Voice translator preko Bluetooth slušalk WT2 Plus - prevajanje v realnem času

Koda: 70-001
299,00 € 239,00 € Cena brez DDV: 199,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Voice translator preko Bluetooth slušalk ✅ WT2 Plus je popolnoma edinstven prevajalec za dvosmerni glasovni prevod v realnem času na svetu.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Glasovni prevajalnik prek Bluetooth slušalk WT2 Plus je popolnoma edinstven prevajalec za dvosmerni glasovni prevod v realnem času na svetu. Brezžične slušalke z inteligentnim prevajalcem, ki prinaša revolucijo v komunikaciji, ne glede na jezikovne ovire. To je prvi svetovni prevajalec z umetno inteligenco za takojšnje prevajanje v realnem času neposredno preko vaših slušalk , brez potrebe po neposrednem prevajanju prek pametnega telefona. 

Ta najboljši spletni prevajalnik govora prinaša povezavo z najsodobnejšim algoritmom za glas in tehnologijo strojnega prevajanja. WT2 Plus je preoblikoval prevajalce s pomembnim in inovativnim načinom, s čimer je svojim uporabnikom in podjetjem na trg prinesel nove priložnosti. Instant prevajalska naprava, ki spremeni vaš videz v komunikacijo in potovanje po svetu, če morate prevesti karkoli. Nič več drage jezikovne tolmače ali google prevajalca.

WT2 prevajalec je absolutna novost in eden najboljših izdelkov leta

spletni prevod preko wt2 in slušalk za aplikacije

Prevajalec podpira prevajanje do 36 jezikov (vključno z 84 različnimi naglasi)

Tukaj lahko najdete seznam vseh trenutno podprtih jezikov prevodov:

Arabščina, angleščina, bolgarščina, kitajščina, češčina, danščina, finščina, francoščina, grščina, hebrejščina, hindi, nizozemščina, hrvaščina, madžarščina, indonezijščina, japonščina, kantonščina, katalonščina, korejščina, malajščina, nemščina, norveščina, poljščina, portugalščina, romunščina, Ruski, španski, slovaški, slovenski, švedski, italijanski, tamilski, telugu (Indija), tajski, turški, vietnamski

Izberete lahko do 13 različnih naglasov v angleščini (ZDA, Avstralija, Kanada, Velika Britanija itd.). Tudi v španščini imate do 20 različnih poudarkov (Španija, ZDA, Dominikanska republika, Mehika, Venezuela itd.) Izberete lahko do 15 različnih naglasov v arabščini (Združeni arabski emirati, Egipt, Izrael, Maroko itd.) .

prevajalec jezika w2t
 

Promocijski VIDEO za W2T Translator

 

prevajalnik mobilnih aplikacij prek wt2 in slušalk

Na voljo so trije načini prevajanja

Samodejni način

Ta način deluje na principu takojšnjega prevajanja z uporabo dveh bluetooth slušalk ( idealno v tišjem okolju brez hrupa v okolici ). Vse, kar pravite, se samodejno prevede neposredno v izbrani jezik in dobite zvočni prevod prek vstavljene slušalke. Tako lahko komunicirate udobno brez neposrednega prevajanja prek pametnega telefona . Vsa vaša sporočila so seveda prikazana in arhivirana v aplikaciji prek mobilnega telefona, kjer lahko preverite tudi pravilno prepoznavanje svojega glasu. Primerno za daljše pogovore, poslovna srečanja.

Ročni način

Ta način deluje na principu hitrega prevajanja z uporabo dveh bluetooth slušalk ( idealno za komunikacijo z osebo v hrupnem okolju ). Za prevod, samo dotaknite se bluetooth slušalke (ki aktivira prevod) in nato vse, kar rečete, se samodejno prevede neposredno v izbrani jezik in dobite prevajanje zvoka prek vstavljene slušalke. Tako lahko komunicirate udobno brez neposrednega prevajanja prek pametnega telefona . Vsa vaša sporočila so seveda prikazana in arhivirana v aplikaciji prek mobilnega telefona, kjer lahko preverite tudi pravilno prepoznavanje svojega glasu.

Način govora

Ta način deluje na principu hitrega prevajanja z uporabo 1 bluetooth slušalk in telefona ( idealen za kratki govor z očetom v drugi osebi ). Druga oseba, s katero komunicirate, bo govorila neposredno z vašim pametnim telefonom in bo samodejno prevedena neposredno v izbrani jezik in prejeli boste avdio prevod prek vstavljene slušalke. Tako lahko komunicirate brez potrebe po uporabi slušalke, ki jo opravi oseba, ki je ne poznate (kar verjetno ni primerno in vljudno), dovolj je, če imate vstavljeno samo eno slušalko. Vsa vaša sporočila so seveda prikazana in arhivirana v aplikaciji prek mobilnega telefona, kjer lahko preverite tudi pravilno prepoznavanje svojega glasu.

 

Uporaba prevajalca WT2 Plus je preprosta, preprosto prenesite prosto dostopno aplikacijo "WT2 Plus" (iOS, Android) na svoj mobilni telefon, da se povežete s slušalko prek povezave Bluetooth (min. Različica Bluetooth 4.2 in višja), nato dve osebi postavita eno slušalko v uho in se lahko takoj povežeta. Načelo komuniciranja je, da govorite v svojem jeziku in druga oseba bo v slušalki slišala prevod v svoj jezik. Zato dejanska komunikacija iz oči v oči ne bo več problem. Revolucionarni prevajalec bo našel svojo uporabo pri potovanju, poslovanju, obisku mednarodnih trgovin ali hotelov in v mnogih drugih primerih, ko je komunikacija v tujem jeziku ovira

WT2 Plus je prejel prestižno nagrado Design Award 2018 za odličen dizajn
 
Nagrade WT2

 

Predstavite se svetu!

Ko potujete v tujino, ni nič slabšega od tega, da ste obtičali na neznani lokaciji brez možnosti učinkovite komunikacije. Z WT2 Plus nikoli ne boste v takšni situaciji, ker zagotavlja naravno komunikacijo v realnem času brez uporabe rok. Med potovanjem se potopite v lokalno kulturo, odkrito izrazite sebe in ustvarite pomembnejše povezave z ljudmi, ki jih srečujete.

 
glasovni prevajalec wt2 plus

Takojšnja aktivacija - prevajalec, pripravljen za uporabo kadarkoli

WT2 Plus je edinstven v svoji tehnologiji obdelave signalov, ki se razlikuje od drugih konkurentov na trgu. Za komunikacijo ni treba aktivirati telefona ali druga oseba ne potrebuje prenosa pametne aplikacije. Vse, kar potrebujete za komunikacijo, je, da oba preklopite brezžično slušalko v uho, in WT2 bo poskrbel za udoben prevod.

besedilo in stavki prevajalec WT2 plus slušalke
 
 

Inteligentni ON-THE-GO algoritem

Glavni algoritem omogoča komunikacijo tudi v najbolj hrupnem okolju na prostem. S samodejnim zaznavanjem govora in sprejemom signalov WT2 zagotavlja absolutno prostoročno komunikacijo v različnih jezikih .
Komuniciranje v tujini bo za vas enostavno, ne glede na jezikovne ovire.

online glasovni prevod wt2 plus

 

Dvojno zmanjšanje šuma - vsaka beseda šteje!

Na podlagi algoritmov in zmanjševanja hrupa WT2 Plus lahko do 95% natančnosti prevede , kar pomeni , da je pogovor s tujcem popolnoma naraven.

 
glasovni prevod wt2 in slušalko
 

Več jezikovne podpore z globalizacijo

WT2 Plus trenutno podpira 36 jezikov in 84 dialektov , ki bodo v prihodnosti dodani in posodobljeni.

 

 
Jezikovna podpora za WT2 Plus

 

Dolga življenjska doba baterije - dlje, kot ga potrebujete!

WT2 zagotavlja do 5 ur trajanja baterije na eno polnjenje, več kot 12 ur delovanja z akumulatorjem - Dock postajo in do 30 dni v stanju pripravljenosti.

 
WT2 plus prevod za ponovno polnjenje
 

Bodi omamljena z WT2 Plus!

Interakcijski načini, ki so vgrajeni v WT2 Plus, izpolnjujejo vse zahteve, da bi sanje prišle skozi. Zagotavlja edinstveno in brezhibno komunikacijsko izkušnjo.

elektronski wt2 plus slušalke


Enkratna naložba!

Z uporabo tehnologije OTA (brezžično) WTA2 Plus podpira nadgradnje na spletu, posodobitev pa traja le 3 minute za programsko in strojno opremo.
Razvoj se ne bo končal, prevajalec pa bo še naprej zagotavljal najboljšo tehnologijo za uporabnike in celo izboljšal prevod.


najboljši spletni prevajalec wt2

 

Zasnovan za skupno rabo!

Zasnova WT2 Plus temelji na ideji "delitve". Ali potujete med počitnicami ali poslovnim potovanjem, ko pride priložnost za začetek komunikacije s tujcem, mu ponudite eno od slušalk in seveda začnite komunicirati z enim od najlažjih načinov.

prevajalec v uho wt2 plus
 

 

 

wt2 prevajalec kako uporabljati

Lastnosti:

plus Odličen dizajn
plus Trajanje baterije do 12 ur
plus Samodejna povezava
plus Več kot 36 jezikov in naglasov na vsak jezik
plus Združljiv za iOS in Android
plus 95% natančnost prevoda

 

Specifikacije:

Artikel: WT2 Plus prevajalec
Barva: bela
Jezikovna podpora: 36
Podpora: Bluetooth 4.2 in novejši (povezava za mobilne aplikacije)
Polnjenje baterije: Litij polimer / 90 minut
Življenjska doba baterije do 15 ur / za 3 polnjenje iz priklopne postaje
Sistemska podpora: iOS 11.0 / Android 7.0 in višje
Napetost: DC 5 + / 0,25 V
Napajanje: 110 mA (slušalke) 320 mA (priklopna postaja)
Dimenzije izdelka: Dolžina: 20 mm / Širina: 10 mm / Višina: 35 mm
Dimenzije embalaže: Dolžina: 75 mm / Širina: 75 mm / Višina: 36 mm
Neto teža proizvoda: 93,5g
Bruto teža izdelka: 404 g
Delovna temperatura: 0 - 35 ° C

 

Paket vključuje:

1x Master Bluetooth slušalko
1x gostujoča bluetooth slušalka
1x polnilna postaja
1x USB napajalni kabel
1x vreča za shranjevanje
2x kavelj za uho
6x naušniki
1x uporabniški priročnik

vsebino prevodne enote wt2

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (9)

99%