Shutter Multi Premium - daljinsko za mobilne naprave (foto + mp3)

Koda: 49-005
29.00 € Cena brez DDV: 24.17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Shutter Multi Premium - daljinsko za mobilne naprave (foto + mp3) je odličen asistent za vse mobilne maniake. SELF gumb za fotografsko ali glasbeno kontrolo.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Shutter Multi Premium - daljinsko za mobilne naprave (foto + mp3) je odličen asistent za vse mobilne maniake. Gumb SELFIE za fotografsko ali glasbeno kontrolo. To odlično orodje bo zagotovo zanimivo za vas, če ste ljubitelj vaše najljubše glasbe in fotografij.

Poznate neskončni klik na pesmi v svojem mobilnem telefonu. Ta dejavnost je neprimerna zaradi dajanja in odstranjevanja pametnega telefona v žepe ali rokave. Sedaj lahko svoj telefon pustite tam, kjer se gonilnik POP Shutter lahko brez težav poveže z vašim telefonom prek povezave Bluetooth. Voznik je takoj aktiviran in lahko začnete brskati po svojih pesmih brez strahu, da lahko vaš mobilni telefon zdrsne iz rok.

Tudi fotografiranje z mobilnim fotoaparatom je lažje, kot si lahko predstavljate. Ali ste utrujeni od osupljivih, slabo kakovostnih slik ali povsem neuporabnih Self fotografij, ki se pojavijo zaradi neuspešnega sproženja mobilnega fotoaparata? Imamo preprosto in elegantno rešitev za vas. Shutter Multi Premium voznik bo dokazal, da je streljanje z mobilnim telefonom lahko lažje, kot si lahko predstavljate.

Shutter Multi premium

Specifikacije:

  • Frekvenca: pas ISM 2,4 GHz
  • Bluettoth Range: od 10 do 30 metrov
  • Življenjska doba baterije: več kot 1 leto
  • Dimenzije: 27,4 x 62,8 x 14,8 mm
Vsebina paketa:
1 Shutter Multi Premium gonilnik
1 obesek

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene