Vohunska očala s FULL HD kamero in daljinskim upravljalnikom + 16 GB pomnilnika

Koda: 10-170
149,00 € Cena brez DDV: 124,17 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
+

Vohunska očala s FULL HD kamero in daljinskim upravljalnikom + 16 GB pomnilnika, imajo elegantno zasnovo, s katero bodo postali odlično nevsiljivo vohunsko dopolnilo.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Vohunska očala s FULL HD kamero in daljinskim upravljalnikom + 16 GB pomnilnika , imajo elegantno obliko, s katero bodo izvrstna nevsiljiva vohunska dopolnitev za vašo obleko. Kamera Full HD je popolnoma skrita v okvirju očal , zato ne vzbuja nobenega suma okolice, nobenega vidnega objektiva . Kamera pregleduje enosmerno prozorno plastiko, ki zagotavlja njeno tajnost in ni vidna s prostim očesom pod nobenim kotom ali z osvetlitvijo. Slika, ki jo zajema kamera, je posneta v Full HD 1920x1080 pri 30 fps z zvokom . Upravljanje je preprosto, s sledilno ploščico na okvirju očal ali z vključenim daljinskim upravljalnikom , tako da se steklom, ko jih uporabljate, sploh ne dotikajte.

Očala za kamero imajo temna sončna očala.

kamera v očalih full hd

280 mAh baterija je vgrajena v desno stran okvirja. Ena baterija ima približno 75 minut snemanja. Posnetki so shranjeni v 16 GB notranjega pomnilnika s shranjevanjem do 2 ur snemanja. Ko polnite baterijo, izvlecite levo stran okvirja in ga priključite na električni polnilnik prek mini 8-palčnega USB-ja. Velika prednost je, da je v paketu še ena rezervna roka z baterijo, ki jo pritrdite na očala, medtem ko drugo baterijo polnite. To vam omogoča nenehno snemanje videa. Cenili boste tudi funkcijo polnjenja baterije prek Powerbank, kar bo zagotovilo, da boste imeli vedno napolnjeno baterijo pri roki. Po priključitvi očal Full HD v računalnik lahko predvajate posnete videoposnetke ali uporabite notranji pomnilnik kot shrambo podatkov.

vohunska očala s HD kamero

S vohunskimi očali si s prostimi rokami posnamete točno to, kar vidite. Očala Full HD so odlična izbira za vas, če morate narediti nevsiljiv posnetek sestanka ali v različnih drugih situacijah, kjer morate posneti video, ne da bi razkrili. Očala imajo široko paleto uporabe, saj jih lahko uporabljate, na primer na počitnicah, koncertu ali pri snemanju različnih življenjskih izkušenj.

očala s skrito HD kamero

Lastnosti:

PLUS Vohunska očala s kamero
plus Polna ločljivost HD 1920x1080P pri 30fps
plus Daljinec
plus 2x rezervno roko z baterijo 280 mAh

Specifikacije:

Optika: Cmos 2.0 Mega
Ločljivost videoposnetka: 1920 x 1080
Razmerje slike: 30 sličic na sekundo
Format video zapisa: AVI
Kot skeniranja: 70 °
Notranji pomnilnik: 16 GB
Velikost videoposnetka: 16 GB zadostuje za 2 uri snemanja videa
Baterija: 280mAh
Življenjska doba baterije: ca. 75 min

Vsebina paketa:

1x vohunska očala s HD kamero
1x daljinski upravljalnik
2x Roka z baterijo
1x znižanje za polnjenje preko kabla USB
1x kabel USB
1x Krpa za čiščenje
1x etui za očala
1x Priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene