LED svetlobni trak 0,5 m za rast rastlin 10 W (5 x pakiranje)

Koda: 36-059
59.00 € Cena brez DDV: 49.17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

LED svetlobni trak 0,5 m za rast rastline 10 W (5 x pakiranje), lahko služi kot dodatna razsvetljava ali pomaga pri podpori obogatitvi rastlin med rastjo, cvetenjem in rastlinstvom.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

LED svetlobni trak 0,5 m za rast rastline 10 W (5 x pakiranje), lahko služi kot dodatna razsvetljava ali pomaga pri podpori obogatitvi rastlin med rastjo, cvetenjem in rastlinstvom. Zagotavlja neverjeten način za gojenje rastlin v zaprtih prostorih v dvoranah, rastlinjakih ali kleti . Uporablja se lahko za pridelavo orhidej, vrtnic, paprike, paradižnika, bazilike, zelene solate, zelišč, kel, špinače, listnate zelenjave, brokolija, cvetja, kumar in številnih drugih vrst sadja in zelenjave. Primeren je tudi za rast sobne rastline. LED svetloba bar je tudi dobra izbira za kloniranje sadike in za vse faze rasti rastlin.

Led raste lahka palica

Varno jo je mogoče postaviti tudi v zaprtih prostorih, ker se ne pregrejejo. LED luči za rastline vključuje rdečo in modro svetlobo, da bi spodbujali in ohranjali največjo rast rastlin. Rastline potrebujejo rdeč in modri svetlobni spekter za zdravo in hitro rast ter naravni proces fotosinteze.

Svetilka LED za rast, ki se uporablja za spodbujanje rasti rastlin, je največja energetska učinkovitost , je varna v okolju, brez živega srebra v svetilkah, ker gre za LED tehnologijo. Svetlobna palica je bila oblikovana tako, da varuje okolje in je izjemno energetsko učinkovita v primerjavi s standardnimi fluorescentnimi svetili, kar se odraža v nizkih obratovalnih stroških.

vodene žarnice

Ima aluminijasto ohišje, ki vodi od minimalne toplote iz LED diode. Aluminij zagotavlja tudi lahkotnost svetilke. Svetlobni vir je sestavljen iz 36 LED z visoko močjo . Delovno okolje za delovanje svetlobne palice LED je od -20 ° do 55 ° C in vlažnosti od 5% do 95%.

LED svetlobni trak

Rdeča in modra svetloba sta del elektromagnetnega spektra, ki je vidna golim očesom. Rdeča svetloba ima valovno dolžino 620-750nm in frekvenco 400-484THz. Modra svetloba ima valovno dolžino 450-495nm in frekvenco 606-668THz. Rdeči spekter se uporablja za klorofil A in klorofil B. Na splošno rastline potrebujejo vse rdeče valovne dolžine za zdravo rast in razvoj.

vodena svetilka na rastlinah

Fotosinteza se dogaja najbolj temeljito od rdeče svetlobe in sekundarno iz modre svetlobe. Vendar pa je za mnoge rastline potrebna tudi modra svetloba zaradi njihove regulacije rasti, cvetenja in sadja. Zato je LED lahka bar primerna za gojenje vseh stopenj razvoja rastlin.

Parametri:

Tip: ZW0066
Moč: 10 W
Število LED: 36
LED: rdeča in modra
LED valovna dolžina: rdeča 660nm, modra 445nm
Dimenzije (mm): 500x10
Življenjska doba: več kot 50.000 ur
Svetlobni tok: 9 modri 27 rdeč, 225 ~ 357LM

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene