Kamera skrita v FULL HD detektorju dima + enoletna življenjska doba baterije + IR LED + WiFi + zaznavanje gibanja

Koda: 10-534
159,00 € Cena brez DDV: 132,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Skriti detektor dima s kamero z IR LED + WiFi + zaznavanje gibanja + do 1 leta življenjske dobe baterije. Dimna požarna alarmna kamera z zvokom.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Zakaj smo najboljši?

Več kot 35.000 YT naročniki Več kot 1000 YT video ocene 10 milijonov pogledi
Strokovno svetovanje
Vodja na trgu že 12 let
Vsi izdelki testiramo

Opis izdelka

Skriti detektor dima s kamero z IR LED + WiFi + zaznavanje gibanja + do 1 leta življenjske dobe baterije. Dim požarni alarm kamera z zvokom. S svojo nevsiljivo obliko, se prilega v vsak tip notranjosti, ne da bi kdorkoli vedel, da je naprava s skrito kamero. Kamera za požarni alarm je opremljena z vgrajeno polnilno baterijo 5200 mAh , ki v stanju pripravljenosti zagotavlja eno leto, ko je popolnoma napolnjena. Vohunska kamera detektorja dima ima nastavljiv navpični kot leče 15 ° za natančno nastavitev vidnega kota. Uporablja se lahko v vsakem domu, pisarni, skladišču, garaži, koči itd. Nedvomno najpomembnejša in uporabna funkcija je neopaženo spremljanje okolja. Protipožarna kamera nima funkcije zaznavanja dima (gre le za imitacijo dimnega senzorja).

Kamera za zaznavanje dima - vohunska alarmna požarna kamera z zvokom

kamera detektorja dima

Vgrajena skrita kamera snema videoposnetke v ločljivosti Full HD 1920 x 1080 z zvokom , torej dovolj za podrobne posnetke. Zahvaljujoč IR LED nočnemu vidu na razdalji do 5 metrov boste imeli kakovostno sliko tudi ponoči. Detektor podpira WiFi povezavo in je brezžičen, kar omogoča namestitev neposredno kamor koli v notranjost. Vse funkcije skrite kamere lahko nadzorujete na daljavo prek prosto dostopne aplikacije "CamSC" za pametne telefone (iOS, Android), prek katere si lahko v realnem času ogledate slike in spremenite nastavitve kamere. Detektor s kamero lahko prek domačega usmerjevalnika WIFI povežete z domačim usmerjevalnikom, ki vam omogoča, da s svojim mobilnim telefonom kadar koli in kjer koli spremljate sliko.

dimna kamera

Kamera vključuje tudi funkcijo zaznavanja gibanja , ki se uporablja za začetek snemanja pri zajemanju gibanja v vesolju. Razpon senzorja je 5 metrov. Odlična lastnost, zaradi katere ne boste zgrešili nobenega pomembnega posnetka, ker bodo posnetki zajeti samo med aktivnostjo. Zajeti posnetki so podvrženi stiskanju H.264, da se zmanjša velikost datoteke, in nato shranijo na podprto kartico micro SD do 64 GB . Dvosmerni zvok omogoča dvosmerno komunikacijo na daljavo - lahko pomirite hišnega ljubljenčka, se pogovorite z otrokom itd.

wifi skrita kamera

Zaznavanje gibanja, nočni vid, gledanje videa v realnem času - spremljajte dogajanje v vašem domu

vohunska kamera detektorja dima

Lastnosti:

PLUS Skrita kamera v detektorju dima
plus WiFi prenos slike v realnem času
plus Življenjska doba baterije v pripravljenosti 365 dni
plus Funkcija zaznavanja gibanja
plus Nočni IR LED vid do 5 metrov

Specifikacije:

Slikovni senzor: FULL HD 1920x1080p
Objektiv: CMOS 2MP
Ločljivost fotografije: 1920 x 1080 slikovnih pik
Video ločljivost: 1920x1080 slikovnih pik
Razmerje sličic: 15 sličic na sekundo
Oblika stiskanja: H.264
Snemanje v zanki: da
Nastavljiv kot kamere: 15 °
Kot skeniranja: 145 °
Doseg nočnega vida: 5 metrov
Zaznavanje gibanja: da, PIR senzor z dosegom 5 metrov
Pomnilniška kartica: podpira Micro SD kartico do maks. 64 GB (ni vključeno)
Napajanje: litijeva baterija z močjo 5200 mAh
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Čas polnjenja: 12 ur
Polnjenje: kabel mikro USB
Mere: 11,6x11,6x5,2 cm

Vsebina paketa:

1x detektor dima s kamero FULL HD
1x USB kabel
1x USB čitalnik za mikro SD kartico
1x pritrdilni komplet vijakov
1x nalepka 3M
1x ročno

Zakaj kupovati vohunsko tehnologijo v naši trgovini?

Smo neposredni uvoznik in distributer vohunske tehnologije z dolgoletnimi izkušnjami. O naših zahtevah glede predelave in izboljšanja izdelkov se posvetujemo neposredno s proizvajalcem. Vsak izdelek, vključen v prodajo, bo prešel vhodni nadzor kakovosti in šele potem bo uvrščen v našo ponudbo vohunskih izdelkov.

Naši testi kažejo, da je naša prodana tehnika učinkovitejša in ima daljšo življenjsko dobo v primerjavi s konkurenčnimi izdelki. V primeru nepričakovanih tehničnih težav poskušamo situacijo rešiti nujno v zadovoljstvo kupcev.

Prodajalec ne nosi nobene odgovornosti v primeru zlorabe teh izdelkov v nezakonite namene. Pred uporabo je pomembno, da se seznanite s pogoji (zakon, tehnični predpisi, uredbe itd.) Za delovanje izdelkov v državi !!!

OPOZORILO: Če najdete konkurenčne izdelke (po bistveno nižji ceni), ki imajo lahko enako zasnovo, vendar so uporabljeni sestavni deli, kot so optika, baterije, ali so lahko poceni (cenejša) različica izdelka , zato imajo pomembno vpliv na splošno kakovost in življenjsko dobo izdelka. Zato strankam priporočamo, da upoštevajo tudi prednosti naložbe in nakupa tudi glede na to.

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene