Varnostna kamera WiFi FULL HD z nočnim IR LED + 360 ° kotom vrtenja in inteligentnim sledenjem

Koda: 52-008
149,00 € 129,00 € Cena brez DDV: 107,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Varnostna WiFi FULL HD kamera z nočnim IR LED + 360 ° rotacijskim kotom in inteligentnim samodejnim sledenjem vam bodo zagotovili nadzor doma v vaši odsotnosti.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Varnostna kamera WiFi FULL HD z nočnim IR LED + 360 ° kotom vrtenja in Inteligentnim samodejnim sledenjem vam bo zagotovila nadzor doma. V fotoaparatu je IR Night Vision v območju 10m , PIR in dveh zvočnih senzorjev. Vgrajen je dvosmerni avdio in video prenos v kakovosti HD, ki omogoča uporabo kot otroški monitor ali interaktivna kamera za hišne ljubljenčke. Za prenos v živo lahko uporabite tudi 4-kratno digitalno povečavo . Gre za varnostni sistem , namenjen notranji uporabi. Kamera IP je še posebej primerna za gospodinjstva, da nadzirajo hišo, stanovanje, otroke in hišne ljubljenčke , lahko pa jo uporabljate tudi v pisarni in na kateremkoli drugem kraju, kjer želite pregledati, kaj se dogaja.

Kamera bo spremljala vaše gibanje in se samodejno vključila v vaš položaj

varnostna WiFi kamera

Namestitev fotoaparata je zelo enostavna. Ko prenesete aplikacijo CamEye s podporo za Android in IOS, lahko fotoaparat povežete s svojim omrežjem s klasičnim omrežnim kablom ali brezžično tehnologijo WiFi , nato pa lahko s pomočjo aplikacije za pametne telefone uporabite možnosti kamere. Aplikacija vključuje različne nastavitve senzorjev, s katerimi lahko nastavite kamero IP po potrebi. Celotna komunikacija je zagotovljena z nepropustnim sistemom 256-bitnega šifriranja.

Zato je kakovost, varnost in hitrost video in avdio prenosa na najvišji ravni. Skozi aplikacijo gledate Live streaming s kamerami v FULL HD ločljivosti 1920x1080. V primeru prekinitve zvočnega ali zaznavala gibanja, bo kamera sprožila zvočni alarmni zvok, prek aplikacije pa boste prejeli obvestila z besedilom in slikami na svoj mobilni telefon. Prenos v živo lahko začnete, da vidite, kaj se dogaja. Po nastavitvi lahko video ali fotografije shranite na pomnilniško kartico do 128 GB. Dvosmerni komunikacijski zvok vam omogoča daljinsko komunikacijo. Kamera ima vgrajen motor, ki omogoča gibanje 360 ​​°, kar vam omogoča gledanje celotne sobe, v kateri je kamera nameščena.

Varnostno kamero na domu IP stalno napajajo mikro USB in AC / DC adapter. Poraba energije je najmanj 2A / 5V, ki omogoča napajanje prek PowerBank-a, v krajih, kjer nimate dostopa do omrežja. Z uporabo nosilca ga lahko namestite na različne površine ali pa ga postavite na pohištvo.

Lastnosti:

PLUS Inteligentna WiFi varnostna kamera z IR nočnim vidom
plus Detekcija gibanja in sledenje zaznane osebe
plus Senzor gibanja in zvoka z dvosmernim zvočnim prenosom
plus Uporablja kartice microSD do 128 GB
plus Pošiljanje obvestil na vaš mobilni telefon

Specifikacije:

Senzor slike: 1/3 "CMOS IR
Ločljivost kamere: 1920x1080p Full HD
Kot gledanja: vodoravno 355 ° (navpično 110 °)
Video format: AVI
Stisnjena oblika: H.264
Vidni kot: 180 °
Nočni vid: IR LED
Razdalja IR: 10m
Odkrivanje zvoka in gibanja
Največja kapaciteta pomnilniške kartice: 128 GB
Napajanje: 2A / 5V napajanje s priključkom USB
Operacijski sistem: iOS 7 in novejši, Android 4.1 in novejši
WiFi: Wi-Fi 802,11 b / g / n

Vsebina paketa:

• 1x HD kamero
• 1x kabel USB
• 1x Navodila za uporabo
• 1x držalo kamere
• 1x Montažni komplet vijakov
• 1x LAN kabel 1m

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene