LANGIE S2 - glasovni prevajalec z elektronskim diktiranim (prevaja 53 jezikov) + podpora 3G SIM

Koda: 70-004
399,00 € 299,00 € Cena brez DDV: 249,17 €
Razprodaja se konča 27. 4. 2024, 23:59 ali ko zmanjka zalog.
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

LANGIE S2 - glasovni prevajalec ✅ z elektronskim diktatorjem (prevedi 53 jezikov) + 3G SIM podpora - kupi na spletu za dobro ceno.

Zaščita kupca

 • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
 • Garancija za izdelke - 24 mesecev
 • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

LANGIE S2 - glasovni prevajalec z elektronskim diktatorjem (prevedi 53 jezikov) + 3G SIM podpora - kupi na spletu za dobro ceno. LANGIE je na voljo v novi različici S2 , ki vsebuje številne izboljšave v primerjavi s predhodnikom LT-52. V prvi vrsti ni več samo prevajalnik, ampak popoln turistični vodnik . Najpomembnejša razlika je podpora 3G SIM kartici - LANGIE GLOBAL SIM, s katero lahko komunicirate v 160 državah sveta. Langie podpira tudi slovenski jezik

Dvosmerni glasovni prevod z neposrednim glasovnim prevajanjem, zaradi katerega vam ne bo več težko razumeti ljudi med potovanjem po svetu. Ali imate radi potovanje in odkrivanje novih krajev? Ali morate prevesti jezik? Vsekakor se spomnite neprijetnih situacij, ki so nastale zaradi jezikovne ovire. Ne več! Digitalni govorni tolmač LANGIE, ki vsebuje do 53 neverjetnih jezikov, vam bo olajšal komunikacijo v tujini. Življenjska doba baterije, ki je v stanju pripravljenosti do 5 dni, bo prav tako zanimiva. Priročen prenosni prevajalec, ki ga lahko uporabite povsod. LANGIE - prevajalnik za glasovno aktiviranje v realnem času za vsakodnevno uporabo. Idealen za prevajanje v živo med potovanjem ali delom v tujini s tem trenutnim zvočnim tolmačem.

Najboljši prevajalec za govor in govor LANGIE S2 ponuja

Funkcije prevajalnika langie s2

Uporabite prevod v 160 državah po vsem svetu s pomočjo LANGIE GLOBAL SIM

govorni prevajalec LANGIE 3G SIM podpora
Če nimate razpoložljivega omrežja WiFi, lahko za povezavo z internetom uporabite omrežje 3G . Z uporabo Langie Global SIM kartice, ki po nakupu vključuje začetni kredit v višini 10 USD (približno 50 MB , ki ga lahko uporabite za več kot 500 prevodov - povprečno 7 sekund na frazo) v več kot 160 državah sveta. Celoten seznam držav TUKAJ .
 
Veljavnost kartice SIM LANGIE GLOBAL SIM ni časovno omejena in poteče samo, če se kartica SIM ne uporablja več kot 2 leti. Ko uporabite predplačniške podatke, lahko kartico SIM polnite neposredno prek spletnega mesta
www.langieglobalsim.com po vnosu telefonske številke in izbiri načina zaračunavanja.

Prevajalec LANGIE S2 ponuja tudi možnost ustvariti dostopno točko za LANGIE GLOBAL SIM kartico - 3G HOT SPOT. Če želite ustvariti dostopno točko Hotspot Langie in jo dati v skupno rabo z drugimi napravami (kot je mobilni telefon ali tablični računalnik) in uporabljati internetne podatke po vsem svetu, je bolje izbrati časovno omejen internetni podatkovni paket z večjo količino podatkov. (na primer 1 GB - 5 GB). Če uporabljate SIM kartico samo za spletni prevod preko LANGIE, ki porabi le malo podatkov, je dovolj, da kredit ponovno napolnite (10 USD - 100 USD, kar je približno 50 MB - 500 MB podatkov) in ti podatki so ni časovno omejena, zato jih lahko uporabljate 1-2 leti (brez omejitve).

Zdaj lahko v LANGIE vstavite katerokoli kartico SIM , vendar vam ni treba vstaviti kartice SIM, če tega ne želite. Samo povežite se z razpoložljivim omrežjem WiFi in prevodom LANGIE deluje, kot bi moralo delovati.

Tudi Langie najde svojo uporabo pri delu v tujini.

Če ne govorite tekoče s tujim jezikom države, v kateri boste delali, je LANGIE odlična rešitev za vas. Ne glede na to, ali so ženske zaposlene v zdravstveni negi v tujini ali za moške na različnih gradbenih delovnih mestih.

žep prevajalec langie s2govor prevodnik langie s2

 

LANGIE - Digitalni tolmač lahko kupite tukaj
Brez dodatnih stroškov za posodobitve ali druge skrite stroške. Ni potrebe za registracijo osebnih podatkov ali namestitev aplikacije v mobilni telefon.

 

Elektronski prevajalec govora LANGIE vam bo odprl nove priložnosti povsod po svetu! Namenjena je vsem , otrokom ali starejšim , ki bodo cenili enostavno uporabo prevajalca. Glasovni prevajalec , ki bo z vami povsod. Lahko prevede dolge stavke (ne le kratke fraze). LANGIE online in offline prevajalec je v naši zalogi neposredno za prodajo - cena, ki je več kot primerna za njeno uporabo.

langie s2 elektronski prevajalec

 

Pravo uporabo jezika LANGIE za prevajanje v praksi si lahko ogledate v teh videih iz Ukrajine in Londona:

Več videov si lahko ogledate neposredno na LANGIE Youtube kanalu TUKAJ : youtube langie kanal

Ta revolucionarna naprava služi tudi kot multimedijski predvajalnik za video posnetke, slike ali kot skupinski prevajalec (lahko povežete več prevajalcev LANGIE) - še posebej primerno za več tujih delegacij. Druga možnost za vas bo možnost učenja tujega jezika - prefinjena programska oprema za učenje. Torej imate na voljo tudi prevodni slovar v 53 jezikih (ne samo angleškem slovarju) in lahko prevedete stavke ali druga besedila na spletu / brez povezave.

 

Uradna spletna stran za več informacij o elektronskem govornem prevajalcu LANGIE - www.langie.eu

langie voice translator uradna spletna stran

 

To je REVOLUCIJA v KOMUNIKACIJI !!!
NAJBOLJŠI SVETOVNI GLASNIK

Langie Translator podpira online in offline prevod z neverjetno točnostjo!

govor prevajalec langie s2 novo

 

Kako deluje?

Deluje na zelo preprostem in intuitivnem načelu . Samo držite tipko na dotik na napravi, medtem ko govorite besede, nato pa jo spustite in naprava takoj prevede potrebne stavke.

Langie je opremljen z vgrajenim 1-palčnim zaslonom na dotik in dvojnim sistemom visokokakovostnih zvočnikov in mikrofonov. En mikrofon in zvočnik sta na sprednji strani naprave, preko katere lahko govorite sporočilo v svojem jeziku in oseba poleg vas (tuja oseba) bo takoj slišala prevod v svoj jezik, v zameno pa lahko tuja oseba povedo odgovor v svojem jeziku, preko mikrofona in zvočnika na zadnji strani naprave, in slišali boste takoj prevedite v svoj jezik.

 

Langie prevajalska dela

Če želite besedilo ali besede prevesti v drug jezik, preprosto pritisnite in držite gumb modrega mikrofona in ga sprostite, ko je govorno sporočilo (besedilo) končano. V 1-2 sekundah prevajalec prevede vaše sporočilo v obliki besedila, prikazanega na zaslonu, in to sporočilo bo na voljo tudi v zvočni obliki (ta jezik mora biti podprt). Če želite prevesti tisto, kar vam pove druga oseba, preprosto pritisnite in držite rumeni gumb mikrofona in ga sprostite, ko je sporočilo končano. Celoten proces je neverjetno preprost.
kako deluje prevodnik langie

Zelo praktična je tudi funkcija prevajalca GROUP in zagotovo bo našla svojo uporabo v različnih tujih delegacijah.

Dovolj je, da napravo seznanite z dvema ali več uporabniki LANGIE prek interneta, tako da lahko vodnik ali tolmač istočasno govori z več ljudmi po vsem svetu. Ta funkcija podpira tudi oblikovanje skupine, v kateri lahko več ljudi, ki govorijo različne jezike, komunicirajo med seboj in vsak od njih je lahko v drugi državi. Na eni napravi je mogoče ustvariti več neodvisnih skupin.

Potrebujete npr. Angleško-nemški prevajalec? Ni problema! Ta prevajalec besedil in stavkov ga bo zlahka obvladal. Žepni prevajalec lahko prepozna vaš glas in ga nato prevede v realnem času v veliko število jezikov, zaradi česar je to odlično jezikovno orodje za potovanje, samoizobraževanje, nakupovanje ali poslovanje. Takoj prevede vaše besede, zato se počutite, kot da neposredno komunicirate z drugo osebo. Zahvaljujoč praktičnemu mini dizajnu, je zelo enostaven za prevoz , lahko ga položite v žep, torbice itd.

govorni prevajalec LANGIE S2govori prevajalec langie s2

Tu si lahko ogledate tabelo podprtih jezikov prevajalnika LANGIE.

Vsi jeziki nimajo na voljo govornega govornega prevajanja, vendar je večina jezikov vključena tudi s prevajanjem govorjenega besedila
(vsi jeziki prevajajo besedne zveze v obliki besedila na LCD-prikazovalniku).

podprti jeziki LANGIE

Celoten seznam jezikov:

Afriški, arabski, bengalski, bolgarski, kamboški, kantonski, kitajski, hrvaški, češki, danski, nizozemski, angleški, filipinski, finski, francoski, nemški, grški, hebrejski, hindujski, madžarski, indonezijski, islandski, italijanski, japonski, javanski, Korejski, laoški, latvijski, litovski, malajski, malajski, nepalski, norveški, perzijski, poljski, portugalski, romunski, ruski, srbski, singalski, slovaški, slovenski, španski, sundanski, svahili, švedski, tamilski, telugu, tajski, turški, Vietnamski, ukrajinski, urdujski

 

Žepni prevajalec v načinu brez povezave brez internetne povezave ponuja:

Multimedijska podpora - galerija slik, digitalni diktafon, video in glasbeni predvajalnik.
Izobraževalna funkcija - vsebuje izobraževanje za govor in sliko za osnovne jezike. Tako se lahko naučite jezika, kamor koli greste.
Avdio ojačevalnik - snema in nato krepi vaše govorjene besede, močno pomaga pri komunikaciji z ljudmi, ki imajo slabši sluh.

Funkcije langie s2

Če povežete žepni prevajalec s spletnim Wi-Fi, boste dobili nekaj zanimivih funkcij:

Glasovno iskanje slik - prepozna vaš glas in nato išče želeno stvar v obliki slike.
Skupinski tolmač - Pridružite se skupinskemu pogovoru z ljudmi v različnih jezikih.
Prevajanje iz domačega jezika v druge svetovne jezike zahteva spletno povezavo.

 

langie online predogled prevodov Glasovni prevajalec v 53 jezikih
Prepozna vaš glas in ga nato prevede v veliko število jezikov. Za boljše prepoznavanje besed je potrebna brezžična internetna povezava.
   
langie glasovno iskanje slik Glasovno iskanje slik
Prepozna vaš glas in nato išče želeno sliko. Potrebna je brezžična internetna povezava.
skupinski tolmač - prevajalec Skupinski tolmač
Spletna povezljivost omogoča skupinske pogovore z ljudmi v različnih jezikih. Potrebna je brezžična internetna povezava.
brez prevoda v langie Besedni prevajalec brez spletne povezave
Prepozna vaš glas in lahko prevaja kratke stavke ali preproste besede na podlagi vgrajenega algoritma, ki se uporablja za razumljive prevode. Podpira samo 13 svetovnih jezikov.
učenje jezikov Možnost samostojnega učenja brez spletne povezave
Z vgrajeno programsko opremo se lahko izbrani svetovni jezik naučite zelo hitro in učinkovito.

Lastnosti:

plus Takojšen prevod v 53 jezikov
plus Občutljiv mikrofon z prepoznavanjem glasu
plus Digitalni diktafon
plus Predvajalnik glasbe in videa
plus Online / Offline prevod
plus Življenjska doba baterije: 5 dni v stanju pripravljenosti / 5 ur neprekinjenega delovanja

online prevajalec langie s2najboljši prevajalec elektronski langie s2

Kakšne so prednosti ročnega prevajalnika LANGIE v primerjavi s klasičnim prevajalcem prek aplikacije na vašem telefonu?

 1. Prevajalec LANGIE je profesionalna prevajalna naprava, sistem strojne in programske opreme je bil zasnovan in izdelan neposredno za prevajanje govora. To ni telefon, zasnovan za različne namene.
 2. Ima tehnologijo za uporabo v hrupnem okolju ( zmanjšanje šuma govora pri prevajanju ), klasična aplikacija za prevod pa ima težave.
 3. Zelo preprosta in enostavna za uporabo . Tudi za ljudi, ki niso tehnično usposobljeni.
 4. Z uporabo najvišje kakovosti prevajalskih storitev in vključevanjem velikih sistemov za prepoznavanje prevodov na svetu je mehanizem učenja sistema LANGIE skoraj na ravni ljudi. Sistem za prepoznavanje jezika je hibriden in temelji na akustičnem modeliranju nevronske mreže in jezikovnega modeliranja.
 5. Uporablja napredne prevajalske storitve, natančnost prevajanja je veliko višja od klasičnih brezplačnih aplikacij za prevajanje v telefonu.
 6. LANGIE uporablja lastne prevajalske strežnike na mnogih mestih po svetu, prevajalska služba je stabilna in hitra.
 7. To je samostojen izdelek, ki ni vezan na uporabo z mobilnim telefonom ali aplikacijo v telefonu, ne shranjuje in ne zahteva osebnih podatkov v primerjavi z uporabo mobilne aplikacije po telefonu.
 8. LANGIE ima tudi številne druge funkcije , kot so učenje, skupinski tolmač itd .
 9. V mnogih primerih je uporaba mobilnega telefona precej osebna . Oseba, s katero poskušate komunicirati, ni seznanjena z vašim telefonom in po določenem času boste verjetno morali vrniti telefon nazaj, da odklenete zaslon. Mobilna naprava je namenjena enemu uporabniku , ne več uporabnikom. Uporaba mobilnega telefona za te dvosmerne prevode je zelo neprijetna.
 10. LANGIE ne zahteva nobenih skritih pristojbin za uporabo prevajalskih storitev.
 
Prav tako boste cenili te prednosti:
 
pritisnite langie
Samo 1 sekundo in LANGIE
bo prevedel, kar hočeš
aplikacija za prevod mobilnega telefona
Več kot 10 sekund
pred začetkom prevajanja
Uporabite Langie
Neposreden prevod zvoka
točno drugi osebi

prevajanje besedila pametnega telefona
Brez neposrednega
prevajanje zvoka
drugi osebi

Langie drži baterijo
Življenjska doba baterije LANGIE je do 5 dni

bateria vydrz mobil
Čas delovanja baterije pametnega telefona je običajno v enem dnevu

 

Zakaj je pri uporabi jezika LANGIE bolje imeti ONLINE povezavo kot OFFLINE prevod?

Seveda se morate zavedati, da vsak OFFLINE prevodni način na vseh prevajalcih vsebuje le omejen besednjak (samo osnovni) in prevod je pogosto netočen ali nerazumljiv. ONLINE način po povezavi z WiFi omrežjem zagotavlja stalno posodabljanje in popravljanje prevoda , baza podatkov je večkrat večja od prevoda brez povezave, zato imate zagotovilo, da bo prevod čim bolj natančen in boste lahko komunicirali brez težave. Za povezavo WiFi priporočamo, da ustvarite mobilno dostopno točko HOT SPOT neposredno iz vašega mobilnega telefona (ki jo boste vedno imeli pri roki) ali uporabite SIM kartico LANGIE GLOBAL 3G.

V Evropski uniji lahko mobilne podatke uporabljate brezplačno (kot del predplačniškega paketa v vaši državi). Če potujete v države zunaj EU, vam priporočamo uporabo SIM kartice LANGIE GLOBAL 3G, ki jo lahko kupite pri nas. Tako boste še vedno imeli aktivno internetno povezavo, lahko brskate po internetu prek mobilnega telefona kamor koli se premaknete in prevajalec LANGIE bo deloval kar se da najbolje:

 

Ali lahko Langie prevede res zanesljivo?

LANGIE je napreden IT izdelek zadnje generacije . Da bi dosegli najboljše rezultate prevajanja, deluje s 7 spletnimi iskalniki. Proizvajalec ima že več kot 20 let izkušenj na trgu izobraževanja in prevajanja v različnih svetovnih jezikih. LANGIE nenehno širi in posodablja svojo bazo podatkov OTA neposredno na vašo napravo, da bi zagotovil najučinkovitejše orodje za prenos v druge jezike.

resnična uporaba langie prevodnika

Specifikacije:

Tip: LANGIE S2
Procesor: ARM Cortex 1,3 GHz QUAD-core
Pomnilnik: 16 GB
LCD: 1,08 "zaslon na dotik (27,5 mm)
3G: WCDMA
Baterija: 3,7V / 2000mAH
WiFi 802.11b / g / n
Bluetooth: 4.0
Micro SD kartica: Podpira do 32 GB
USB: Micro USB 2.0
Vhod za slušalke - priključek za priključek 3,5 mm
USB adapter: Vhod 100V - 240V
USB adapter: Izhod 5V DC 1500mA
Dimenzije: 48mm x 148mm x 17mm
Teža: 125 g

 

Vsebina paketa LANGIE:

1x LANGIE S2 govorni prevajalec
1x USB polnilnik
1x USB kabel
1x Slušalke
1x Zaščitna torbica
1x igla za branje SIM kartice
1x gumijasti svinčnik
1x vrvica

PRIROČNIK (navodila za uporabo) v angleščini za prenos TUKAJ : pdf icon
LANGIE SIM (navodila za uporabo kartice LANGIE GLOBAL SIM) TUKAJ : pdf icon
Katalog LANGIE Promo - Funkcije TUKAJ : pdf icon
 

prevajalec langie s2 paket vključuje

Razprava o izdelku (2)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Dan

LANGIE S2 - glasovni prevajalec z elektronskim diktiranim (prevaja 53 jezikov) + podpora 3G SIM

Danihlík František odgovori

Pozdravljeni, ali se lahko uporablja tudi brez Wi-Fi?

Prevedeno iz: cs
Tom

LANGIE S2 - glasovni prevajalec z elektronskim diktiranim (prevaja 53 jezikov) + podpora 3G SIM

Tomáš odgovori

Dober dan,
dokler vanj vstavite podatkovno kartico, da. Prevajanje brez povezave je zelo omejeno

Prevedeno iz: cs
Uwe

Vprašanje za seznanjanje

Uwe Hewera odgovori

Pozdravljeni vsi skupaj,
ali se naprave med seboj lahko tudi združijo, če je ena oseba v Ameriki in ena v Rusiji? Enkrat na teden smo na konferenčnem klicu, kjer trije govorijo skupaj.
Na zdravje Uwe

Prevedeno iz: de
Cool Mania

LANGIE S2 - glasovni prevajalec z elektronskim diktiranim (prevaja 53 jezikov) + podpora 3G SIM

Mario Bruchanik odgovori

Pozdravljeni, ja točno

Prevedeno iz: de
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (7)

99%
98%
Klára

Prevajalec na dopustu

Delovalo je tudi na kartici Dubaja, ki jo dobiš na letališču
Za foto test z možem :)
Prevod brez težav
Super obdelava, glej fotografijo
Brez njega bi bili v ZAE izgubljeni
Sprejel bi večji zaslon

Super zadeva za na potovanja, do sedaj testirana na Dunaju, v Dubaju in Italiji in enostavno TOP :)

Prevedeno iz: sk
98%
Dinu

LANGIE S2 - glasovni prevajalec z elektronskim diktiranim (prevaja 53 jezikov) + podpora 3G SIM

V redu je, zunaj ga še nisem uporabljal s kadjo
Prevedeno iz: ro
99%
Șerban Florin

Prevajalec

Svoje delo opravlja z aplombom
Prevedeno iz: ro
100%
Bernard Lukáš

LANGIE S2 - glasovni prevajalec z elektronskim diktiranim (prevaja 53 jezikov) + podpora 3G SIM

Super prevajalec. Sem v Trinidadu in vsi domačini sprašujejo o tem. Vsem je všeč.
Prevedeno iz: cs
98%
Radul

Langie s2

Prevajalnik deluje zelo dobro
Prevedeno iz: ro
100%
Beta

Mali velik pomočnik na potovanjih

Prevajalnik deluje zelo zanesljivo. Kupil sem tudi Lange Global SIM in sem lahko udobno komuniciral v Ameriki. In celo Amičevi so bili nad njim očarani. Samo kliknite, da začnete govoriti, in v sekundi boste slišali prevod. Izjemno preprosto in res uporabno. Za vse tiste, kot sem jaz, ki ne znajo nobenega tujega jezika.
Prevedeno iz: cs
99%
Peter Kalabrík

Nekdo si za to zasluži oskarja

Nedvomno uporabnost in enostavnost uporabe naprave
Prevod na odličnem nivoju
Življenjska doba baterije do 4 dni
Uporabljajte po vsem svetu
Bala sem se, da bo kot googlov prevajalnik, pa lahko rečem, da sploh ni, prevod je bil bolj pravilen.
da se tega niso domislili prej
Prevedeno iz: sk