Kamera detektorja dima Wifi + FULL HD z infrardečo LED

Koda: 10-185
149,00 € Cena brez DDV: 124,17 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Kamera detektorja dima Wifi + FULL HD z IR skoraj LED je vohunska skrita kamera za daljinski pogled (Android / iOS) bo zagotovila varnost.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Javljalnik dima kamere Wifi + FULL HD z IR blizu LED je vohun skrita kamera za daljinsko pogled (Android / iOS) bodo zagotovili varnost in nadzor opazovanem področju, bodisi v vašem domu ali v delovnih prostorih. Skrita vohunska kamera - imejte pregled nad dogajanjem v prostoru, ki ga želite spremljati. Danes je pomembno, da zaščitimo svojo zasebnost in tisto, kar imamo radi. Običajne kamere se še vedno pogosto uporabljajo, včasih pa ne želimo, da je kamera vidna ali preveč opazna. Ta skrita kamera je nameščena v imitaciji senzorja dima , kar zagotavlja, da je nihče ne bo opazil in boste posneli vse, kar potrebujete. Spy skrita kamera, ki jo lahko po ugodni ceni kupite na spletu neposredno v naši trgovini.

Skrita kamera v vašem stanovanju ima tudi prednost gledanja in spremljanja, na primer vaših hišnih ljubljenčkov ali otrok, ko ste v službi - ne deluje tako moteče kot običajne kamere in se zaradi svoje zasnove popolnoma prilega prostoru. Zahvaljujoč 90-stopinjskemu snemalnemu kotu in pritrditvi na steno fotoaparat zajame veliko več slik, kot če bi ga na primer postavili na mizo. Prav tako snema video z zvokom in podpira mikro sd kartice do 32 GB.

Skriven detektor dima kamere - spletno spremljanje živali, hiš, konferenc ali otrok preko WiFi.

Skriven detektor dima kamere

Največja prednost je, da ima ta video kamera WiFi . Nanjo se lahko povežete prek aplikacije, ki je na voljo tako za Androi kot za iOS, in lahko preprosto opazujete, kaj se dogaja, kjer koli imate dostop do interneta . Prav tako lahko spremenite nastavitve kamere ali shranite slike ali video posnetke neposredno v svoj mobilni telefon. Vohunska kamera snema videoposnetke v polni ločljivosti - tudi v mobilnih napravah lahko spremenite ločljivost kamere, kar lahko shrani podatke med gledanjem v živo. IR nočni vid izboljša vidljivost v slabih svetlobnih pogojih, tako da lahko natančno vidite, kaj se zgodi tudi brez dnevne svetlobe. Kamera v detektorju dima posname material na mikro SD kartico do 32 GB. Kamera lahko polno napolni 1,5 ure - vendar ima veliko prednost, da se lahko napaja tudi neposredno iz vira napajanja in je tako omejena le z velikostjo pomnilniške kartice.

Nevsiljiva kamera, skrita v imitaciji senzorja dima.

skrita kamera v senzorju dima

Tehnične specifikacije:

Ločljivost - 1920 * 1080P / 1280 * 720P / 640 * 480P - 25 fps
Video format - AVI
Stiskanje - H.264
Kot streljanja - 90 stopinj
Zaznavanje gibanja - do 6 metrov
Min. osvetlitev: 0,05 flux
Najdaljši čas snemanja - do 2 uri
Vrsta spomina - Micro SD kartica (ni vključena)
Največja zmogljivost mikro SD: 32 GB
Kapaciteta baterije: 2000mah
Poraba energije: 260mah / 3,7 V

Vsebina paketa:

1x kamera v senzorju dima
1x kabel
1x adapter
1x montažna tirnica
1x Priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

100%
100%
asdcaqaw

Obstaja kamera

Enostavna namestitev
Nočni vid
Dobra slika
Sledenje prek aplikacije
Nima

Odlična rešitev za podjetje ali dom. Je neopazen in zaradi visoke postavitve ujame veliko. Nihče ne bo prepoznal, da je kamera

Prevedeno iz: sk