Monitor za otroke s kamero in LCD + IR LED in dvosmerno komunikacijo

Koda: 11-280
99.00 € Cena brez DDV: 82.50 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
+

Nadzornik za otroke s kamero in LCD + IR LED in dvosmerna komunikacija bo pazila na vašega otroka, kadarkoli je to potrebno.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Nadzornik za otroke s kamero in LCD + IR LED in dvosmerna komunikacija bo pazila na vašega otroka, kadarkoli je to potrebno. Svojega otroka postavite v posteljo in lahko varno preživite svoj čas in opravite svoje dolžnosti v naslednji sobi, saj boste gledali otroka prek digitalnega otroškega monitorja. Ta otroški monitor z nočnim IR LED-vizijo zagotavlja kakovosten prenos videa in zvoka s polno barvnim prikazom do 300 metrov na odprtem prostoru. V gospodinjstvu lahko računate z dosegom do 100m. Digitalna doba prinaša veliko zanimivih tehnologij, ki olajšajo vsakdanje življenje, eden od njih pa je ta video monitor za otroke, ki bo zagotovil stalno spremljanje vašega otroka med vašo odsotnostjo. To bo praktičen in nenadomestljiv domači pomočnik za nego otroka.

digitalni negovalni otrok

Video varuška ponuja številne inovativne lastnosti, zaradi česar je edinstvena na svojem področju, kot dvosmerna komunikacija, ki vam bo omogočila, da slišiš klic ali nasmeh vašega otroka, v zameno pa bo vaš otrok slišal tudi vaš glas, tako da ne boste pogosto tečejo v otroški sobi. Morda je dovolj, če pritisnete gumb in govorite, da otroka pomirite z daljavo. Druga koristna funkcija je nočno snemanje z dvojnim digitalnim zoomom za udobno gledanje otroka, medtem ko spi brez potrebe, da pridejo tam, pri čemer lahko motite miren spanec, tako da vklopite luč na noč. Kamera za dojenčke lahko pritrdite na steno / strop, zahvaljujoč univerzalnemu stojalu ali pa jo lahko postavite na mizo in po potrebi nastavite nagib fotoaparata.

otroški monitor

Lastnosti:

plus Dvosmerna komunikacija
plus Prenos videa in zvoka do 300m
plus Barvni LCD zaslon
plus Nadzor glasnosti
plus Nočni vid
plus 2x digitalni zoom

Vsebina paketa:

1x digitalna video kamera
1x LCD zaslon
2x Napajalni kabel
1x Navodila za uporabo

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene