Profesionalna mikro vojaška slušalka

Koda: 09-025
69,00 € Cena brez DDV: 57,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Vohunska slušalka - naredili boste pomemben izpit ali delovna srečanja in želite biti popolnoma pripravljeni? Najnovejši napredni model vohuna vohun.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Vohunska slušalka - naredili boste pomemben izpit ali delovna srečanja in želite biti popolnoma pripravljeni? Ne skrbite, s to neverjetno stilsko mini spyware slušalko boste lahko komunicirali s svojim svetovalec, ne da bi kdo opazil. Najnovejši napredni model priljubljene vohunske vohunke.

V primerjavi s prejšnjim modelom je izboljšala anatomsko obliko, da se popolnoma prilega ušesu, da bi se izognili uhajanju v okolico. Slušalko je sestavljen iz najsodobnejšega občutljivega sprejemnika (tuljava), stabilnega mikro zvočnika z zelo čistim in čistim zvokom z minimalnim šumom.

S pravilno uporabo slušalke ne boste nikoli počutili, nikoli pa vam ne bo motilo med vašimi dejavnostmi. Bodite pripravljeni na vaš test ali pomemben sestanek z dvakrat nevidnim pomočnikom, ki vas v nobeni situaciji ne bo razočaral.

Vohunska slušalka

Slušalko lahko enostavno vstavite v ušesni kanal na uho. Slušalko je vgrajeno prosojno kljuko, s katero lahko slušalko iz ušesa enostavno izberete. Za še enostavnejše ravnanje s slušalko je na voljo v naših elektronskih trgovinah magnetnih pincete.

Slušalko lahko enostavno vstavite v ušesni kanal na uho. Slušalka je nameščena s prozornim kavljem, s katerim lahko slušalko enostavno odstranite iz ušesa. Za še enostavnejše ravnanje s slušalko nudimo magnetne pincete v naši spletni trgovini.

Location vohunska slušalka

Parametri vohuna vohun

Paket vključuje

  • Spy slušalka
  • Ročno

Zakaj kupiti vohunsko tehnologijo preko naše trgovine?

Smo neposredni uvoznik in distributer vohunske tehnologije z dolgoletnimi izkušnjami. Naše zahteve v zvezi s predelavo in izboljševanjem izdelkov se posvetujemo neposredno s proizvajalcem. Vsak izdelek, vključen v prodajo, bo opravil kontrolo kakovosti vstopa in šele po tem se bo uvrščal v našo ponudbo vohunskih izdelkov.

Naši testi kažejo, da je naša prodana tehnika učinkovitejša in ima daljšo življenjsko dobo v primerjavi s konkurenčnimi izdelki. V primeru nepričakovanih tehničnih težav poskušamo nujno rešiti situacijo do zadovoljstva kupcev.

Razprava o izdelku (1)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Mar

Vohunske slušalke

Marc odgovori

Ali se lahko z njim pogovarjate z osebo in kakšen je doseg?

Prevedeno iz: de
Cool Mania

Profesionalna mikro vojaška slušalka

Pavel Kováčik odgovori

Dober dan,
Ta slušalka je le nadomestek. Za delovanje te slušalke morate imeti napravo Bluetooth. Naprava ima preko bluetootha doseg do 10 metrov. Tukaj boste našli celotno storitev: https://www.cool-mania.de/spy/spionage-shop/neueste-spion-ohrhorer-bluettooth-5w-verstarker

Prevedeno iz: de
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene