Avdio blokator - prenosni govorni ultrazvočni poslušalni (snemalni) motilec + 6000 mAh + daljinski upravljalnik

Koda: 09-144
199,00 € Cena brez DDV: 165,83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Avdio blokator - prenosni glasovni ultrazvočni motilnik za poslušanje (snemanje) + 6000 mAh baterija + daljinski upravljalnik. Najboljši generator belega šuma.

Zaščita kupca

 • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
 • Garancija za izdelke - 24 mesecev
 • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Avdio blokator - prenosni glasovni ultrazvočni poslušalni (snemalni) motilec + 6000 mAh baterija + daljinski upravljalnik. Najboljši generator belega šuma.   Ta naprava preprečuje ustvarjanje zvočnega posnetka. Njegova glavna naloga je zagotavljanje zasebnosti uporabnika s poseganjem v digitalne snemalne naprave z uporabo zvoka, ki ga človeško uho ne more zaznati. Blokator učinkovito preprečuje kateri koli profesionalni napravi ustvarjanje zvočnih posnetkov, zaradi česar je idealen za domača, pisarniška okolja ali na potovanjih.

avdio glasovni bloker - avdio motilni generator belega šuma
8 ur neprekinjene uporabe

Blokator snemanja je opremljen s kakovostno in vzdržljivo baterijo s kapaciteto 6000 mAh , ki zagotavlja do 8 ur neprekinjene uporabe z enim polnjenjem. Zahvaljujoč tej visoko zmogljivi bateriji lahko uporabniki uporabljajo napravo dolge ure brez skrbi, da bi se izpraznila, kar je idealno za daljša srečanja, konference ali potovanja. Vzdržljivost baterije pomeni, da ste lahko prepričani v njeno dolgoročno zanesljivost in brezhibno delovanje tudi v zahtevnih pogojih. Ta funkcija baterije omogoča uporabnikom, da povečajo potencial naprave brez potrebe po pogostem polnjenju.

snemalnik zvoka, blokator zvočnega snemanja, motilec za mikrofone

Enostavnost uporabe

Blokator snemanja je zasnovan s poudarkom na preprostosti in udobju uporabe. Upravljanje je izjemno intuitivno zahvaljujoč enemu gumbu, ki je del daljinskega upravljalnika. Uporabnikom omogoča enostavno aktiviranje ali deaktiviranje funkcij blokatorja. Naprava ponuja tudi tri usmerjene signalne izhode , kar izboljša njeno učinkovitost pri blokiranju neželenih zvočnih posnetkov iz različnih smeri. Z dvonivojsko nastavljivostjo lahko uporabniki prilagodijo intenzivnost blokiranja glede na svoje potrebe in situacijo.

zvočni motilnik - prekliče prenos zvočnega glasovnega posnetka

Prenosni mobilni vir energije

Blokator snemanja ni samo učinkovito sredstvo za zaščito zasebnosti pred neželenimi zvočnimi posnetki, temveč deluje tudi kot prenosni mobilni vir energije (zunanja baterija) . Omogoča polnjenje mobilnih naprav, kot so pametni telefoni in tablice, zaradi česar je idealen spremljevalec za ljudi na poti. Z vgrajeno funkcijo mobilnega napajanja blokator zagotavlja dvojno korist – ščiti pred neželenimi posnetki, hkrati pa zagotavlja, da je napajanje na voljo za druge naprave, kar je še posebej uporabno med dolgimi potovanji ali ko drugi viri napajanja niso na voljo.

prenosni avdio generator belega šuma - zvočni snemalnik zvoka, zaviralec motenj


Specifikacija:

 • Motnje digitalnih naprav
 • Varna ultrazvočna tehnologija
 • Dvojni daljinski upravljalnik, doseg 1-50m
 • 6000 mAh baterija
 • Z enim polnjenjem deluje do 8 ur
 • Aluminijasta zasnova, način več operacij
 • Stabilno in dolgoročno delovanje
 • 5V USB napajalnik


Vsebina paketa:
1x prenosni blokator za snemanje zvoka
1x daljinski upravljalnik
1x USB kabel
1x priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene