LED svetilka za cvetenje rastlin z močjo 120W

Koda: 36-061
149.00 € Cena brez DDV: 124.17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Svetilka LED 120W za cvetenje rastlin zagotavlja ugodno luč za rast rastlin v temnih pogojih brez visokotemperaturnega sevanja z minimalno porabo energije.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Svetilka LED 120W za cvetenje rastlin zagotavlja ugodno luč za rast rastlin v temnih pogojih brez visokotemperaturnega sevanja z minimalno porabo energije.   Izkoristite ta sodoben in neverjeten način, kako rastejo rastline v zaprtih prostorih, rastlinjaku ali kleti. Uporablja se lahko za rastejo orhideje, vrtnice, paprike, paradižnike, baziliko, zeleno solato, zelišča, zelje, špinačo, zelenjavo, brokoli, cvetje, kumare in veliko drugih sadja in zelenjave. Primeren je tudi za gojenje rastlin. LED žarnica za rast je tudi dobra izbira tudi za kloniranje rastlin in sadik ter za vse faze rasti rastlin.

LED žarnica 120w

Varno jo je mogoče postaviti tudi v zaprtih prostorih, ker se ne pregrejejo. LED luči za rastline vključuje rdečo in modro svetlobo, da bi spodbujali in ohranjali največjo rast rastlin. Rastline potrebujejo rdeč in modri svetlobni spekter za zdravo in hitro rast ter naravni proces fotosinteze.

LED žarnica ima največjo energetsko učinkovitost, ki se uporablja za spodbujanje rasti rastlin, je okolju prijazna, brez živega srebra, saj je LED tehnologija. Svetilka je zasnovana tako, da varuje okolje in je izjemno energetsko učinkovita v primerjavi s standardnimi fluorescentnimi svetlobnimi sistemi, kar se odraža v nizkih obratovalnih stroških.

vodene žarnice

Ima aluminijasto ohišje, ki vodi od minimalne toplote iz LED diode. Aluminij zagotavlja tudi lahkotnost svetilke. Svetlobni vir je sestavljen iz visoko močnih LED SMD diod. Delovno okolje za delovanje LED luči je od -20 ° do 55 ° C in vlažnosti 5% do 95%.

LED raste svetloba

Rdeče in modre luči so del elektromagnetnega spektra, ki je vidno golim očesom. Rdeča svetloba ima valovno dolžino 630-660nm in frekvenco 400-484THz . Modra svetloba ima valovno dolžino 440-460nm in frekvenco 606-668Hz . Rdeči spekter se uporablja za klorofil A in klorofil B. Rastline na splošno potrebujejo vse rdeče valovne dolžine za njihovo zdravo rast in razvoj.

vodena svetilka na rastlinah

Fotosinteza se dogaja najbolj temeljito od rdeče svetlobe in sekundarno iz modre svetlobe. Vendar pa je za mnoge rastline potrebna tudi modra svetloba zaradi njihove regulacije rasti, cvetenja, cvetenja in sadja. Zato raste LED luči, primerna za gojenje vseh stopenj razvoja rastlin.

Parametri:

Tip: Led svetilka 120W
Moč: 120W
Količina LED: 1365
LED barve: rdeča 1131 + modra 234
LED Tip: SMD
Vhodna napetost: AC85-265V
Dimenzije (mm): 315x310x40
Kot žarek: 120 °

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene