Zunanja IP-varnostna kamera Atom AR3S z zaznavanjem obraza + samodejno sledenje s 360 ° - nagrada CES Innovations 2017

Koda: 52-006
499,00 € 399,00 € Cena brez DDV: 332,50 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
+

Zunanji IP-varnostni fotoaparat Atom AR3S z zaznavanjem obraza + samodejno sledenje in kotom gledanja 360 °.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Zunanja IP-varnostna kamera Atom AR3S z zaznavanjem obraza + samodejno sledenje z vidnim kotom do 360 ° - CES Innovations Award 2017. Ta fotoaparat je zasnovan za uporabo na prostem, kot je nadzor hiše (vhodna vrata in okolica). Zahvaljujoč funkciji vrtenja 360 ° vodoravno in 108 ° navpično lahko spremlja široko področje. Detekcijo motona zagotavljajo trije senzorji, eden pred kamero in dva na zadnji strani. Zahvaljujoč postavitvi senzorjev je kot kamero mogoče videti tudi za kamero. Ko zaznate gibanje skozi senzor, se kamera takoj spremeni v želeno smer in se osredotoči na vsiljivca nadzorovanega območja. Leča lahko prepozna obrazno in človeško gibanje in nenehno sledi njegovemu gibanju. Potem pošlje sporočilo o opozorilu s sliko v mobilnem telefonu (tabličnem računalniku) o motnji v nadzorovanem območju. Fotoaparat ima priključek za omrežno povezavo, s katerim je lahko povezan z vašim usmerjevalnikom prek kabla in ne samo preko WiFi povezave.  

Zapis o kameri se shrani v skladu z vašimi nastavitvami bodisi v vašem lastnem oblaku, ali pa lahko uporabite prostor za shranjevanje s povezovanjem z vašim Google Računom na Google Disk, kjer imate na voljo brezplačno 15 GB. Nastavitev in povezava z vašim Google Računom je enostavna in se neposredno izvaja prek aplikacije Amaryllo. Druga možnost je, da fotoaparat Atom povežete neposredno z oblakom družbe Amaryllo, ki ponuja brezplačen prostor za shranjevanje videoposnetkov na strežniku za arhiviranje zadnjih 24 ur in treh dni shranjevanja 10-sekundnih opozorilnih opozoril ob odkritju. Obstajajo drugi programi arhiviranja.

varnostna zunanja kamera z zaznavanjem gibov in obrazom

Varnostna kamera ATOM AR3S ima vgrajen dvosmerni avdio in video tok v kakovosti Full HD, kar vam omogoča, da ga uporabljate kot video zaščito. Ko zaznate gibanje pred hišo, kamera zažene video tok na vašem mobilnem telefonu in prek dvosmernega zvoka, ki jo lahko komunicirate z osebo pred kamero. Funkcija zaznavanja obrazov omogoča, da fotoaparat prepozna človeški obraz. Ob alarmu bo fotoaparat poslal opozorilo s fotografijo zaznavanja gibanja. Kasneje kamera poskuša zaznati obraz in ko jo zazna, bo poslala sliko obraza osebe. Naprava zazna samo človeški obraz. Ne odziva na živali ali druge nežive stvari. Detekcija gibanja podpira funkcija nadzorovanja osebe ali oseb na območju gledanja kamere. Servo motor omogoča fotoaparatu samodejno vrtenje in sledenje gibanju zaznane osebe. Fotoaparat ima funkcijo odkrivanja gibanja in spremlja zaznani predmet v razdalji 12 m.

To je res pametni fotoaparat TOP, ki je leta 2017 dobil prestižno nagrado CES na področju inovacij na trgu digitalnih fotoaparatov.

Zaščitne IP kamere

Kamera ima IR nočni pogled s 4 IR LED-ji v 5 m, 3- kratnem PIR-zaznavalu gibanja in senzorju zvoka. Pri prenosu v živo lahko uporabite 4-kratno digitalno povečavo. Je samonapetostni varnostni sistem, ki je zasnovan za zunanjo in notranjo uporabo. Fotoaparat je še posebej primeren za spremljanje okolice in vhodnih vrat hiše, lahko pa se uporablja tudi za spremljanje skladiščenja, prehodov, spremljanja predmetov in drugega kraja, kjer želite pregledati, kaj se dogaja. Namestitev je zelo preprosta. Po prenosu aplikacije Amaryllo s podporo operacijskega sistema Android OS in iOS prek GOOGLEPLAYja boste vodili skozi celotno namestitev IP kamere.

Aplikacija vsebuje različne nastavitve senzorjev, ki omogočajo nastavitev kamere IP glede na vaše potrebe. S pomočjo naprave se naprava seznani z usmerjevalnikom WiFi in aktiven je varnostni sistem. Kamera si zapomni do 4 različna omrežja Wi-Fi, da se lahko povežete z različnimi usmerjevalniki in v primeru okvare ene povezave, se bo povezal z drugim omrežjem Wi-Fi, ki je shranjen v pomnilniku in je v dosegu. V aplikaciji je mogoče priključiti tudi dodatne kamere iz Amaryllo. Tako lahko pokrijete več lokacij in preklopite med kamerami.

Varnostna kamera z zaznavanjem obraza in kotom gledanja 360

Kompletiranje komunikacij prek dostopa brez dostopa 256-bitno šifriranje. Zato je kakovost, varnost in hitrost prenosa video in avdio na najvišji ravni. Z aplikacijo si lahko ogledate prenos v živo v živo v ločljivosti 1920x1080 Full HD. Pri motenju zvočnega ali zaznavala gibanja se fotoaparat sproži vpihljiv alarm in prek aplikacije na mobilnem telefonu boste prejeli opozorila za besedila in slike . V živo lahko začnete prenos, da vidite, kaj se dogaja. Dvosmerni zvok vam omogoča daljinsko komunikacijo. Kamera ima vgrajen motor, ki omogoča premikanje 360 ​​°, kar vam omogoča nadzorovanje celotnega območja, kamor je kamera nameščena.

OUTDOOR IP varnostno kamero montažo fhd z adapterjemR 3 predstavlja nastavitve aplikacije

Zunanja IP varnostna kamera je trajno napajana preko mikro USB in AC / DC adapterja. Z vključenim nosilcem ga lahko namestite na strop, v kraju, kjer bo imel najboljši pogled v območju od 360 °. Amaryllo podjetje ponuja s kamero, je možnost adjusment zunanjega skladiščenja na svojih strežnikih. Ponuja brezplačno storitev treh dnevnih shranjevanja video posnetkov. Vsak alarm se zabeleži na zunanjem pomnilniku v 10 sekundnem videu. To je dovolj, da ugotovite, kaj se je zgodilo, in imate video dokaze.

Amaryllo ponuja tudi možnost aktiviranja storitev za 7-dnevno, 30-dnevno ali 365-dnevno storitev, ki na svojih strežnikih zagotavlja zunanje shranjevanje videoposnetkov in fotografij. Druge funkcije so vključene tudi v paket. Paket lahko preizkusite v 30 dnevnem poskusu. Aktiviranje storitve je na voljo v štirih preprostih korakih z uporabo priloženih navodil in QR kode. Ta storitev, ki jo ponuja Amaryllo, se zaračuna. Google ponuja brezplačen prostor za shranjevanje 15 GB in ga lahko povežete prek aplikacije in vašega Google Računa.

Atom AR aplikacije

Lastnosti:

plus WiFi varnostna IP kamera z IR Night Vision
plus Zaznavanje in sledenje zaznanih oseb
plus 3x PIR in zvočni senzor z dvosmernim zvočnim prenosom
plus Možnost povezave Google brezplačen prostor z zmogljivostjo 15 GB podatkov
plus Detekcija gibanja in sledenje zaznane osebe v 12 metrih
plus Povezava prek omrežja Wi-Fi ali prek omrežnega kabla

Specifikacije:

Senzor slike: 1 / 2,7 "CMOS
Ločljivost: Full HD 1920x1080 30fps, 720P, 480P, 360P
Digitalni zoom: 4x
Kotna slika z vrtljivo kamero: 360 °
Video kompresija: H.264, MJPEG
Pomnilnik: vgrajen 8 GB
Video varnost 256 bitno šifriranje
Omrežni protokoli: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Vgrajeni mikrofon:
Zaznavanje obrazov: da (sledenje zaznani osebi z bazo podatkov obrazov)
Senzor gibanja: 3x PIR senzor gibanja
Zvočni senzor: zvočni senzor
Avdio: vgrajen dvosmerni mikrofon
Pošiljanje obvestil napravi, besedilu in slikam: Da
IR Night Vision: 4 IR LED
Napetost: 12V / 3,75A DC
Zaščita IP: IP66 vodoodporen, prah
Operacijski sistem: iOS 7 in novejši, Android 4.1 in novejši
WiFi: Brezžični MIMO 2x2 2,4 GHz 802,11 b / g / n
Dimenzije: 130x110x63 mm
Delovna temperatura: -30 do 50 ° C
Teža: 0,8 kg


Vsebina:

1x Varnostna kamera na zunanji IP
1x Pad za pritrditev kamere na strop
1x AC / DC adapter
1x ročno

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene