja, da se vaši pogovori snemajo jasno in natančno.

žepni prevajalec nič - način razgovora

Prilagodljivo zmanjševanje šuma

Prevajalec potovanj ZERO uporablja napreden mikroprocesor in algoritem nevronske mreže, da zagotovi, da vaše prilagodljivo zmanjševanje šuma deluje hkrati na izolacijo različnih zvočnikov. Ta edinstvena funkcija poveča natančnost do 90% in podpira večsmerno snemanje iz 4 različnih smeri.

potovalni prevajalec nič - 4 usmerjeno snemanje

Podpira 40 jezikov in 93 naglasov!

Prenosni mini prevajalec ZERO je najobsežnejša prevajalska naprava, ki je trenutno na voljo na trgu s tako majhnimi dimenzijami. S podporo za do 40 jezikov in 93 različnih poudarkov ste lahko prepričani, da lahko komunicirate, artikulirate in razumete vse praktično kjer koli na svetu!

Vsi podprti jeziki (40)

Portugalščina, arabščina, poenostavljena kitajščina, tradicionalna kitajščina, nemščina, italijanščina, ruščina, japonščina, korejska, katalonščina, češčina, danski, finski, grški, hebrejski, hindujski, hrvaški, madžarski, indonezijski, malajski, nizozemski, norveški, poljski, romunski, Bolgarski, slovaški, slovenski, švedski, tamilski, teluški, tajski, turški, vietnamski, islandski, ukrajinski, urdujski, filipinski

Vsi podprti poudarki (93)

Anglija, ZDA, Avstralija, Kanada, Gana, Irska, Indija, Kenija, Nigerija, Nova Zelandija, Filipini, Tanzanija, Južna Afrika, Singapur, Francija, Kanada, Španija, Amerika, Argentina, Bolivija, Čile, Kolumbija, Kostarika, Dominikana Republika, Ekvador, Gvatemala, Honduras, Mehika, Nikaragva, Panama, Peru, Portoriko, Paragvaj, El Salvador, Urugvaj, Venezuela, Portugalska, Brazilija, Združeni arabski emirati, Bahrajn, Alžirija, Egipt, Izrael, Indija, Irak, Jordanija, Kuvajt, Libanon, Maroko, Oman, Palestina, Katar, Saudova Arabija, Tunizija, Kitajska, kanton, Tajvan, Nemčija, Italija, Rusija, Japonska, Koreja, Španija, Češka, Danska, Finska, Grčija, Izrael, Hrvaška, Madžarska, Indonezija, Malezija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Romunija, Bolgarija, Slovaška, Slovenija, Švedska, Indija, Šrilanka, Malezija, Singapur, Tajska, Turčija, Vietnam, Islandija, Ukrajina, Indija, Pakistan, Filipini

govorni prevajalec - podpora za 40 jezikov in 93 naglasov

ZERO najmanjši prevajalec na svetu

ZERO je več kot le žepni prevajalec - je zapleteno jezikovno orodje, posebej zasnovano za pomoč ljudem kot popotnikom, poslovnim strokovnjakom, novinarjem, ljubiteljem digitalnih naprav in visokotehnoloških pripomočkov ter jim olajša potopitev v novo okolje , pa tudi, da se povežete z drugimi, ne glede na jezikovne razlike, da se prepričate, da lahko udobno komunicirajo v tujini.

In ne pozabite, prevajalec ZERO je popolnoma majhen, da ga lahko položite kamor koli - v žep, torbo ali denarnico! Preprosto ga povežite s pametnim telefonom in začnite govoriti , Zero bo prevzel nadzor in poskrbel za prevod.

zero translator - mini žepni prevajalec

Prevajalske aplikacije / žepni prevajalci

Rešitev za nizkofrekvenčno in plitvo komunikacijo. Ker večina prevajalcev deluje z ročnim usmerjanjem prevajalske naprave na anketiranca ali s pritiskom na gumbe, je bilo veliko nepotrebnih postopkov, potrebnih za nadzor nad temi dragimi napravami, težko upravljati in neuporabno.

žepne prevajalske aplikacije

Z lahkim kovinskim ohišjem, velikosti 4 cm x 1,5 cm x 7 mm in vstavljenim v kompaktno ohišje, lahko prevajalnik ZERO brez težav enostavno shranite v torbo, denarnico ali celo v žep srajce. Namestitev je hitra, aplikacija je na voljo v trgovini Google Play in Huawei App Gallery ali trgovini Apple . Preprosto vstavite napravo v telefon, kliknite aplikacijo in v rokah imate najnatančnejši in najmočnejši prevajalec.

nič prevajalec - povezovanje s pametnim telefonom

Prevajalec potovanj ZERO ima uporabno funkcijo, ki omogoča shranjevanje vseh pogovorov v telefon in možnost, da jih shranite za prihodnjo uporabo ali pošljete dnevnike pogovorov po e-pošti. Samo vzemite prevajalec ZERO, prenesite aplikacijo v telefon, priključite prevajalnik v telefon in naprava bo prevedla pogovor. Tako enostavno! Glas je mogoče jasno slišati in besedilo na zaslonu je mogoče jasno prebrati.

nič najmanjši prevajalec na svetu - mini dimenzije

Tehnične specifikacije:
Izdelek: Prenosni mini prevajalec ZERO
Barva: vesoljsko siva (temno siva)
Material: aluminij
Dimenzije: 40 x 17 x 7,2 mm
Mere (s priključkom): 40 x 25 x 7,2 mm
Teža: 6,6g
Povezava: OTG
Združljiv z: USB Type C / Lightning (Apple)

Mikrofon:
Tip: analogni mikrofon
Frekvenčni odziv: 20 Hz do 20000 Hz
Število mikrofonov: 4
Smer prepoznavanja: spredaj / zadaj / levo / desno
Kot prepoznavanja glasu (vodoravno): 60 °
Kot prepoznavanja glasu (navpično): 0 ~ 40 °
Priporočena razdalja prepoznavanja glasu: 20 cm do 100 cm
Maks. razdalja za prepoznavanje glasu: 150 cm

Programska oprema:
Aplikacija: Timekettle
Podprti jeziki: 40
Podprti poudarki: 93
Podpora za sisteme in različice: iOS 11.0 in novejši / Android 7.0 in novejši
Delovanje: samodejno / ročno
Zmanjšanje hrupa: Oblikovanje žarkov / nevronska mreža

Vsebina paketa:

1x prevajalec ZERO
1x uporabniški priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene