LED žarnica 7W - razsvetljava za rastline

Koda: 36-056
29.00 € Cena brez DDV: 24.17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

LED žarnica 7W - razsvetljava za rastline lahko služi kot dodatna razsvetljava ali pomaga pri zagotavljanju podpore obogatitvi rastlin med rastjo, cvetenjem in rastlinstvom v zimski sezoni.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

LED žarnica 7W - razsvetljava za rastline lahko služi kot dodatna razsvetljava ali pomaga pri zagotavljanju podpore obogatitvi rastlin med rastjo, cvetenjem in rastlinstvom v zimski sezoni. Neverjetno je, kako rastejo rastline v zaprtem prostoru, rastlinjaku ali kleti. Uporablja se lahko za rastejo orhideje, vrtnice, paprike, paradižnike, baziliko, zeleno solato, zelišča, zelje, špinačo, zelenjavo, brokoli, cvetje, kumare in veliko drugih sadja in zelenjave. Primeren je tudi za gojenje rastlin. LED Grow bulb je tudi dobra izbira tudi za kloniranje rastlin in sadik ter za vse faze rasti rastlin.

NASA LED žarnica


Varno jo je mogoče postaviti tudi v zaprtih prostorih, ker se ne pregrejejo. LED luči za rastline vključuje rdečo in modro svetlobo, da bi spodbujali in ohranjali največjo rast rastlin. Rastline potrebujejo rdeč in modri svetlobni spekter za zdravo in hitro rast ter naravni proces fotosinteze.

Svetilka LED za rast, ki se uporablja za spodbujanje rasti rastlin, je največja energetska učinkovitost , je varna v okolju, brez živega srebra v svetilkah, ker gre za LED tehnologijo. Svetilka je zasnovana tako, da varuje okolje in je izjemno energetsko učinkovita v primerjavi s standardnimi fluorescentnimi svetlobnimi sistemi, kar se odraža v nizkih obratovalnih stroških.

vodene žarnice

Ima aluminijasto ohišje, ki vodi od minimalne toplote iz LED diode. Aluminij zagotavlja tudi lahkotnost svetilke. Svetlobni vir je sestavljen iz visoko močnih 3W LED SMD diode. Delovno okolje za delovanje LED luči je od -20 ° do 55 ° C in vlažnosti 5% do 95%.

vodila rahlo svetlobo

Rdeča in modra svetloba sta del elektromagnetnega spektra, ki je vidna golim očesom. Rdeča svetloba ima valovno dolžino 620-750nm in frekvenco 400-484THz. Modra svetloba ima valovno dolžino 450-495nm in frekvenco 606-668THz. Rdeči spekter se uporablja za klorofil A in klorofil B. Na splošno rastline potrebujejo vse rdeče valovne dolžine za zdravo rast in razvoj.

vodena svetilka na rastlinah

Fotosinteza se dogaja najbolj temeljito od rdeče svetlobe in sekundarno iz modre svetlobe. Vendar pa je za mnoge rastline potrebna tudi modra svetloba zaradi njihove regulacije rasti, cvetenja in sadja. Zato raste LED luči, primerna za gojenje vseh stopenj razvoja rastlin.

Parametri:

Tip: NASA LED žarnica
Moč: 7W
Število LED: 10
LED Tip: SMD LED
Vhodna napetost: AC85-265V
Dimenzije (mm): 60x50
Razmerje rdeče in modre: 6: 4
Vrsto navoja: E27

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene