Powerbank z zmogljivostjo 10000mAh in dvojnim izhodom USB 2,0A

Koda: 65-003
43,00 € 27,00 € Cena brez DDV: 22,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Powerbank z zmogljivostjo 10000mAh in dvojnim izhodom USB 2,0A, bo takoj, ko bo izpraznjen, rešil dve električni napravi.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Powerbank z zmogljivostjo 10000mAh in dvojnim izhodom USB 2,0A, bo rešil dve električni napravi takoj, ko bo izpraznjen, zato lahko nadaljujete v vašem podjetju. V veliki meri služi kot nadomestni vir energije za različne vrste elektronskih naprav. Power banka ima zaščito pred pregrevanjem, prenapetostjo, popolnim izpustom in prekomernim polnjenjem. Zaradi svoje najmanjše velikosti in teže je idealen za prenos tudi v žepu. Baterija je zasnovana za polnjenje vašega iPod-ja, iPhone-a, mobilnih telefonov, tabličnih računalnikov, MP3-predvajalnikov, GPS naprav in še več. Zmogljiv polnilnik in zunanja prenosna baterija s sodobnim in elegantnim videzom. Prav tako lahko polni vaše video in foto kamere , kar je lahko koristno za počitnice ali izlete v naravo, kjer nimate dostopa do električne vtičnice.

Power bank ima novo Li-polimerno baterijo, ki zagotavlja nizko težo, visoko zmogljivost, minimalno samopraznenje in visoko zmogljivost. Zahvaljujoč zmogljivosti baterije do 10.000 mAh , bo standardno baterijo pametnega telefona ponovno napolnila več kot 5x. Baterija ima dva USB izhoda, kar vam omogoča napajanje dveh naprav hkrati. Izhodna moč vrat USB je 2,0 A. Popolno polnjenje moči je 7-8 ur. Obstajajo štiri modre ledi, ki kažejo raven napolnjenosti akumulatorja , tako da vaš Powerbank nikoli ne bo izpraznjen, ne da bi vedel o tem.

Elegantna močna banka z zmogljivostjo do 10.000 mAh

Zunanja baterija je opremljena s pametnimi čipi za zaščito pred pregrevanjem, prenapetostjo, popolnim praznjenjem in prekomernim polnjenjem. Uporaba je zelo preprosta. Napravo priključite samo prek kabla USB na zunanjo baterijo in pritisnite gumb, da ga vklopite. Po polnjenju naprave odklopite kabel USB in zunanja baterija se po nekaj sekundah samodejno izklopi. Powerbank je idealen za festivale, kampiranje, izlete, potovanja v tujino ali kot zasilno napajanje v zelo zasedenih dneh, ko redna baterija v napravi preprosto ne more slediti vašim trditvam. Baterija bo polnila skoraj vsako prenosno napravo s priključki mini USB / micro USB. Napravo lahko preprosto napolnite s kablom USB, bodisi preko računalnika ali iz električne vtičnice.

Lastnosti:

plus Zaščita pred pregrevanjem, prenapetostjo, popolnim izpustom in prekomernim polnjenjem
plus Dva USB 2.0 izhoda
plus LED indikator praznjenja zunanje baterije
plus Majhne dimenzije za nošenje v žepu
plus Kapaciteta akumulatorja do 10000mAh
plus Li-Polymer baterija


Specifikacije:

Model: M102
Tip baterije: Li-Pol
Izhod: 5V / 2,0A
Vhod: 5V / 2,0A
Kapaciteta: 10000mAh
Čas polnjenja: 7-8 ur
Life: 1000 ciklov polnjenja
Delovna temperatura: -20 ° C do + 50 ° C
Prenapetostna zaščita: da
Zaščita pred pregrevanjem: da
Zaščita pred prevelikim odmerjanjem: da
Zaščita pred previsomom: da
Dimenzije: 130 * 70 * 15 mm
Teža: 198 g

Vsebina paketa:

1x zunanja baterija 10000mAh
1x kabel USB

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

98%