Profesionalna mikro vojaška slušalka

Koda: 09-025
69,00 € Cena brez DDV: 57,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Vohunska slušalka - naredili boste pomemben izpit ali delovna srečanja in želite biti popolnoma pripravljeni? Najnovejši napredni model vohuna vohun.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Vohunska slušalka - naredili boste pomemben izpit ali delovna srečanja in želite biti popolnoma pripravljeni? Ne skrbite, s to neverjetno stilsko mini spyware slušalko boste lahko komunicirali s svojim svetovalec, ne da bi kdo opazil. Najnovejši napredni model priljubljene vohunske vohunke.

V primerjavi s prejšnjim modelom je izboljšala anatomsko obliko, da se popolnoma prilega ušesu, da bi se izognili uhajanju v okolico. Slušalko je sestavljen iz najsodobnejšega občutljivega sprejemnika (tuljava), stabilnega mikro zvočnika z zelo čistim in čistim zvokom z minimalnim šumom.

S pravilno uporabo slušalke ne boste nikoli počutili, nikoli pa vam ne bo motilo med vašimi dejavnostmi. Bodite pripravljeni na vaš test ali pomemben sestanek z dvakrat nevidnim pomočnikom, ki vas v nobeni situaciji ne bo razočaral.

Vohunska slušalka

Slušalko lahko enostavno vstavite v ušesni kanal na uho. Slušalko je vgrajeno prosojno kljuko, s katero lahko slušalko iz ušesa enostavno izberete. Za še enostavnejše ravnanje s slušalko je na voljo v naših elektronskih trgovinah magnetnih pincete.

Slušalko lahko enostavno vstavite v ušesni kanal na uho. Slušalka je nameščena s prozornim kavljem, s katerim lahko slušalko enostavno odstranite iz ušesa. Za še enostavnejše ravnanje s slušalko nudimo magnetne pincete v naši spletni trgovini.

Location vohunska slušalka

Parametri vohuna vohun

Paket vključuje

  • Spy slušalka
  • Ročno

Zakaj kupiti vohunsko tehnologijo preko naše trgovine?

Smo neposredni uvoznik in distributer vohunske tehnologije z dolgoletnimi izkušnjami. Naše zahteve v zvezi s predelavo in izboljševanjem izdelkov se posvetujemo neposredno s proizvajalcem. Vsak izdelek, vključen v prodajo, bo opravil kontrolo kakovosti vstopa in šele po tem se bo uvrščal v našo ponudbo vohunskih izdelkov.

Naši testi kažejo, da je naša prodana tehnika učinkovitejša in ima daljšo življenjsko dobo v primerjavi s konkurenčnimi izdelki. V primeru nepričakovanih tehničnih težav poskušamo nujno rešiti situacijo do zadovoljstva kupcev.

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene