Wifi kamera v sončnih očalih HD z možnostjo LIVE pretakanja preko interneta

Koda: 10-119
135,00 € Cena brez DDV: 112,50 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Wifi kamera v sončnih očalih HD s podporo za kartice microSD do 64 GB možnost gledanja prenosov v živo prek interneta.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Wifi kamera v sončnih očalih HD s podporo za kartice microSD do 64 GB in možnost gledanja LIVE pretakanje preko interneta. Vse te funkcije omogočajo, da fotoaparat v sončnih očalih predstavlja idealno napravo za snemanje videa z zvokom, kjer koli ste. Če potrebujete snemanje pogovora, sestanke ali samo snemanje izkušenj z dopusta ali za različne športe, so ta očala s kamero HD oblikovana za vas.

Elegantna očala s kakovostno sliko visoke ločljivosti in možnostjo pretakanja v živo prek interneta.

Očala Wifi imajo povezavo z usmerjevalnikom ali po ustvarjanju dostopne točke, lahko povežete očala z mobilnim telefonom in tabličnim računalnikom. Pri pretakanju v živo lahko s svojimi očali povežete štiri uporabnike in gledate prenos v živo, kjer koli ste na svetu. Prednost je, da snemate natanko tisto, kar lahko vidite, medtem ko so vaše roke brezplačne, zlasti med športnimi dejavnostmi ali na počitnicah, kjer vas bodo tudi zaščitile pred soncem. Očala s kamero lahko nadzirate s programom P2PLiveCam prek lokalnega omrežja Wi-Fi, če ste seznanjeni z mobilnim telefonom ali tabličnim računalnikom. Aplikacija podpira operacijski sistem Android in iOS in jo lahko prenesete iz storitve Google Play ali iTunes. Druga možnost je, da jo povežete prek lokalnega WiFi omrežja na vaš prenosnik ali računalnik. Nič ni lažje in praktično, kot je fotoaparat integriran v očala. Zapis o kameri se shrani neposredno v očala na kartici microSD do 64 GB (ni priložen).

sončna očala z HD kamero wifi

Ko ste seznanjeni s telefonom ali tabličnim računalnikom, lahko spremenite nastavitve fotoaparata ali fotoaparata. Izberete lahko video HD 1080x720Pat 25fps ali 640x480P pri 25fps. Videoposnetki so shranjeni na kartici microSD v formatu ASF in pri snemanju prek lokalnega WiFi omrežja ali interneta, shranjeni v formatu AVI. Zapis s kartice lahko predogledate v brezplačno prenesenem programu VLCPlayer ali SMPlayer. Očala se lahko uporabljajo tudi kot varnostna kamera. Postavite jih na primer na mizo, tako da objektiv lahko nadzoruje območje, kar potrebujete, in z aplikacijo lahko nastavite zaznavanje gibanja. Alarm vas bo obvestil o slikovnih sporočilih, ko zaznate gibanje in video posnamete na kartico microSD, nato pa jo prenesete v svoj mobilni telefon. Detekcija gibanja je učinkovita do 6m. Pretakanje videa v živo in snemanje videoposnetkov je zvočno. Mikrofon lahko snema zvok do 4m. Aplikacija ima tudi funkcijo, ki omogoča ciklično snemanje, kar pomeni, da ko je kartica polna, samodejno odstrani starejše zapise in zapiše nove.

sončna očala z HD kamero preko wifi

Z uporabo 64 GB kartice microSD lahko snema do 64 ur videa v ločljivosti 1280x720P HD. Vgrajena baterija ima kapaciteto 250mAh na eno napajanje in snema 25 minut. Očala lahko priključite tudi na POWERBANK, kar vam omogoča podaljšanje trajanja snemanja videa s priključeno zunanjo baterijo (na primer, če je zmogljivost POWERBANK 2500 mAh, čas snemanja je do 4 ure). Kamero v sončnih očalih lahko priključite tudi na trajno napajanje prek USB napajalnega adapterja. Objektiv ima vidni kot 120º, kar vam omogoča nadzorovanje velikega območja.  

Očala imajo tudi eno LED diode, ki vam omogočajo, da se orientirate tudi v popolni temi. Ta praktična osvetlitev boste cenili v številnih situacijah.


Lastnosti:

plus Kamera Wifi skrita v očala
plus HD ločljivost z možnostjo pretakanja v živo prek interneta
plus Detekcija gibanja in pošiljanje alarmnih sporočil.
plus Uporaba kartic microSD do 64 GB
plus Možnost napajanja preko POWERBANK-a
plus Wi-Fi povezavo prek lokalnega omrežja ALI povezavo preko usmerjevalnika

specifikacije:

Video ločljivost: 1280x720P pri 25fps, 640x480 pri 25fps
Zvok: snemanje zvoka do 5m
Format snemanja videoposnetkov: AFS / AVI
Pomnilnik: kartica microSD kapaciteta do 64 GB
Objektiv: 2 CMOS CMOS
Vidni kot: 120 º
Povezava: USB
Povezava preko interneta: da
Število povezav v prenosu v živo: 4 uporabniki
Temperaturno območje: -20 do +60

Vsebina:

1x Wifi očala s kamero
1x kabel USB
1x Namestitveni CD
1x ročno

pomembno obvestilo

Zakaj kupiti vohunsko tehnologijo preko naše spletne trgovine?

V nekaj tednih testiramo vsak nov izdelek in po končnem pregledu je vključen v prodajo
Naša ponudba ni največja na trgu, vendar ponujamo samo izdelke, ki smo jih preskušali - kakovostni in zanesljivi vohunski izdelki
Nismo najcenejši, ampak naši kupci so zadovoljni kupci.
Veliko let izkušenj pri prodaji vohunskih izdelkov (vohunskih kamer, vohunske opreme) več kot 5 let izkušenj
Strokovno svetovanje pri namestitvi in ​​prilagajanju izdelkov (po telefonu ali elektronski pošti)
Nudimo 24-mesečno garancijo za vse izdelke in brezplačen vračilo v 14 dneh po dobavi
Naše sodelovanje se ne konča s prodajo, nudimo kvalitetno storitev za stranke
V primeru zahtevka skušamo skrajšati čas za obdelavo na minimum (običajno 7-14 dni). Če je blago nefunkcionalno, je rešitev opremljena z zamenjavo za nov kos

OPOMBA: če najdete konkurenčne izdelke (z bistveno nižjimi stroški), ki imajo lahko enako obliko, vendar so lahko uporabljene komponente, kot so ojačevalniki, baterije itd., Nizka cena (cenejša) različica izdelka, zato imajo velik vpliv o skupni kakovosti in življenjski dobi. Priporočamo kupcem, da upoštevajo tudi dobičkonosnost naložb in nakup .

Razprava o izdelku (2)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

lau

kamera wifi očala

laura odgovori

Ali je mogoče imeti očala s prozornimi stekli?

Prevedeno iz: it
Cool Mania

Wifi kamera v sončnih očalih HD z možnostjo LIVE pretakanja preko interneta

Mario Bruchanik odgovori

Živjo, samo pri tem modelu: https://www.cool-mania.it/spiare/telecamere-spia/telecamera-spia-nascosta-con-wifi-con-trasmissione-video-live-full-hd-p2p

Prevedeno iz: it
Mir

prenos v živo

Miroslav Antol odgovori

Prosim, kako poteka prenos v živo preko interneta? Zanima me kvaliteta slike, možnost povezave z aparatom kot tudi shranjevanje posnetkov. Hvala vam.

Prevedeno iz: cs
Cool Mania

Wifi kamera v sončnih očalih HD z možnostjo LIVE pretakanja preko interneta

Pavel Kováčik odgovori

Dober dan,
Pretakanje v živo deluje tako, da kamero združite z vašim wifi usmerjevalnikom, ki ima dostop do interneta. Nato na mobilnem telefonu vklopite internet in po zagonu aplikacije boste vedeli, kaj očala trenutno skenirajo. Če so očala pravilno povezana z wifi routerjem, ni nujno, da je mobilni telefon v bližini očal, lahko pa je tudi v drugem mestu. Pretočna slika je običajno slabše kakovosti, kot jo omogočajo očala. Pretočno sliko lahko posnamete preko aplikacije neposredno na mobilni telefon, očala pa sliko v polni ločljivosti (HD 720p) posnamejo tudi na pomnilniško kartico.

Prevedeno iz: cs
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene