GPS sledilna naprava - Miniaturni GPS lokator z aktivnim poslušanjem - Qbit

Koda: 09-048
99,00 € Cena brez DDV: 82,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

GPS sledilna naprava - Miniaturni GPS lokator z aktivnim poslušanjem - Qbit. Idealen je za sledenje lokacije vaših otrok, staršev ali lastnine.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

GPS sledilna naprava - Miniaturni GPS lokator z aktivnim poslušanjem - Qbit. Idealen je za sledenje lokacije vaših otrok, staršev ali lastnine. Unikatna naprava, ki vam bo dala povsem novo raven zavedanja in udobja. Ima kompakten, lahek dizajn za odlično mobilnost in zanesljivost. Naprava za sledenje je opremljena z GPS in vam omogoča, da si v realnem času ogledate lokacijo iz računalnika, tabličnega računalnika ali pametnega telefona. Hkrati lahko vzdrži ekstremno okolje in je neprepusten (ustreza IPX5). Čas delovanja baterije traja do 3 dni. Zahvaljujoč majhnemu dizajnu naprave, ga lahko zlahka skrijete na nadzorovani osebi ali lastnini. Sledenje deluje na preprost način , samo pošljite besedilno sporočilo in prejeli boste odgovor s povezavo do zemljevidov Google, kjer se nahaja sledeni objekt.

GPS sledilna napravagps localizator qbit

Oblike GPS sledenja

Lokator Qbit GPS omogoča sledenje SMS-om neposredno na vaš mobilni telefon , kjer bo povezava z zemljevidi Google in po kliku na to povezavo bo prikazana trenutna lokacija goseničnega vozila. Drugi obrazec je prek aplikacije za mobilno aplikacijo iOS in Android, ki vam pomaga najti lokacijo vozila, ki ga spremljate, in različne potrebne podatke. Zadnji obrazec je GPS sledenje preko internetnega brskalnika.

GPS naprava Qbit iskalnikQbit sledilnik s pametnim telefonom


Vibracijski in zvočni alarm

Naprava GPS Qbit v primeru zajemanja vibracij ali glasnega zvoka nad 70 deciblov pošlje SMS sporočilo na privzete telefonske številke SOS. Uporabna funkcija za starejše v situacijah, ko se počutijo bolne ali omedle, in njihovi družinski člani bodo obveščeni o morebitni nevarnosti.

Qbit vibracijski alarm

Sledenje glasu

Koristna funkcija je aktivna poslušanje okrog naprave Qbit na daljavo preko mobilnega telefona ali tudi dvosmerna telefonska komunikacija. Vendar pa se lahko uporabijo samo prednastavljeni mobilni številki, tako da ni nevarnosti za prestrezanje s strani neznanih ljudi.

Qbit glas poslušanje

Specifikacije:

Model: GPS naprava - Qbit
GPS: GSM in WCDMA, GSM 1800/1900, HSPA + (21Mbps) EDGE GPRS
GPRS: razred 12
Točnost lokalizacije: manj kot 10M
Vodotesno: IPX5
Dimenzije: 43,2 mm (L) x 43,2 mm (W) x 15,7 mm (H)
Teža: 31g

Vsebina paketa:

1x GPS sledilna naprava - Qbit
1x polnilni kabel USB
1x ročno

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene