UFO LED svetilka 130W za rast rastlin v notranjosti s polnim barvnim spektrom

Koda: 36-057
119.00 € Cena brez DDV: 99.17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

UFO LED svetilka 130W za rast rastlin s polnim barvnim spektrom je idealna svetilka za gojenje rastlin v zaprtih prostorih, bodisi v domu ali rastlinjakih.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

UFO LED svetilka 130W za rast rastlin s polnim barvnim spektrom je idealna svetilka za gojenje rastlin v zaprtih prostorih, bodisi v domu ali rastlinjakih. Zahvaljujoč vključenemu sistemu obešanja lahko LED žarnico pritrdimo neposredno na rastline. Uporablja se lahko za rastejo orhideje, vrtnice, paprike, paradižnike, baziliko, zeleno solato, zelišča, zelje, špinačo, zelenjavo, brokoli, cvetje, kumare in veliko drugih sadja in zelenjave. Primeren je tudi za gojenje rastlin. LED Grow svetilka je tudi dobra izbira tudi za kloniranje rastlin in sadik ter za vse faze rasti rastlin.

LED raste svetlobni UFO

Varno jo je mogoče postaviti tudi v zaprtih prostorih, ker se ne pregrejejo. LED luči za rastline vključuje rdečo in modro svetlobo, da bi spodbujali in ohranjali največjo rast rastlin. Rastline potrebujejo rdeč in modri svetlobni spekter za zdravo in hitro rast ter naravni proces fotosinteze.

LED žarnica ima največjo energetsko učinkovitost, ki se uporablja za spodbujanje rasti rastlin, je okolju prijazna, brez živega srebra, saj je LED tehnologija. Svetilka je zasnovana tako, da varuje okolje in je izjemno energetsko učinkovita v primerjavi s standardnimi fluorescentnimi svetlobnimi sistemi, kar se odraža v nizkih obratovalnih stroških.

Led UFO svetloba raste

Ima aluminijasto ohišje, ki vodi od minimalne toplote iz LED diode. Aluminij zagotavlja tudi lahkotnost svetilke. Svetlobni vir je sestavljen iz visoko močnih LED SMD diod. Delovno okolje za delovanje LED luči je od -20 ° do 55 ° C in vlažnosti 5% do 95%.

Led NFO raste svetlobe

LED svetilka vsebuje do 132 LED v štirih barvah. Rdeča svetloba ima valovno dolžino 640-670nm, modra svetloba ima valovno dolžino 450-470nm, IR svetloba 730nm in UV svetloba 370nm. Rdeči spekter se uporablja za klorofil A in klorofil B. Rastline na splošno potrebujejo vse rdeče valovne dolžine za njihovo zdravo rast in razvoj. Modri ​​spekter je najvišje točke za vegetativno rast in absorpcijo. UV svetilka ima edinstveno sterilizacijsko funkcijo in ubija fitopatogene bakterije. IR zagotavlja cvetenje in kalitev.

vodena svetilka na rastlinah

Fotosinteza se dogaja najbolj temeljito od rdeče svetlobe in sekundarno iz modre svetlobe. Vendar pa je za mnoge rastline potrebna tudi modra svetloba zaradi njihove regulacije rasti, cvetenja in sadja. Zato raste LED luči, primerna za gojenje vseh stopenj razvoja rastlin.

Parametri:

Tip: UFO LED žarnica - Full Spectrum
Moč: 130W
Število LED: 132
LED Tip: SMD LED
LED barve: 91 rdeča + 30 modra + 6 IR + 5 UV
Vhodna napetost: AC85-275V
Dimenzije (mm): 186x65
Material: aluminij
Teža: 0,9kg
Življenjska doba: več kot 50.000 ur
Iztirni kot: 120 °

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

99%