LED majica z besedilom, ki je programljivo prek pametnega telefona - GLUWY

Koda: 01-102
U$93.50 Cena brez DDV: U$77.92
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

LED majica ✅ z besedilom, ki je programljivo prek pametnega telefona - GLUWY z možnostjo programiranja pomikanja sporočil, animacije ali učinkov.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

LED majica s programljivim besedilom prek pametnega telefona - GLUWY z možnostjo programiranja pomikanja sporočil, animacije ali učinkov . Edina omejitev bo vaša domišljija. Bodite drugačni in ustvarite izvirno majico za vsakodnevno uporabo . Ponujamo vam revolucionarno digitalno majico z majhnimi svetlečimi diodami, ki so povezane z mobilno aplikacijo, ki vam omogoča popoln nadzor nad majico in vam je naročilo, katero sporočilo boste programirali.

To je novost, ki prinaša edinstven način, da so drugačni in hkrati pozorni, a predvsem ne biti navadni. Majica je zasnovana tako, da razbije meje vaše digitalne ustvarjalnosti , tako da lahko vsak dan obiščete ulice v edinstveni majici . Primerno tudi za promocijske aktivnosti - če vaše podjetje želi povečati ozaveščenost o blagovni znamki , naše tekstovne majice s kratkimi rokavi so odličen dodatek k vaši tržni strategiji. So učinkovita marketinška orodja za promocije in resnično izstopajo v množici, kjer koli jih uporabljate!

LED sporočilo, programljivo GLUWY T-Shirt je odlično marketinško orodje za promocijo vaših poslovnih aktivnosti.

Majica s LED bluetooth zaslonomvodena majica s programljivim bluetooth besedilom

Prenesite aplikacijo za mobilne naprave (podpora za OS Android) na svoj pametni telefon in zabava se lahko začne. Po seznanjanju digitalne majice z vašim pametnim telefonom prek bluetooth imate več funkcij programiranja t-shirt. Programirate lahko poljubno besedilo , sestavite sliko , izberete eno od ponujenih animacij ali aktivirate glasbeni izenačevalnik, ki bo aktiven na podlagi snemanja zvokov okoli pametnega telefona.

Napišite besedilo, ki ga želite prikazati, ali narišite grafiko prek pametnega telefona

T-shirt z programljivim besedilom prek bluetoothbluetooth besedilna majica

 

Izberite svojo animacijo ali aktivirajte glasbeni izenačevalnik

Majica s programljivim tekstomLed majica s programljivim bluetooth

 

Majica se lahko polni s konvencionalnim mikro USB priključkom , zato ne bo težko kadarkoli in kadarkoli napolniti. Proizvajalec priporoča polnjenje majice približno 75 minut pred uporabo. Unikatna digitalna majica ponuja udobno nošenje , saj je narejena iz kakovostnega 100% poliestra, kar potrjuje njegovo vodotesnost in zato ni problem, da se zmočite.

LED GLUWY majice - nova dimenzija visokotehnoloških majic namenjenih vsem ljudem, ki imajo svoj stil in želijo biti drugačni.

lahka moda ledu

Lastnosti:

plus Programabilnost - besedilo, animacije, risbe, aktivni izenačevalnik
plus Nadzor prek aplikacije za mobilne naprave
plus Polnjenje z mikro USB
plus Udobno nošenje
plus Vodoodporen

bluettoth programirljive trik lastnosti

 

Specifikacije:

Napajanje: DC 5V
Dimenzije LED plošče: 240 mm x 73 mm
Število LED: 210
Vgrajena litij-ionska baterija: 500 mAh (traja 6-8 ur)
Število vrstic: 7
LED barva: bela
Barva majice: črna
Material za majico: 100% poliester

t-majice s sporočili velikosti mize

 

Pogosta vprašanja

KAKO DELUJE?

Tukaj se uporablja elektroluminiscenčna tehnologija. LED plošča je izdelana iz tankega in zelo fleksibilnega materiala. To pomeni, da če nosite to srajco, imate enak občutek, kot pri nošnji klasične tkanine iz poliestra. Mini nadzorna enota je na voljo na spodnji strani majice, kjer lahko preprosto vklopite in izklopite LED ploščo z besedilom. Ko je vklopljen, se bluetooth samodejno aktivira in zasveti LED-plosce.

KAKO JE LED PANEL POWERED IN KAKO LAHKO LAHKO LAHKO LAHKO LAHKO?

LED ploščo napaja vgrajena 500mAh baterija in na eno polnjenje lahko sveti do šest ur. Polnjenje je prek vmesnika USB, če je priključen preko običajnega 5V adapterja ali kabla USB v računalnik.

KAKO MOŽEMO ČISTITI LED T-SHIRT?

LED majico je mogoče preprosto očistiti, vendar samo ročno pranje. Ni vam treba odklopiti elektronskih komponent, so prilagojeni za stik z vodo.

JE TEKSTNA LED PANELA NA MAJHNIH VIDIKA V DNEVNI SVETI?

Ja! LED besedilna plošča na majici je narejena iz elektroluminiscenčnega materiala z uporabo visoko svetlih LED. To pomeni, da je programirano besedilo še vedno vidno v dnevni svetlobi, ponoči pa je vtis še učinkovitejši.

 

Paket vsebuje:

1x programljiva LED majica
1x kabel USB
1x ročno

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (4)

99%