360 ° panoramska WiFi kamera z ločljivostjo HD + IR LED

Koda: 10-150
139,00 € Cena brez DDV: 115,83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

360 ° panoramska WiFi kamera z ločljivostjo HD + IR LED ima pogled na oko ribe, zaradi česar omogoča obsežno spremljanje.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

360 ° panoramska WiFi kamera z ločljivostjo HD + IR LED ima pogled na oko ribe, zaradi česar omogoča obsežno spremljanje. Brez mrtvih območij, vendar popolno pokritost prostora približno 100m2, tako da boste pokrivali vsak vidni kot. Za tako široko območje pokrivanja boste potrebovali vsaj 4 običajne kamere, vendar zahvaljujoč panoramski kameri 360 ° boste prihranili veliko denarja.

360 vohunska kamera

Kamera podpira WiFi, ki omogoča preprosto namestitev na steno ali strop in možnost nadzora prek mobilnega telefona. Prenesite mobilno aplikacijo »V380« (iOS, Android) v svoj pametni telefon, seznanite obe napravi in ​​začnite gledati sliko v realnem času. Varnostno kamero lahko povežete z domačim usmerjevalnikom preko WiFi ali Hot Spot, kar vam omogoča, da kadar koli in kjerkoli gledate sliko z mobilnim telefonom. Skenirane slike fotoaparata lahko uredite tako, da premaknete prst na pametni telefon, da nastavite idealen kot, ali imate na voljo do 5 načinov prikaza . Vsak način omogoča panoramsko kamero idealno zaščito za notranjo uporabo.

360-stopinjski panoramski fotoaparat

Panoramska kamera ima tudi detekcijo gibanja , tako da boste vedno obveščeni o svojem mobilnem telefonu, če pride do kakršnega koli premika v prostoru. Možnost nastavitve zvočnega alarma na fotoaparatu, da opozori nezaželene goste in opozori, da se območje spremlja. Popoln način, kako vedno imeti zavarovan dom , pisarno, trgovino ali garažo med vašo odsotnostjo. Kamera nima težav pri slabih svetlobnih pogojih ali celo v absolutni temi zaradi infrardeče LED luči . Še vedno ohranja enako kakovost HD slike in omogoča nočni pogled do 9 metrov .

Varnostna kamera 360

Fotoaparat ponuja tudi dvosmerno komunikacijo, saj ima vgrajen visoko občutljiv mikrofon in zvočnik. Med gledanjem poslušate in hkrati prek svojega mobilnega telefona lahko govorite z otrokom ali hišnimi ljubljenčki, medtem ko delate. Zajeti zapisi bodo posredovali kompresijo H.264, da bi zmanjšali velikost datoteke in nato shranili na micro SD kartico s podporo do 32 GB (niso vključeni). Če je pomnilnik kartice SD poln, bo začel snemati v zanki in prepisati najstarejše zapise, tako da boste ohranili trenutne slike.

panoramska kamera

Lastnosti:

plus Full HD video v realnem času
plus Dvosmerna komunikacija
plus Detekcija gibanja in samodejno opozorilo
plus Snemanje v zanki
plus WiFi povezava
plus Nočni IR pogled

Specifikacije:

Ločljivost videa: HD 1280 x 960
Avdio: vgrajen mikrofon in zvočnik
Pomnilnik: podpira kartice micro SD do 32 GB
Delovna temperatura: -10 ~ 50 ° C v zaprtih prostorih
Sistemska podpora: iOS 6.0 ali novejši, Android 4.0 ali novejši.
Dimenzije: (W) 70 mm x (V) 36 mm
Teža: 60 g

Vsebina paketa:

1x 360 ° panoramska kamera
1x kabel USB
1x AC adapter 220V / USB
1x Montažni pribor
1x 3M nalepka
1x Paket z 2 vijaki
1x Navodila za uporabo

Opozorilo

Zakaj kupiti vohunsko tehnologijo preko naše spletne trgovine?

V nekaj tednih testiramo vsak nov izdelek in po končnem pregledu je vključen v prodajo
Naša ponudba ni največja na trgu, vendar ponujamo samo izdelke, ki smo jih preskušali - kakovostni in zanesljivi vohunski izdelki
Nismo najcenejši, ampak naši kupci so zadovoljni kupci.
Dolgoletne izkušnje pri prodaji vohunskih izdelkov ( vohunskih kamer , vohunske opreme) nad 5 leti izkušenj
Strokovno svetovanje pri namestitvi in ​​prilagajanju izdelkov (po telefonu ali elektronski pošti)
Nudimo 24-mesečno garancijo za vse izdelke in brezplačen vračilo v 14 dneh po dobavi
Naše sodelovanje se ne konča s prodajo, nudimo kvalitetno storitev za stranke
V primeru zahtevka skušamo skrajšati čas za obdelavo na minimum (običajno 7-14 dni). Če je blago nefunkcionalno, je rešitev opremljena z zamenjavo za nov kos

OPOMBA: če najdete konkurenčne izdelke (z bistveno nižjimi stroški), ki imajo lahko enako obliko, vendar so lahko uporabljene komponente, kot so ojačevalniki, baterije itd., Nizka cena (cenejša) različica izdelka, zato imajo velik vpliv o skupni kakovosti in življenjski dobi. Priporočamo kupcem, da upoštevajo tudi dobičkonosnost naložb in nakup .

Razprava o izdelku (2)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Ras

360° WiFi panoramska kamera z HD ločljivostjo + IR LED

Rastislav Varga odgovori

Dober dan,
Ali je mogoče kamero postaviti na steno ali samo na strop? In ali je prenos mogoče spremljati samo v danem snemalnem objektu ali tudi izven ozemlja objekta? Ali mora biti seznanjen samo z domačim Wi-Fi neposredno v stavbi ali ga je mogoče spremljati brez njega prek mobilnih podatkov?
no hvala

Prevedeno iz: sk
Cool Mania

360 ° panoramska WiFi kamera z ločljivostjo HD + IR LED

Pavel Kováčik odgovori

Dober dan,
Da, kamero lahko namestite na strop ali na steno, pri namestitvi na steno pa morate spremeniti način snemanja. Kamero je možno spremljati tudi na daljavo, vendar je nujno, da je kamera povezana z Wi-Fi usmerjevalnikom z dostopom do interneta ali pa jo lahko povežete z Wi-Fi hot spotom iz mobilnega telefona. Če kamera ni povezana z usmerjevalnikom Wi-Fi, ji boste lahko sledili samo v dosegu omrežja Wi-Fi, ki ga sama kamera oddaja.

Prevedeno iz: sk
Mic

kamera - čas delovanja kamere

Michaela odgovori

Pozdravljeni, imam vprašanje glede kamere (360 ° WiFi panoramska kamera z HD ločljivostjo), zanima me ali lahko ta kamera neprekinjeno snema 24 ur na dan, s tem da se bo napajala iz vtičnice oz. je treba zamenjati baterije? In ali lahko gledam video od koder koli ali samo z določene razdalje?
Za vaš odgovor se vam že vnaprej najlepše zahvaljujem.

Prevedeno iz: cs
Pav

360 ° panoramska WiFi kamera z ločljivostjo HD + IR LED

Pavel Kováčik odgovori

Dober dan,
Ta kamera nima vgrajene baterije, zato jo je treba imeti priklopljeno, lahko pa jo priključimo na zunanjo baterijo (powerbank). Tako bo kamera snemala neprekinjeno in ko bo pomnilniška kartica polna, bo pokrila najstarejši posnetek. Če je kamera priključena na power bank, bo delovala, dokler se power bank ne izprazni. Kar se tiče gledanja kamere na daljavo, ja. Kamera ponuja možnost povezave z izbranim Wi-Fi omrežjem, kar napravi omogoča dostop do interneta in omogoča nadzor na daljavo.

Prevedeno iz: cs
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene