LED rastejo luči s trojno glavo za podporo 27W rasti (9x3W)

Koda: 36-064
U$75.90 Cena brez DDV: U$63.25
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

LED raste 27W (9x3W) s trojno glavo za podporo rasti rastlin v vsaki fazi - LED svetlobe s celotnim spektrom.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

LED raste 27W (9x3W) s trojno glavo za podporo rasti rastlin v vsaki fazi - LED svetlobe s celotnim spektrom. To je najnovejši trend pri gojenju rastlin v zaprtih prostorih , kot ustrezna zamenjava za sonce. Napredni svetlobni LED čipi zagotavljajo širok spekter 400 nm do 800 nm, podobno sončni svetlobi , vendar je večina modre in rdeče barve , kar je najboljša kombinacija za podporo rasti . Odličen način za gojenje rastlin v zaprtih prostorih, dvoranah, rastlinjakih ali kleti . Lahko se uporablja za gojenje orhidej, vrtnic, paprike, paradižnika, bazilike, zelene solate, zelišč, morskega menka, zelja, špinače, listnate zelenjave, brokoli, cvetov, kumaric in mnogih drugih vrst sadja in zelenjave.

LED svetilka s tremi glavami je na stojalu z držalom za pritrditev za enostavno pritrditev svetilke na vogal mize, parapeta in podobno. S funkcijo daljinskega upravljalnika, s katerim lahko vklopite / izklopite LED-lučko, lahko nadzorujete posamezne funkcije LED-žarnice , preklapljate barvne kombinacije LED in nastavljate odstotek svetilnosti v območju od 20% do 100% ali nastavitev časovnika (4/8/12 ur), da se svetilka samodejno izklopi.

vodil raste luči

LED Grow luč ima največjo energetsko učinkovitost, ki se uporablja za spodbujanje rasti rastlin, je okolju varno, brez živega srebra v svetilkah, ker je LED tehnologija. Žarnica je zasnovana tako, da varuje okolje in je izjemno energetsko učinkovita pri primerjavi s standardnimi fluorescentnimi sistemi razsvetljave, kar se odraža v nizkih obratovalnih stroških.

Ima aluminijasto ohišje, ki odvaja minimalno proizvedeno toploto iz LED diode. Aluminij zagotavlja tudi majhno težo svetilke samo 500 g. Svetlobni vir je sestavljen iz močnih LED SMD diod. Delovno okolje za delovanje LED svetil je od -20 ° do 55 ° C in vlažnosti od 5% do 95%.

LED žarnica za rastline

Tako rdeča kot modra lučka sta del elektromagnetnega spektra, ki je viden s prostim očesom. Rdeča svetloba ima valovno dolžino 620-625 nm in jantarno svetlobo valovne dolžine 460-465 nm. Rdeči spekter se uporablja za klorofil A in klorofil B. Rastline potrebujejo vse rdeče valovne dolžine za zdravo rast in razvoj. Fotosinteza se najpogosteje pojavi iz rdeče svetlobe in sekundarno od modre svetlobe. Vendar pa je za mnoge rastline potrebno tudi modro svetlobo zaradi njihove regulacije rasti, cvetenja in nastajanja plodov. Zato je Grow LED svetloba primerna za gojenje vseh faz razvoja rastlin.

vodena svetilka na rastlinah

Specifikacije:

Tip: LED žaromet s celotnim spektrom
LED valovna dolžina: rdeča 620 nm ~ 625 nm, modra 460 nm ~ 465 nm
Tip LED: SMD
Vhodna napetost: 5V
Moč: 27W
Delovna temperatura: -20C ° ~ 40C °
Dimenzije: 280mm x 380mm
Teža: 500 g

Vsebina paketa:

1x LED svetilka z USB in daljinskim upravljalnikom
1x Manual

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene