Napajalna enota s 3-izhodnim priključkom Micro USB / USB C / Lightning - 10000 mAh

Koda: 65-005
45,00 € 32,00 € Cena brez DDV: 26,67 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Napajalna enota s 3-izhodnim priključkom Micro USB / USB C / Lightning - 10000 mAh je zunanji polnilnik s tremi vhodi za polnjenje.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Zakaj smo najboljši?

Več kot 35.000 YT naročniki Več kot 1000 YT video ocene 10 milijonov pogledi
Strokovno svetovanje
Vodja na trgu že 12 let
Vsi izdelki testiramo

Opis izdelka

Napajalna enota s 3-izhodnim priključkom Micro USB / USB C / Lightning - 10000 mAh je zunanji polnilnik s tremi vhodi za polnjenje. Na voljo je tudi indikator stanja baterije v številkah od 100% napolnjenosti. Prenosna baterija zagotavlja, da vašemu pametnemu telefonu ali drugi združljivi napravi ne bo nepričakovano zmanjkalo energije. Vsak od nas pozna občutek, ko pozabimo napolniti mobilni telefon ali drugo potrebno napravo in baterija se v najmanj primernem trenutku izprazni. Powerbank služi kot zelo dober rezervni vir napajanja, ki ga lahko imate vedno pri sebi. Zmogljivost je do 10000 mAh, zato je dovolj zmogljiva za polnjenje večine naprav, kot so pametni telefoni, pametni sat ali kamere. Vse to je vsebovano v zelo kompaktni velikosti s trpežnim in elegantnim dizajnom.

prenosna elektroenergetska banka 10000 mah

Med glavnimi prednostmi zunanjega polnilca je združljivost njegovega polnjenja. Trenutno so najbolj razširjene tri vrste polnilnih kablov - Micro USB, USB C in Lightning priključek. Če imate samo enega od njih, je pogosto moteče, da zamenjate kabel v vtičnici, da napolnite drugo napravo, npr. Vendar Powerbank razpolaga z vsemi tremi polnilnimi vhodi, zato se tej težavi zlahka izognete. LCD zaslon, ki prikazuje stanje polnjenja zunanjega polnilca, je na sprednji strani. Ima en izhod za polnjenje prek USB (2A) in tri polnilne vhode: Micro USB / Tip C: 5V 2A / strele: 5V 1A. Varnost pri uporabi zagotavlja zaščita pred prenapetostjo, preobremenitvijo in kratkim stikom.

Tehnične specifikacije:
Vhod: Micro USB / Tip C: 5V 2A / strele: 5V 1A
Izhod: USB 5V 2,1A
Zmogljivost: 10000 mAh
Dimenzije: 90 * 63 * 22 mm
Zaščita pred prenapetostjo, preobremenitvijo in kratkim stikom
Vsebina paketa:

1x zunanji polnilec
1x polnilni kabel
1x Priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene