Nadzor IP kamere HD za domačo uporabo iCam Plus - 8 IR LED + rotacijski kot 360 °

Koda: 52-003
249,00 € 189,00 € Cena brez DDV: 157,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Nadzor IP kamere HD za domačo uporabo iCam Plus - 8 IR LED + rotacijski kot 360 °, ima širok spekter uporabe.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Nadzor IP kamere HD za domačo uporabo iCam Plus - 8 IR LED + rotacijski kot 360 °, ima širok spekter uporabe. Fotoaparat ima IR nočni prikaz do razdalje 5 m, PIR zaznavalo gibanja in dva zvočna senzorja. Ima vgrajen dvosmerni avdio in video pretok v kakovosti HD, ki omogoča uporabo kot baby monitor ali interaktivne PET kamere za svoje hišne ljubljenčke. V živem toku lahko uporabite 4-kratno digitalno povečavo. Je samonapetostni varnostni sistem, ki je zasnovan za uporabo v zaprtih prostorih. Kamera je primerna predvsem za gospodinjstva, za spremljanje hiše, stanovanja, otrok in hišnih ljubljenčkov, lahko pa se uporablja tudi v pisarni ali drugem kraju, kjer želite pregledati, kaj se dogaja.

Domači kot IP kamere plus 360

Namestitev je zelo preprosta. Po prenosu aplikacije Amaryllo s podporo operacijskega sistema Android in iOS iz Googla Play vas bo vodil skozi namestitev IP kamere. Aplikacija vsebuje različne nastavitve senzorja, ki omogočajo nastavitev IP kamere glede na vaše potrebe. S programom je naprava seznanjena z usmerjevalnikom WiFi in varnostni sistem je aktiviran. Kamera zapomni do 4 različna omrežja WiFi , zato ni problem prenosa in sprememba kraja uporabe. Obstaja možnost priključitve drugih kamer iz Amaryllo v aplikacijo. Zagotovili boste več sob in preklopite med kamerami.

domači kot IP kamere plus 360

Celotna komunikacija je zagotovljena prek neskončnega 256-bitnega šifriranja. Zato je kakovost, varnost in hitrost prenosa video in avdio na najvišji ravni. Z aplikacijo si lahko ogledate v živo prenos fotoaparata v ločljivosti HD 1280x720. Pri izkrivljanju avdio senzorja ali zaznavala gibanja kamera sproži vpadni alarm, zasveti svetlo LED osvetlitev in prek aplikacij na mobilni telefon boste prejeli obvestilo o sporočilu in sliki . V živo lahko začnete prenos, da vidite, kaj se dogaja. Po nastavitvi lahko videoposnetke ali fotografije shranite v vgrajeni 32 GB pomnilnika. Dvosmerni zvok vam omogoča daljinsko komunikacijo. Kamera ima vgrajen motor, ki omogoča premikanje do 360 °, kar vam omogoča nadzorovanje celotne sobe, kamor je kamera nameščena. Izbirna funkcija, ki izboljša kakovost slike, je kompenzacija osvetlitve ozadja.

domače IP kamere in plus živali

Varnostna kamera na domu IP se neprekinjeno napaja preko mikro USB in AC / DC adapterja. Poraba energije je minimalna samo 2A ​​/ 5V, zato jo po potrebi lahko napolnite preko POWERBANK-a na mestih, kjer nimate dostopa do elektroenergetskega omrežja. Podjetje Amaryllo ponuja možnost nastavljivega zunanjega shranjevanja na svojih strežnikih . Ponuja brezplačno 3-dnevno shranjevanje video posnetkov alarma. Vsak alarm se zabeleži v dolžini 10 sekund in shranjen na zunanji pomnilnik. To je dovolj, da ugotovite, kaj se je zgodilo, in da imate video dokaze. Amaryllo ponuja tudi možnost aktiviranja 30-dnevne ali 365-dnevne storitve, ki na svojih strežnikih ponuja zunanji pomnilnik za svoje videoposnetke in fotografije. V kompletu so dodatne funkcije. Paket je mogoče preskusiti v 30-dnevni preskusni različici. Aktiviranje storitve je na voljo v štirih preprostih korakih z uporabo priloženih navodil in QR kode. Ta storitev, ki jo ponuja Amaryllo, se zaračuna. Google ponuja brezplačen prostor za shranjevanje 15 GB in ga lahko povežete prek aplikacije in vašega Google Računa.

Bermudske lastnosti

Lastnosti:

plus Brezžična IP varnostna kamera z IR Night Vision
plus Vidni kot do 360 °
plus PIR senzor in 2x avdio z dvosmernim zvočnim prenosom
plus Uporaba kartic microSD do 32 GB
plus Podpora za operacijski sistem Android in iOS
plus Pošlje obvestila o motnji v mobilnem telefonu

Specifikacije:

Senzor slike: 1/4 "CMOS
Ločljivost: 1280x720 HD 30fps 720P / 480P, 360P
Digitalni zoom: 4x
Kotni kot z vrtenjem fotoaparata: 360 °
Video stiskanje: H.264, MJPEG
Pomnilnik: kartice microSD do 32 GB
Video varnost 256 bitno šifriranje
Omrežni protokoli: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Vgrajeni mikrofon: Da
Senzor gibanja: senzor gibanja PIR
Zvočni senzor: 2x zvočni senzor
Avdio: vgrajen dvosmerni mikrofon
Pošiljanje obvestil o napravi, sporočilu in slikah: Da
IR nočni vid: 8x IR LED
Napajanje: napajalnik 2A / 5V s priključkom USB
Sekundarni napajalnik: priključek preko POWERBANK
Operacijski sistem: iOS 7 in novejši, Android 4.1 in novejši
WiFi: Wi-Fi 802,11 b / g / n
Dimenzije: 80x80x80 mm
Delovna temperatura: 0-35 ° C
Teža: 222 gramov

Vsebina:

1x varnostna kamera doma IP
1x mikro USB kabel
1x AC / DC adapter
1x ročno

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene