Pen kamera FULL HD + 8 GB pomnilnika

Koda: 10-079
99,00 € Cena brez DDV: 82,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Pen kamera FULL HD + 8GB pomnilnik - Mini fotoaparat v injekcijskem peresniku ali vohunskem peresniku ima vgrajeno kakovostno kamero, ki snema videoposnetke ali posname slike v odlični kakovosti.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Pen kamera FULL HD + 8GB pomnilnik - Mini fotoaparat v injekcijskem peresniku ali vohunskem peresniku ima vgrajeno kakovostno kamero, ki snema video ali posname slike v odlični kakovosti. Super senzor lahko snema video tudi v slabi svetlobi. Full HD 1080p s 30 sličicami na sekundo ali 720p do 60 sličic na sekundo s kompresijo videa H.264. Pero je opremljeno tudi z mikrofonom, baterijo za ponovno polnjenje in vgrajenim pomnilnikom 8 GB. Peresnik je primeren za snemanje v zaprtih prostorih ali na prostem. Krmiljenje peresa je zelo preprosto - z enim samim gumbom. S tem pisalom za vohun boste lahko pisali in lahko spremenite kartušo.

pero polno HD kamero

Z dolgim ​​pritiskom na gumb na zgornji strani se fotoaparat preklopi v stanje pripravljenosti, ki ga signalizira modra LED, ki je na nasprotni strani peresa, ki ostane skrita od okolice. Snemanje videoposnetka se začne s pritiskom na gumb, nato pa s pritiskom na gumb ustavi snemanje in videoposnetek se shrani v notranji pomnilnik. Videoposnetek prikazuje datum in čas snemanja.

Kamera Pen HD

S dvojnim klikom v pripravljenosti se pisalo preklopi v način fotografiranja (utripa modri in zeleni indikator LED). S sledečim pritiskom na gumb se fotografija vnese in shrani v notranji pomnilnik. Nato z večkratnim dvojnim klikom peresnik ponovno preklopi iz načina fotografiranja v video način. Polnjenje je možno tudi iz USB-priključka, ki je priključen na osebni računalnik ali USB polnilnik (ni priložen). Ko je priključen na osebni računalnik, se lahko naprava uporablja kot standardni pomnilniški ključ USB za arhiviranje podatkov.

Lastnosti:
Miniaturna mini DVR kamera skrita v pisalnem svinčniku.
Vgrajen visoko občutljiv mikrofon.
Povezovanje z osebnim računalnikom preko USB 2.0 porta.

Tehnične specifikacije:
Vidni kot: 65 ̊
Najmanjša osvetlitev: 1 lux
Video Format: MOV
Format stiskanja: H.264
Razrešitev videa: 1920x1080, 1280x720
Video frekvenca: 1080p max. 30 sličic na sekundo, največ 720p. 60 sličic na sekundo
Format fotografij: JPG 204x1536
USB vmesnik: USB 2.0
Možnost polnjenja baterije preko DC 5V / 500mA adapterja
Kapaciteta akumulatorja: 380mAH
Dimenzije (dolžina, premer): 155 mm x 15 mm
Teža: 50 g

Paket vsebuje:
1x pisalni svinčnik s skrito kamero FULL HD in 8 GB pomnilnika
1x ročno


Zakaj kupiti vohunsko tehnologijo od nas?

Smo neposredni uvoznik in distributer vohunske tehnologije z dolgoletnimi izkušnjami. S svojimi zahtevami v zvezi z obdelavo in izpopolnitvijo ponujenih izdelkov se posvetujemo s proizvajalcem. Vsak izdelek, ki ga vključimo v ponudbo, mora opraviti kontrolo kakovosti vhoda in šele takrat je vključen v našo ponudbo vohunskih izdelkov.

Naši testi kažejo, da prodamo tehniko, ki je učinkovitejša in ima daljše življenje v primerjavi s konkurenčnimi izdelki. V primeru nepričakovanih tehničnih težav poskušamo čim hitreje rešiti situacijo glede zadovoljstva strank.

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (4)

71%