GPS lokator s solarnim panelom + Li-ion 10000 mAh + zaščita IPX7 + nadzor

Koda: 10-579
179,00 € Cena brez DDV: 149,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

GPS lokator s solarnim panelom polni napravo samodejno + zmogljivost baterije 10000 mAh + zaščita IPX7 + aktivni nadzor.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

GPS lokator s solarnim panelom polni napravo samodejno + zmogljivost baterije 10000 mAh + zaščita IPX7 + aktivni nadzor. Ta GPS sledilnik je primeren za tovornjake, kombije, počitniške prikolice ali čolne, jahte in čolne. GPS sledenje ladij in vozil v realnem času. Spletni GPS sledilnik (mobilna aplikacija) z baterijo 10000 mAh. Zmogljiva solarna plošča samodejno polni vgrajeno baterijo, ni vam treba skrbeti, da bo lokator brez električne energije in boste izgubili sled spremljanega vozila ali plovila. GPS lokator namestite na zunanjo stran opazovanega objekta in lahko preko mobilne aplikacije spremljate gibanje in trenutni položaj.

GPS lokator s sončno ploščo in življenjsko dobo baterije do 2,5 leta

GPS lokacija - prikolice avtomobili, čolni

Upravljanje voznega parka

Če imate v svojem podjetju floto vozil (ladij, jaht itd.), imate možnost, da jih spremljate naenkrat z enim računom. S sistemom "Tracksolid" lahko spremljate do 10.000 vozil hkrati.

solarni lokator gps lokator


GPS sledilna naprava najde svojo uporabo za sledenje in spremljanje izposojenih dobav, prepeljanih dragocenosti, najema težke mehanizacije in spremljanja specifičnega blaga. GPS sledilnik opozarja tudi na nepooblaščeno poseganje v namestitev naprave ali pri odstranjevanju naprave. V naši e-trgovini lahko kupite najkakovostnejše GPS lokatorje. Vse kar potrebujete je kartica SIM (podatki/telefon) in GPS sledenje je lahko aktivno takoj. GPS + LBS + WiFi določanje položaja - do trojne natančnosti za določanje položaja v realnem času. Ko ima spletni sledilnik dober signal GPS, ga bo našel prek GPS-a. Če nima signala GPS, ga bo našel prek LBS. Trojno pozicioniranje omogoča natančno in hitro označevanje lokacije. GPS modul je opremljen z ultra močnim magnetom in je zelo preprost in hkrati prilagodljiv za namestitev za GPS spremljanje vozila. Zaščita pred razstavljanjem s svetlobnim senzorjem proti kraji.

GPS spremljanje vozil - GPS sledilnik - lokator lokacije

Naprava GPS uporabniku omogoča sledenje v obliki mobilne aplikacije, imenovane " TrackSolid PRO " (iOS, Android) , s katero lahko v realnem času ugotovite lokacijo spremljanega vozila ali predmeta in različne potrebne podatke.
Druga oblika je sledenje GPS naprave preko spletnega vmesnika " www.tracksolid.com ", ki ga lahko uporabljate preko osebnega računalnika, tablice, prenosnika za priročno spremljanje.

GPS sledenje tracksolid pro

Na GPS sledilnik se lahko povežete prek aplikacije na mobilnem telefonu, tablici ali osebnem računalniku

Zemljevid prikazuje vaš trenutni položaj s časom, hitrostjo in GPS koordinatami.

GPS sledilnik za spremljanje vozil

Aktivno prisluškovanje

Možnost klicanja z izbranih številk SOS na napravo za sledenje GPS, tako da lahko slišite zvoke (pogovor) okoli naprave, kjer se nahaja. Med tem postopkom spremljanja zvoka naprava ne bo oddajala nobenega zvoka, zato je opazovanje tiho.

prisluškovalni GPS lokator

Vodoodporna stopnja IPX7 proti vodi in prahu

GPS lokator ima izjemno visoko stopnjo zaščite IPX7 (kjer ga je mogoče potopiti do globine 1m vode in popolno zaščito pred prahom) omogoča funkcionalnost naprave tudi v izjemno zahtevnih zunanjih okoljih.

vodoodporen lokator sledilnika ip67

Alarm za nepooblaščeno odstranitev GPS lokatorja

Če GPS lokator zazna nepooblaščen umik preko gumba Light, bo poslan alarm v obliki opozorilnega sporočila in način GPS sledenja se bo samodejno aktiviral za 20 minut. Po 20 minutah se naprava preklopi nazaj v stanje pripravljenosti.

alarm proti nedovoljenim posegom GPS sledilnik sk

Vibracijski alarm

Če GPS lokator zazna tresljaje ali nepričakovano premikanje, udarce ali poškodbe barve, se sproži alarm. Naprava pošlje opozorilno alarmno sporočilo.

GPS lokator alarma proti udarcem

Zvočni alarm

Če nivo decibelov preseže 60 decibelov (razbitje stekla itd.), GPS lokator samodejno pošlje alarm na prednastavljeno številko SOS.

zvočni alarm GPS lokator

Funkcija GEO FENCE

Omogoča pošiljanje obvestila po e-pošti, ko zapustite označeno območje (če voznik vozila pomotoma zaide z načrtovane poti)

geofence GPS lokator

Trojna lokalizacija GPS in LBS + WiFi

Ta sledilnik podpira lokacijo GPS in LBS. GPS je določanje zunanjega položaja z natančnostjo manj kot 10 metrov. LBS je določanje položaja (na mestih, kjer ni signala gps) z natančnostjo manj kot 500 metrov. Lokator se lahko poveže tudi z javnim omrežjem WIFI in pošilja lokacijske podatke preko Wifi.

trojna lokalizacija GPS LBS WIFI lokator

Načini spremljanja GPS lokatorja

Način sledenja

V tem načinu naprava aplikaciji pošlje podatke o vaši lokaciji, odvisno od tega, ali se naprava premika ali miruje. V tem načinu je mogoče nastaviti dva intervala za pošiljanje položaja , en interval je za čas, ko je naprava v gibanju. Ta interval je mogoče nastaviti od 10 sekund do 3600 sekund . Nižji kot je interval, pogosteje bo posodabljala lokacijo v aplikaciji. Drugi interval se določi, ko naprava miruje . Interval je mogoče nastaviti od 180 sekund do 65535 sekund . Če je naprava na enem mestu, ni potrebno, da se položaj posodablja v krajših intervalih. Seveda je vse odvisno od uporabe naprave.

Način varčevanja z energijo

V tem načinu lahko nastavite točen čas, ko naj se naprava prebudi, in posodobite svojo lokacijo , nato pa lahko vnesete čas, kako pogosto naj se prebuja. Ker naprava v tem načinu ni popolnoma aktivna in se aktivira samo ob izbranih časih, se baterija shrani , kar omogoča, da naprava zdrži zelo dolgo. V praksi ta način deluje tako, da nastavite čas aktivacije, na primer ob 13:45, in nastavite interval ponovitve, na primer 2 uri. Tako naprava prvič posodobi svojo lokacijo ob 13:45, naslednja posodobitev lokacije pa bo ob 15:45, naslednja lokacija pa se posodobi vsaki 2 uri.

V tem načinu lahko naprava deluje z enim polnjenjem baterije približno 1-2 leti. Torej, če se lokacija posodobi enkrat na 1 dan.

sončna
upravljanje moči
gps
ip67


Polnjenje baterije solarnega panela


Upravljanje porabe - Inteligentno napajanje


GPS + LBS + WiFi pozicioniranje - določanje položaja v realnem času
Vodotesen IP67 - vodotesnost GPS naprave zagotavlja stabilno delovanje tudi v zahtevnem zunanjem okolju
svetilka 1000mah
alarm
10000 mAh polnilna baterija - litijeva baterija visoke zmogljivosti zagotavlja dovolj dolgo napajanje naprave


Alarm za odstranitev pokrova   - alarm se aktivira ob zamenjavi kartice SIM ali ob poskusu razstavljanja naprave.

Specifikacije:

Komunikacijsko omrežje: GSM
Komunikacijska frekvenca: štiripasovni 850/900/1800/1900 MHz
Sistem za določanje položaja: GPS + WIFI + LBS
Frekvenca: L1
Natančnost lokacije: <2,5m
Občutljivost sledenja: -162 dBm
Občutljivost zaznavanja: -148 dBm
Začetna hitrost: povprečna. vroč zagon v 1 sekundi; povprečno. hladen zagon v 32 sek.
Baterija: 10000 mAh / 3,7 V litij-polimerna baterija
Sončna plošča: 5,5 V / 400 mA
Načini delovanja: način sledenja, varčen način
Način pripravljenosti: v varčevalnem načinu do 2,5 leta
LED indikator: naprava je vklopljena (rdeča), naprava deluje (zelena)
SIM kartica: standardna SIM
Pomnilnik: 32 + 32 Mb
Svetlobni senzor: da - opozori pri demontaži naprave
Funkcije: geo-ograja, opozorilo o nizki bateriji
Delovna temperatura: -20 ℃ ~ 70 ℃
Delovna vlažnost: 5-95%
IP zaščita: IP67
Teža: 637 g
Dimenzije: 355x110x33 mm


Vsebina paketa:

1x GPS lokator s solarnim panelom Profio GPS S11
1x komplet vijakov z izvijačem
1x priročnik

!!! Za delovanje lokatorja je potrebno kupiti 1-10 letno licenco za spremljanje preko sistema TRACKSOLID !!!

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene