Indoor Full HD IP varnostna kamera iCare FHD - 8 IR LED-ji z ​​daljinskim upravljanjem in zaznavanjem obraza

Koda: 52-004
289,00 € 189,00 € Cena brez DDV: 157,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Indoor Full HD IP varnostna kamera iCare FHD - 8 IR LED-ji z ​​daljinskim upravljanjem in zaznavanjem obraza.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Zakaj smo najboljši?

Več kot 35.000 YT naročniki Več kot 1000 YT video ocene 10 milijonov pogledi
Strokovno svetovanje
Vodja na trgu že 12 let
Vsi izdelki testiramo

Opis izdelka

Indoor Full HD IP varnostna kamera iCare FHD - 8 IR LED z daljinskim upravljalnikom in zaznavanjem obraza. Ima vgrajen dvosmerni avdio in video pretok v kakovosti HD, ki omogoča, da jo uporabljate kot domačo varnostno kamero, otroški monitor ali interaktivno kamero PET za vaše hišne ljubljenčke. Zaznavanje obrazov omogoča, da fotoaparat prepozna človeški obraz. Ko zaznate gibanje, kamera začne alarm in pošlje obvestilo s fotografijo. Kasneje kamera poskuša zaznati obraz in ko jo upravlja, bo poslala podobo obraza človeka. Naprava zazna samo človeški obraz. Ne odziva na živali ali druge nežive predmete.

Detekcija gibanja je podprta tudi s funkcijo sledenja osebe ali osebam v vidnem kotu fotoaparata. Servomotor omogoča fotoaparatu vrtenje in sledenje gibanju zaznane osebe. Naprava je opremljena tudi z daljinskim upravljalnikom, ki se uporablja za zagon video alarma v sili. Po pritisku na gumb bo poročilo prišlo v vaš mobilni telefon, aktiviran je bil alarm v sili (če je ta oseba v vizualnem obsegu objektiva in če je v bazi podatkov, naprava prepoznava obraz in vam bo poslala podatke o tem, kdo je). Nato lahko začnete prenos v živo in komunicirate z osebo prek dvosmernega zvoka, da ugotovite, kaj se je zgodilo. Ta funkcija je koristna pri skrbi za starejše ali bolne.

Domača IP kamera z Full HD FHD in kotom 360

Fotoaparat ima IR IR Night Vision 8IR LED, PIR zaznavalo gibanja in dva zvočna senzorja. S pretokom v živo lahko uporabite celo 4-kratno digitalno povečavo. Je samonapetostni varnostni sistem, ki je zasnovan za uporabo v zaprtih prostorih. Kamera je primerna predvsem za gospodinjstva, za spremljanje hiše, stanovanja, otrok in hišnih ljubljenčkov, lahko pa se uporablja tudi v pisarni ali drugem kraju, kjer želite pregledati, kaj se dogaja. Namestitev je zelo preprosta. Po prenosu aplikacije Amaryllo s podporo operacijskega sistema Android in iOS iz Googla Play vas bo vodil skozi namestitev IP kamere.

Aplikacija vsebuje različne nastavitve senzorja, ki omogočajo nastavitev IP kamere glede na vaše potrebe. S programom je naprava seznanjena z usmerjevalnikom WiFi in varnostni sistem je aktiviran. Kamera zapomni do 4 različna omrežja WiFi , zato ni problem prenosa in sprememba kraja uporabe. Obstaja možnost priključitve drugih kamer iz Amaryllo v aplikacijo. Zagotovili boste več sob in preklopite med kamerami.

varnostna kamera z daljinskim upravljalnikom in polno ločljivostjo IR

Celotna komunikacija je zagotovljena prek neskončnega 256-bitnega šifriranja. Zato je kakovost, varnost in hitrost prenosa video in avdio na najvišji ravni. Z aplikacijo si lahko ogledate prenos v živo v fotoaparatu v ločljivosti HD 1920x1080. Pri izkrivljanju avdio senzorja ali zaznavala gibanja kamera sproži vpadni alarm, zasveti svetlo LED osvetlitev in prek aplikacij na mobilni telefon boste prejeli obvestilo o sporočilu in sliki . V živo lahko začnete prenos, da vidite, kaj se dogaja. Po nastavitvi lahko videoposnetke ali fotografije shranite v vgrajeno pomnilniško kartico 32 GB. Dvosmerni zvok vam omogoča daljinsko komunikacijo. Kamera ima vgrajen motor, ki omogoča premikanje do 360 °, kar vam omogoča nadzorovanje celotne sobe, kamor je kamera nameščena. Izbirna funkcija, ki izboljša kakovost slike, je kompenzacija osvetlitve ozadja.

dom kamera IP kamere FHD

Varnostna kamera na domu IP se neprekinjeno napaja preko mikro USB in AC / DC adapterja. Poraba energije je minimalna samo 2A ​​/ 5V, zato jo po potrebi lahko napolnite preko POWERBANK-a na mestih, kjer nimate dostopa do elektroenergetskega omrežja. Podjetje Amaryllo ponuja možnost nastavljivega zunanjega shranjevanja na svojih strežnikih . Ponuja brezplačno 3-dnevno shranjevanje video posnetkov alarma. Vsak alarm se zabeleži v dolžini 10 sekund in shranjen na zunanji pomnilnik. To je dovolj, da ugotovite, kaj se je zgodilo, in da imate video dokaze. Amaryllo ponuja tudi možnost aktiviranja 30-dnevne ali 365-dnevne storitve, ki na svojih strežnikih ponuja zunanji pomnilnik za svoje videoposnetke in fotografije. V kompletu so dodatne funkcije. Paket je mogoče preskusiti v 30-dnevni preskusni različici. Aktiviranje storitve je na voljo v štirih preprostih korakih z uporabo priloženih navodil in QR kode. Ta storitev, ki jo ponuja Amaryllo, se zaračuna. Google ponuja brezplačen prostor za shranjevanje 15 GB in ga lahko povežete prek aplikacije in vašega Google Računa.

Bermudske lastnosti

Lastnosti:

plus Brezžična IP varnostna kamera z IR Night Vision
plus Zaznavanje in sledenje zaznanih oseb
plus PIR senzor in 2x avdio z dvosmernim zvočnim prenosom
plus Uporaba kartic microSD do 32 GB
plus Daljinski upravljalnik za zagon alarma v sili
plus Pošlje obvestila o motnji v mobilnem telefonu

Specifikacije:

Senzor slike 1 / 2,7 "CMOS
Ločljivost: 1920x1080 Full HD 30fps, 720P, 480P, 360P
Digitalni zoom: 4x
Kotni kot z vrtenjem fotoaparata: 360 °
Video stiskanje: H.264, MJPEG
Pomnilnik: kartice microSD do 32 GB
Video varnost: 256-bitno šifriranje
Omrežni protokoli: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Vgrajeni mikrofon: Da
Zaznavanje obrazov: da (sledenje baze podatkov zaznanih oseb)
Senzor gibanja: senzor gibanja PIR
Zvočni senzor: 2x zvočni senzor
Avdio: vgrajen dvosmerni mikrofon
Pošilja obvestila napravi, sporočilu in slikah: Da
IR nočni vid: 8x IR LED
Napajanje: 2A / 5V napajanje s priključkom USB
Sekundarni napajalnik: priključek preko POWERBANK
Operacijski sistem: iOS 7 in novejši, Android 4.1 in novejši
WiFi: Wi-Fi 802,11 b / g / n
Dimenzije: 80x80x80 mm
Delovna temperatura: 0-35 ° C
Teža: 222 gramov


Vsebina:

1x varnostna kamera doma IP
1x mikro USB kabel
1x AC / DC adapter
1x daljinski upravljalnik
1x ročno

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene