Shutter POP - gumb za mobilne multimedijske vsebine (fotografija + glasba)

Koda: 49-004
29.00 € 12.00 € Cena brez DDV: 10.00 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Zaklopni gumb POP Multimedia za mobilne telefone je odličen asistent za vse mobilne maniake. To odlično orodje bo zagotovo zanimivo za vas, če boste navdušeni nad svojo najljubšo glasbo in fotografijami.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Zaklopni gumb POP Multimedia za mobilne telefone je odličen asistent za vse mobilne maniake. To odlično orodje bo zagotovo zanimivo za vas, če ste ljubitelj vaše najljubše glasbe in fotografij.

Poznate neskončni klik na pesmi v svojem mobilnem telefonu. Ta dejavnost je neprimerna zaradi dajanja in odstranjevanja pametnega telefona v žepe ali rokave. Sedaj lahko svoj telefon pustite tam, kjer se gonilnik POP Shutter lahko brez težav poveže z vašim telefonom prek povezave Bluetooth. Voznik je takoj aktiviran in lahko začnete brskati po svojih pesmih brez strahu, da lahko vaš mobilni telefon zdrsne iz rok.

Tudi fotografiranje z mobilnim fotoaparatom je lažje, kot si lahko predstavljate. Ali ste utrujeni od osupljivih, slabo kakovostnih slik ali povsem neuporabnih Self fotografij, ki se pojavijo zaradi neuspešnega sproženja mobilnega fotoaparata? Imamo preprosto in elegantno rešitev za vas. Večpredstavnostni gonilnik POP Shutter podpira, da je lahko fotografiranje s pomočjo mobilnega telefona lažje, kot si lahko predstavljate.

Shutterball multimedia

Kompatibilnost

  • Apple iOS7 in več
  • Android OS 4.4.4 in več

Življenjska doba baterije

  • približno 5 let Battery CR2016

Na zahtevo

  • prost

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene