Dotaknite se vohunskih očal s HD kamero + P2P video v živo + WiFi

Koda: 10-174
159,00 € Cena brez DDV: 132,50 €
razprodano Oprostite, ta izdelek trenutno ni na zalogi.
Ja! Pošiljamo v US

Dotaknite se vohunskih očal s HD kamero + P2P video v živo + WiFi za prodajo v spletu. Elegantna in vohunska očala imajo praktično uporabo za neopaženo snemanje.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Dotaknite se vohunskih očal s HD kamero + P2P video v živo + WiFi za prodajo v spletu. Elegantna in vohunska očala imajo praktično uporabo za neopaženo snemanje okolice, za zelo lahko konstrukcijo s samo 40 g pa so udobna za vsakodnevno uporabo. Hkrati vam ni treba pritisniti nobenih gumbov, saj se odzivajo samo na dotik . S temi vohunskimi očali snemate točno to, kar vidite, medtem ko imate proste roke, ne da bi vzbujali sum. Druga prednost je prenos v živo prek WiFi povezave neposredno na vaš mobilni telefon prek aplikacije "Pro iCam" , ki je prosto dostopna za Android in iOS . Z aplikacijo si ne morete samo ogledati zajetih slik, ampak tudi predvajati posnete videoposnetke. Zahvaljujoč podpori P2P , lahko kozarce povežete z internetom z mobilnim telefonom, da ustvarite WiFi Hotspot in omogočite gledanje posnetkov v živo na internetu za svoje prijatelje.

Kamera je vgrajena v okvir očal in pregleduje skozi enosmerno prozorno plastiko, kar zagotavlja njeno tajnost. Kamera ni vidna s prostim očesom, pod nobenim kotom ali z osvetlitvijo. Upravljanje je s pomočjo sledilne ploščice na zunanji strani očalnega okvirja precej preprosto, zasnovano pa je tudi kot neopazno. Ta vohunska očala imajo popolno kamuflažo proti kakršnemu koli sumu, saj delujejo kot eleganten dodatek k vaši obleki.

Kamera je natančno skrita v okvirju za očala

Očala s fotoaparatom imajo prozorne prozorne leče.

kamera v očala wifi

Očala imajo vgrajen senzor gibanja, ki lahko zazna gibanje in vas nato preko obvestila neposredno preko aplikacije "Pro iCam" opozori na vaš mobilni telefon . Koristna funkcija, ko morate zapustiti pisarno, hkrati pa morate biti prepričani, da nihče ne bo obiskal vaše mize, ko vas ni. Zajete slike so posnete v polni HD-ločljivosti 1920x1080p pri 30 sličicah na sekundo na kartico microSD do največ 64 GB . Očala so opremljena z integrirano akumulatorsko baterijo s kapaciteto 280 mAh , ki je vgrajena neposredno v snemljivo roko za očala in zagotavlja delovanje kamere približno 75 minut. Če morate baterijo napolniti, izvlecite roko in jo napolnite prek mikro USB kabla . Velika prednost je, da je v paketu še ena rezervna roka z baterijo, ki jo pritrdite na očala, medtem ko drugo baterijo polnite . To vam omogoča nenehno snemanje videa. Cenili boste tudi funkcijo polnjenja baterije prek Powerbank , kar bo zagotovilo, da boste imeli vedno napolnjeno baterijo pri roki.

 

očala s kamero

 

Spy očala so odlična izbira za vas, če boste morali narediti nevsiljiv posnetek sestanka brez kakršnega koli suma . Očala imajo široko paleto uporabe, saj jih lahko uporabljate, na primer na počitnicah, koncertu ali pri snemanju različnih življenjskih izkušenj. S povezovanjem očal Full HD na računalnik prek USB-ja delujejo kot čitalnik pomnilniških kartic, posnete videoposnetke in fotografije pa lahko prenesete neposredno v računalnik ali prenosnik.

očala s HD kamero

Lastnosti:

Elegantna očala s HD kamero
Nadzor na dotik na roki za očala
Senzor gibanja z opozorilom
Podpora za WiFi povezavo in P2P
Uporablja microSD kartico do 64 GB

 

Specifikacije:

Optika: 2,0 MP CMOS
Ločljivost videoposnetka: 1920x1080p
Razmerje slike: 30 sličic na sekundo
Stiskanje videoposnetka: H.264
Format video zapisa: AVI
Kot skeniranja: 70 °
Pomnilniške kartice: microSD kartice 8–64 GB
Baterija: 280 mAh
Življenjska doba baterije: ca. 75 minut (delovni čas)
Čas polnjenja: 1-2 uri
Omrežna povezava: P2P, WiFi
Napajanje: DC-5V
Napajalni kabel: mikro USB
Podpora za sisteme: iOS, Android
Dimenzije: 149mm x 146mm x 41mm
Teža: 40 g

 

Vsebina paketa:

1x WiFi očala s kamero
2x Očala za očala z baterijo
1x adapter za polnjenje orožja
1x Micro USB kabel
1x Krpa za čiščenje
1x USB s programsko opremo
1x Priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene